Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eksik bildirimim nedir kaptanım yeniyim daha alışamadım sanırım bugünu sadexe yapmadım tartıya etiket mi yapamadım acaba ??

Sabah görmüştüm bunu ekledim şimdi yarına yapayım olmazsa cidden 500 kalori yakılyrmu bunda ,direk hepsini yapamam herhalde yavaş yavaş olsun:))
Kall atım hızına göre değişiyor. Hareketler zor baya o açıdan belki daha fazla yakıcan. Belki daha az
Ben de squattan korkuyorum bacakları kalınlaştıracak diye
Valla bacaklar çabuk kalınlaşmaz. Proteini aşırı alır başka grup kasınu çalıştırmazsan o başka. Tüm vücut çalışmak lazım. Squat grils var. Videoları var link atayım

Kusura bakma canım ya beklettim

Pazae günü adım

Dinlenme olmadan yapılmasıda zor olur,arada yapanadıkalrımızda olur mutlaka.
Bir süre sonra hareketler ezberlenir belki daha rahatçana yapılır herhalde.
Karısı o sarışın olanmı cidden mi vayyy bee
Karen ve Tony Hill. Adam kıvanç tatlıtuğ un hocası. O videoda 54 yaşında Doris hocanın da squatgirl kanalında 40 dk 500 kalori videosu var, bende onu asla tam anlamıyla yapamıyorum. Neyse, maksat hareket etmek

Canım ben o egzersizi bi daha yapmadım. Senin hesabın şaşmasın kardiodan hesapla

Ben de deniycem bacağım ağrımazsa, feci bişeymiş
Ama o kadar farklı hocadan çalışma yaptım, bunun kadar karın kaslarımı yakan bir video görmedim. Emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşallahhh

Iyi akşamlar canikolarim
Bugün baya yol yürüdüm çok iyi geldi bana
Yediklerini de yazayım

Menü
Sabah
Waffle yedim küçük meyveli (dünden hamuru fazla yapmıştım sabah kahvaltıya yine yaptım cocuklara) ve çay

Öğlen 1 kahve 1 ısırık albeni

Akşam 1 kepçe kurufasulye bol salata 2 dilim ekmek

Günboyu su içtim

Birazdan yasak elma izlerken 1 küçük dilim mozaik pasta yicem çayla bir kaç tane de kuruyemiş atarım

Çok az beslenmek istemiyorum kilo verme değil de koruma menüsü olsun diye

selam kızlar eve geldim hemen yemekleri koydum
saat 17.20
azcık rapor verecek olursam
500 ml su içildi
elhan ablanın tarifi yapildi yatana kadar icilecek
spor azcık yapıldı

bu saate gore az ama eve gec gelince dunkü gibi olmadi dogal olarak neyse yatana kadar gün bizimm

Elhan büyüklerin sözü dinlenir hemennn

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…