Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aksamin az duruyor. Protein de alsaydin. Ihtiyacin var bu ara biliyorsun
Guzel bir gün olmuş. Ev işini ne yaptınız bat mı güzel haber?
Güzel menü
Meyve gözüme fazla geldi. Onun dışında güzel olmuş. Suyu arttırırsın uyuyana kadar

Dünün telafisini mi yapmak istedin bugün? Akşam bir şey yememişsin. Rahatsızlık vs durumun yoksa öğün atlama lütfen. Sporun göz dolduruyor

6 Mart ( Şubat gitti kordişim)
8.00 Sütlü kahve
11.00 Yarım köy yufkasina bir buçuk yumurta, maydanoz, roka, bolca pul biber konup dürüm yapıldı. Çay , iki yeşil zeytin, bir çatal peynir

12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir elma
16.00 Bir yulaf bar , filtre kahve
19.00 Bir porsiyon haş tavuk , roka salatası, üç kaşık yoğurt
Bitki çayı şu an içiliyor
Detoks suyu bir bardak , iki litre su
Zipzip- L u c i a Cordelia pastelfit

Afiyet olsun ablacim

Yaa canim keske yapabileceğimiz birsey olsa
Sen bir gorun norolojiye belki istemeyecek moralini bozma canim
Sağol canım kötü düşünceler bir sussa......
Ben daha önce de emara çok girdim canım.hic korkmazdim.korkulacak bir şeyde yok.ama bir gün belim için girmiştim rahattım da.bir anda atak bir geldi.öluyorum sandım.bir daha girmem lazımdı doktora valla yalvardım.bizim hastanemizde böyle bir şey yok dedi.ben onun yalancısıyım o zaman bebekler nasıl uyuyup giriyor.ya beni uyutun yada sakinleştirici verin bu kadar mı zor...
Biliyorum canım biliyorum da huyum kurusun.anneme anlattım.gelmis bana kendini anlatıyor.yaw ben kötüyüm ben.sonra da sen ketumsun derdini anlatmiyorsun diyor.sanki anlatıyorum da dinleyen var.bende sana kocamaaan sarılıyorum canım...
Canım benim rabbim şifa versin inşallah bu ataklar sıkıntılar ebediyyen üstünden gider en kısa zamanda
Dualarım seninle
Allah razı olsun canım şu anda bir sınavda olduğumu düşünüyorum.gececek inşallah
Amin Ablam Allah razı olsun.dermansiz dert vermesin Rabbim...
Canım üzülme, panik atak mı var sende.
Konuş seni rahatlatır. Sıkılmayız neden sıkılalım. Bununla ilgili bir rahatsızlığın var mı normalde
Çok pis bir hastalık valla.anksiyete ve panik atak.uzun süre tedavi gördüm bıraktım.yillar sonra tekrar başladım bıraktım.en son bundan iki sene önce başladım bıraktım hepsini doktor kontrolünde bıraktım.allah razı olsun canım

Yok kaptanım. Yolculuğa çıktım o yüzden yiyemedim. Bebekta var tanımda gece 12 de bitecek yolculuk.

Spora baslicam. H
Ahh be güzelim anlat canım sen bize. Derman olamasakta ortak oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…