Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yeminle yemedim. Bir kısmını sabah eşim yiyecek bir kısmını buzluğa koydum. Evet ben çok sık görüyorum çok şükür.

Afiyet olsun canim

Sen çok güzel kilo vermişsin canım maşallah bende 106 kilodan 67 lere düşmüşken hooop tekrardan 103 e geldim sil baştan başladım ama bu sefer eskisi gibi çabuk gitmiyor yoruldum artık
Kuzum inan ki yorulmaya her şeye değiyor. Sağlıklı olmak giydiğinin yakışması birinin kilosunu anlatırken cordelia kadar belki daha fazla gibi laflar duymamak her şeye değer.

Cuma menunde pirinc pilavi vardi sanirim canim belki onun ve reglin etkisi ile arti gelmissindir ama moralini bozma cumaya kadar eksiye düşersin
Bir aydan fazladır yemiyordum ogün küçük bir tabak yedim ama 30 dakika leslie yaptım ogün ve çok yürüdüm ama saat kolumda olmadığından kayıt altına alamadım adımlarımı pilav erimiştir diye düşündüm

6 Mart 2022 Pazar menüm:

10.30 kahvaltı: 1 yum sucuklu yumurta, 1 kaşarlı domatesli tost, çay

13.30 ara: 1,5 elma, 1 portakal

16.00 ara: Bir avuçtan biraz az kuruyemiş, 1 büyük fincan sütlü sade Türk kahvesi

19.30 Akşam yemeği: 1 tabak kuru fasulye, 1 kase yoğurt, salata

Su: 2 litre

_ASTRAL_ Zipzip- Hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…