Ben konuşurum valla bütün gün uzak kalmışım gruptan, bence haklıyım yazıcamSpor yapacağım kaç sayfa olacak korkusu var.
Ben uygulamadan giriyorum. Bugün çok sıkıntı çıkardı bana daSite o kadar donuyor ki tam ömür törpüsüHoplaya zıplaya alıntıladım. O sırada gözüme çarptı. L u c i a geçmiş olsun. N nihal etiketleyemedim. Geçmiş olsun. Covid olabilir misin? Tek belirtisi şiddetli baş ağrısı olan bir arkadaşım vardı. Bir de anestezili çekerler öyle bir sıkıntı varsa. Umarım nedenini bulur tedaviye başlarlar
Daha 100 mesaj olmamış. Bence de haklısın.Ben konuşurum valla bütün gün uzak kalmışım gruptan, bence haklıyım yazıcam
Hiç bir şey yapamıyorum. İlk günden beri yaşıyorum bunu yeni değil. Ayrıca şarjım da dayanmıyor buraya girince. İlk girdiğimde şarjım 85 ti. 15 dk ancak oldu herhalde şarj 55Ben uygulamadan giriyorum. Bugün çok sıkıntı çıkardı bana da
Amin canımCok uzuldum Allah şifa versin canim. Acaba anestezili emar cektiremez misin
İnan ağlıyorum.su anda atilmayacagimi bilsem öyle bir laf sayacam ki aileme küfür edicem ki.bak gör anne baba kardeşlerim diye amaTakım olarak sarılalım.@Zeynep_Nihal
Yok canım covid değil.allah razı olsunSite o kadar donuyor ki tam ömür törpüsüHoplaya zıplaya alıntıladım. O sırada gözüme çarptı. L u c i a geçmiş olsun. N nihal etiketleyemedim. Geçmiş olsun. Covid olabilir misin? Tek belirtisi şiddetli baş ağrısı olan bir arkadaşım vardı. Bir de anestezili çekerler öyle bir sıkıntı varsa. Umarım nedenini bulur tedaviye başlarlar
Amaaan şarjı hiç sorma. Bataryayı bile değiştirdim bana mısın demedi günde en 4 kere şarj ediyorumHiç bir şey yapamıyorum. İlk günden beri yaşıyorum bunu yeni değil. Ayrıca şarjım da dayanmıyor buraya girince. İlk girdiğimde şarjım 85 ti. 15 dk ancak oldu herhalde şarj 55Benim de telin de ömrünü yiyor
YaaaaaAmin canımgidince ilk onu sorucam inşallah bu sefer yaparlar.
İnan ağlıyorum.su anda atilmayacagimi bilsem öyle bir laf sayacam ki aileme küfür edicem ki.bak gör anne baba kardeşlerim diye ama
Yok canım covid değil.allah razı olsun
Oyy canım benim sağolZeynep_Nihal dualarım seninle canım. Ne zaman darlanırsan yaz lütfen. İçine atma hiç bir şeyi
Bildirim için girmem gerektiğinde geriliyorum ben artık amaAmaaan şarjı hiç sorma. Bataryayı bile değiştirdim bana mısın demedi günde en 4 kere şarj ediyorum
Regli dönemi ve regli iken çok normal yarın tartilicam ben mesela ama diyetisyenim erteletti reglime 2 var diye sizler bakicam ama yani kendimi hazirladim sen sakın oyle gördün diye salma vücudumuz bu anam hormonlarin kölesi olmuşuzMenülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum
Benim tel şu an şarjda yapacak bir şey yok. Masterfit aşkım şarj neyin dinlemiyorBildirim için girmem gerektiğinde geriliyorum ben artık ama
3 gündür çok pis karbonhidrat tüketiyorum spor da yok.yarin yeni bir başlangıç yapmak lazım da hiç enerjim yok.Ablasının gülü
Sorma sorma ben de.. bu hafta yarışmıyorum, dedim ki o zaman neden yemeyeyim3 gündür çok pis karbonhidrat tüketiyorum spor da yok.yarin yeni bir başlangıç yapmak lazım da hiç enerjim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?