Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah çabuk iyileşir kaptanım. Üsutmus yavrucak.

Pazarda yaşlı bir teyze buldum kendime odun ateşinde kepekli undan yufka ekmek getirip satıyor. Yemesi de bir güzel lezzetli ki tatlım .. valla ağzın sulanmakta haklı yeşil soğan da eklicim bir dahaki haftaya
Nasilda anlatıyor. Sen böyle anlatınca benimde canım istedi.

Aynen özellikle plank 10 sn. Yap başlangıç için. Bir dene kendini. Squat az sayıda yap. Vücudunu dinle.
Tamam canım.yarin dinlene dinlene yaparım.bakalim akşama kadar kaç tane squat ve toplam kaç sn plank yapicam.bu ara da sen yere uzandin mi

Tamam canım.yarin dinlene dinlene yaparım.bakalim akşama kadar kaç tane squat ve toplam kaç sn plank yapicam.bu ara da sen yere uzandin mi
Squat benim dizimi zorladi çok dikkat et yapamazsan baski hissedersen sakın zorlama. Plank bende deneyeyim yarin

Ben sık giremedim. O açıdan spor listesi daha iyi benim için. Birde telden takip edince geçmişe dönüp bütüne bakamıyorum. Alıntılara eklentilere baktım ama gözden kaçırmışım demekki.
Cordelia Zipzip-

Plank yerde yapılıyor. Mat üzerinde yapıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20220306-233919_Chrome.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 26
9.30
Kahvaltı: 1 yumurtayla menemen
1 dilim ekmek
2 parça köy peyniri
1 kupa çay
5 zeytin

Ara öğün: 1 kupa çay+2 yk kuru üzüm+6-7 fındık
İkinci öğün aceleye geldi. Kızımdan kalan parmak köftelerden 2 tane, bir parça ekmek, 2-3 kaşık kadar çorba

Ara öğün: 1 muz+ 3 ceviz+ 2 yk yoğurt
Akşam: 5 kaşık bulgur pilavı
8 kaşık nohut yemeği
1 bardak ayran
4-5 turşu (çok kaçırdım )
1,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…