Aminnnn.Geçti bitanem çok teşekkür ederim.Migrenden çok çok kötü bir agriydi. Neler geçmiyor ki. Migreni ilk anlarda yakalarsam önlemini alıyorum kordişim. İşte Ramazanin ilk iki günü gözümde büyüyor. Allah derdi olan sıkıntısı olan buradaki bütün hanım kardeşlerime sağlık şifa versin.
Yürüyor musun yürü bari de o kadar zor verdik almayalım şu kilolariHeeee bu hafta ben de yokum. Ama gruptan ayrılacaksın sandım
HoşbuldumHoşgeldin canım.
Böcükum ben de çıkınca hemen alıyorum. Bu da yeme bozukluğum düzelmedi demek. Onun yolunu bulsak super olacak.Masterfit ten ayrılmış oldum ya yeşil takımdayım ya bu durum bana hiç iyi gelmeyecek ilk günden saldım gitti
Geçmiş olsunBugün pek bakamadım keyfim yok enerjim de yok
Dışarı cıktık kızım ateşlendi hastane falan yeni anneme geldik yemek yedim buraya bakayım dedimBana da bulasıyor sanırım bugün halsizlik vardı hemen toparlamam lazım ya
Bu enerjiyle kulübün trafosu buuuuuumTakım olarak sarılalım.@Zeynep_Nihal
Yürüyorum, sarı takimdayim ben adım atma zorunluluğu var. Ama yeme işi fenaaaaa... Aramızda kalsın heYürüyor musun yürü bari de o kadar zor verdik almayalım şu kilolari
Afiyet olsun canimÖnce menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta,
1 tatlı kaşığı bal
5-6 zeytin
Peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı da fıstık ezmesi
Akşam
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
Biraz da salata
Geçmiş olsun canımBugün pek bakamadım keyfim yok enerjim de yok
Dışarı cıktık kızım ateşlendi hastane falan yeni anneme geldik yemek yedim buraya bakayım dedimBana da bulasıyor sanırım bugün halsizlik vardı hemen toparlamam lazım ya
Yürüyorum, sarı takimdayim ben adım atma zorunluluğu var. Ama yeme işi fenaaaaa... Aramızda kalsın he
Sağol canım,bunlarla kapattım pazar olmasına rağmen,ama yürüyüş yapamadımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canımÖnce menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta,
1 tatlı kaşığı bal
5-6 zeytin
Peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı da fıstık ezmesi
Akşam
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
Biraz da salata
Olsun yarın yaparsınSağol canım,bunlarla kapattım pazar olmasına rağmen,ama yürüyüş yapamadım
Rapor 2 saat 19.00
1 lt yesilcay maden suyu icildi
2.5 lt su icildi
hafif yemek yenildi
haftanin egzerszleri bir kac tane daha yapildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?