Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben kurgu olduğunu bilerek izliyorum ama olsun canım bu ülkede gündem takip etmek kolay değil. Ruh halim çok etkileniyor, elbet olanın bitenin farkındayım ama daha da izlemek araştırmak istemiyorum.

Evlilik programlarından bir tek kısmetse olur'u izlerdim diğerlerini hiç bilmiyorum

Hahahaha olsun keyfi yerinde olduktan sonra gerisini boşver

Menümü yazayım
Sabah
İki yumurtadan bol yeşillikli omlet
Süzme peynir ve kaşar peyniri (birer dilim)
Ceviz
Yeşil salata
Şekersiz çay

Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Bir elma

Akşam
Bir kase tel şehriye çorbası
Bir tabak kıymalı pırasa yemeği
Cacık

Su 2.5 litre spor 15 dakika leslie ve 6113 adım

Zipzip- Cordelia L u c i a

Hahahaha olsun keyfi yerinde olduktan sonra gerisini boşver
Aynen. İçimden saçımı başımı yolasım geliyor ama çocuk… çocukluğunu şimdi yaşayamayacakta ne zaman yaşayacak. Kendine zarar verecek şeyler haricinde herşey serbest evde. O da çok iyi kullanıyor bu durumu, hakkını veriyor yani

Afiyet olsun canım
Evet yaa, zaten bu zamanda çocuk olmak zor. Bırakın oynasınlar

Menülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum

Çok normal vücut su tutuyor canım. Moralini bozma. Regl olmasa bile bazen artı çıkıyor.

Kurgu muymuş bu Nisa
Ben de TV izlemem haberleri de Twitter dan falan takip ederim canım ama farklı mecralardan dizi izlemeyi severim.
Aşkitom , Nisa kim ki
Ben de dijital kanal izliyorum ayda bir iki film, çok nadiren dizi.
Kız vakit mi kalıyo evin işi, sizinle sohbet, spor gün bitiyo

Aslında bende izlemiyorum. Yani masha ve koca ayı sayılıyorsa izliyorum şu an mesela takip ettiğim dizileri falan internetten izliyorum. Televizyon genelde kızıma tahsisli oluyor.
Bizimde öyle ancak cocuklara uygun şeyler. Haftaarasi gunduz hic acmiyoruz. İnternetten falanda birşey izlemiyorum, vaktim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…