Ayy ne tatlı.Tam annemin aradığı evlatsınBende realistin bayrakla koşanı… Yazık kadın kaptırmış kendini evlendirme programları falan izliyor, ‘ajanstan anne bunlar, tutulmuş adamlar, Allah aşkına değiştir kanalı’ diyorum. O kadar inanmış ki kadın ‘Ajan mı? Tipi de benziyor zaten’ diyerek cevap veriyor
Çok halsizim cordişim oturduğum yerde yığılıp kalıyorum iki gündür hele dün işlerim vardı bayağı yürüdüm eve geldim pert olmuştum heryerim ağrıyorduÇok normal vücut su tutuyor canım. Moralini bozma. Regl olmasa bile bazen artı çıkıyor.
Anaaaaaa kız öz hakiki Boşnak mantısı el açması. Gördü istiyor.Yalancı sosyete mantısı mi bufesang görmesin
Pes etmicez bende carsambadan beri 1 gram oynatamadimMenülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum
Zor tabi canım. Dinlen kuzum.Çok halsizim cordişim oturduğum yerde yığılıp kalıyorum iki gündür hele fün işlerim vardı bayağı yürüdüm eve geldim pert olmuştum heryerim ağrıyordu
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Pes etmek gibi bir şansım yok canım ama yılgınlık yokmu varPes etmicez bende carsambadan beri 1 gram oynatamadim
K.v de toplanalım sicak sıcak yiyelim. bahçede var. MissGördüm gördümbana yolla dedim ama ses etmedi cordişim
Tatlım hiç yemedim tepside görmüştüm ama tabakta tane tane ilk kez görüyorum.Anaaaaaa kız öz hakiki Boşnak mantısı el açması. Gördü istiyor.
Afiyet olsun canımın içiMenümü yazayım
Sabah
İki yumurtadan bol yeşillikli omlet
Süzme peynir ve kaşar peyniri (birer dilim)
Ceviz
Yeşil salata
Şekersiz çay
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Bir elma
Akşam
Bir kase tel şehriye çorbası
Bir tabak kıymalı pırasa yemeği
Cacık
Su 2.5 litre spor 15 dakika leslie ve 6113 adım
Zipzip- Cordelia L u c i a
Eki Görüntüle 3020458
Bende de var 18 aydir diyet modundayim ve hâla hedefime ulaşamadimPes etmek gibi bir şansım yok canım ama yılgınlık yokmu var
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canımın içi
Bunlari isteyen zaten yapıyor. Başka yolları kapatalım.Gec tartılirim
Spor yaparim
Baska bir yolu var soylemem
Bizimkinde yaramazlık yok, bol mizmizlik bol tablet. Keşke evi darmadağın etse ama hep neşeli olsaAynen. İçimden saçımı başımı yolasım geliyor ama çocuk… çocukluğunu şimdi yaşayamayacakta ne zaman yaşayacak. Kendine zarar verecek şeyler haricinde herşey serbest evde. O da çok iyi kullanıyor bu durumu, hakkını veriyor yani
Canım üzülme, oluyor bazen çok şişlik ödem. Sen suyu bol tut, tuzu az tut, adetin bitince toptan gider hepsiMenülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum
Cuma menunde pirinc pilavi vardi sanirim canim belki onun ve reglin etkisi ile arti gelmissindir ama moralini bozma cumaya kadar eksiye düşersinMenülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum
Afiyet olsun canimBu arada gelelim gün sonuna.
Sabah 30 dk tüm vucüt antrenman sonrası,
Kahvaltı 11.00
Bol yeşillik,
1 kase menemen + 2 yumurta.
2 dilim hindi füme,
2 kk peynir.
Akşam 17.00
1 porsiyon tavuk ve bol limonlu salata.
1 kupa sütlü nescafe yaptım, gidip gelip birkaç yudum içiyorum.
Su: 2 lt
_ASTRAL_ Zipzip- She-Raa
E bitanem regl olmuşsun. Şişlik, artı görmen falan çok doğal üzme kendiniMenülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?