Yeminle yemedim. Bir kısmını sabah eşim yiyecek bir kısmını buzluğa koydum. Evet ben çok sık görüyorum çok şükür.Tatlım hiç yemedim tepside görmüştüm ama tabakta tane tane ilk kez görüyorum.artık asla unutmam Boşnak mantısıni.
Eee naptın yedin miinsanin ömründe kaç kere önüne çıkar ki bu lezzet...gerçi sen mütemadiyen görüyorsundur
Bunu yeni gördüm. Haydi herkeşler söylesinSenle benden başka kimler var acaba Anadolu yakasında
Sen çok güzel kilo vermişsin canım maşallahBende de var 18 aydir diyet modundayim ve hâla hedefime ulaşamadim
O yollar kapali zatenBunlari isteyen zaten yapıyor. Başka yolları kapatalım.
Ne zamanK.v de toplanalım sicak sıcak yiyelim. bahçede var. Miss
Söyleee söyleeeBunlari isteyen zaten yapıyor. Başka yolları kapatalım.
Afiyet olsun canim6 mart menüsü
07.45
2 dilim ekmekle tost
Nescafe
1 domates
Arada bitki çayı
13.00
2 yumurtadan peynirli omlet(unsuz)
Yarim domates
8-9 zeytin
Nescafe
Bitki cayi
16.15
Türk kahvesi
2 kayisi
1 hurma
4 badem 1 findik
18.15
1 büyük tabak sulu kofte(havuç ve patates vardi un yok.)
1 kase yoğurt
Bu aralar tost fazla ust üste oldu. Bu hafta yesilligimi arttirip fit tarifte yapmayacagim adimlari da 10 binde tutmaya calisacagim bakalim sonucu ne olacak. Suyu az iciyorum arttirmaya çalışıyorum
Zipzip- Cordelia @s i d e l y a
@L u c i a
Sen de çok sağlam kilo vermişsin kuzum. Yine olacakSen çok güzel kilo vermişsin canım maşallahbende 106 kilodan 67 lere düşmüşken hooop tekrardan 103 e geldim sil baştan başladım ama bu sefer eskisi gibi çabuk gitmiyor yoruldum artık
Kayınvalidenin eline sağlık yiyenlere afiyet olsun canım benimYeminle yemedim. Bir kısmını sabah eşim yiyecek bir kısmını buzluğa koydum. Evet ben çok sık görüyorum çok şükür.
Bir tanecik yeseydin tatlım. Zaten spor yapıyorsun. Buzluktaki şimdiki gibi olmaz ki amaYeminle yemedim. Bir kısmını sabah eşim yiyecek bir kısmını buzluğa koydum. Evet ben çok sık görüyorum çok şükür.
Kuzum inan ki yorulmaya her şeye değiyor. Sağlıklı olmak giydiğinin yakışması birinin kilosunu anlatırken cordelia kadar belki daha fazla gibi laflar duymamak her şeye değer.Sen çok güzel kilo vermişsin canım maşallahbende 106 kilodan 67 lere düşmüşken hooop tekrardan 103 e geldim sil baştan başladım ama bu sefer eskisi gibi çabuk gitmiyor yoruldum artık
Bir aydan fazladır yemiyordum ogün küçük bir tabak yedim ama 30 dakika leslie yaptım ogün ve çok yürüdüm ama saat kolumda olmadığından kayıt altına alamadım adımlarımı pilav erimiştir diye düşündümCuma menunde pirinc pilavi vardi sanirim canim belki onun ve reglin etkisi ile arti gelmissindir ama moralini bozma cumaya kadar eksiye düşersin
Sağol tatlim.Kayınvalidenin eline sağlık yiyenlere afiyet olsun canım benim
Yakın zamanda bir şekilde karşına çıkar inşallahGördüm gördümbana yolla dedim ama ses etmedi cordişim
Ne bileyim canım ya bu hafta sporu artırıncs eksi beklentim yüksekti ama olmadıE bitanem regl olmuşsun. Şişlik, artı görmen falan çok doğal üzme kendini
Dün yapmış. Ben gitmedim taze yeme imkanı olsa 1 tane yerdim. Mikro dalgada ısınınca yine güzel oluyor. Ama hiç canım istemedi.Bir tanecik yeseydin tatlım. Zaten spor yapıyorsun. Buzluktaki şimdiki gibi olmaz ki ama
Bende senin gibiyim yemiyecem dersem asla yemem ne kadar seversem seveyimSağol tatlim.Her şey bizim elimizde. Yemedim düşünmedim bile. Oysa çok severim.
Helal olsun iradene bitanem.Dün yapmış. Ben gitmedim taze yeme imkanı olsa 1 tane yerdim. Mikro dalgada ısınınca yine güzel oluyor. Ama hiç canım istemedi.
Ödemdir o zaman moralini bozma canimBir aydan fazladır yemiyordum ogün küçük bir tabak yedim ama 30 dakika leslie yaptım ogün ve çok yürüdüm ama saat kolumda olmadığından kayıt altına alamadım adımlarımı pilav erimiştir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?