Eksik bildirimim nedir kaptanım yeniyim daha alışamadım sanırım bugünu sadexe yapmadım tartıya etiket mi yapamadım acaba ??
Sevgili MasterFit spor yarışmacıları, eksik bildirimlerimiz var. Spor avantajını açıklayamayacağım.
Bildirimler gelirse akşam saatlerinde açıklarım. Hayırlı güzel haftalar dilerim.
1_ASTRAL_ Kırmızı Kaptan 2@erenmothers Kırmızı 3@She-Raa Kırmızı 4Hallederiz Kırmızı 5@sandriyon Kırmızı 6@gewezebidik Kırmızı 7@Migim Kırmızı 8Maviokur Kırmızı 9@Aomine Daiki Kırmızı 10Kinoalihatun Kırmızı Sarı 11@L u c i a Mavi Kaptan 12@sara_28 Mavi 13s i d e l y a Mavi 14@Busra 17 Mavi 15Cordelia Mavi 16Elhan Mavi 17pastelfit Mavi 18@60kiloyum Mavi 19fesang Mavi Sarı 20Zipzip- Mavi Sarı
10.618
Eksik adim bildirimleri var canim onlari istedi kaptanimizEksik bildirimim nedir kaptanım yeniyim daha alışamadım sanırım bugünu sadexe yapmadım tartıya etiket mi yapamadım acaba ??
Ben daha yürüyüş yapamadım10.618
Oo 7.000 adim yürüyüş yapmadan supersin ablaBen daha yürüyüş yapamadım7.077
İşlerim bitince yaparım belki
Canım ben o egzersizi bi daha yapmadım. Senin hesabın şaşmasın kardiodan hesapla
Ben de deniycem bacağım ağrımazsa, feci bişeymiş
Ay bir daha demem sarı takım diye sanki sınırsız yeme gücü verdilerBen de sarı takımın bana verdiği güce dayanarak booool bol yedim
BilmiyordumSarı takım tartılmıyor canım.
Keşke tartılmasaydım
Onun tartılasi gelmiş.
Evde dört döndümOo 7.000 adim yürüyüş yapmadan supersin abla
Bende 15.000 adim ile gelmeyi dusunuyorum aksam
Kall atım hızına göre değişiyor. Hareketler zor baya o açıdan belki daha fazla yakıcan. Belki daha azSabah görmüştüm bunu ekledim şimdi yarına yapayım olmazsa cidden 500 kalori yakılyrmu bunda ,direk hepsini yapamam herhalde yavaş yavaş olsun:))
Valla bacaklar çabuk kalınlaşmaz. Proteini aşırı alır başka grup kasınu çalıştırmazsan o başka. Tüm vücut çalışmak lazım. Squat grils var. Videoları var link atayımBen de squattan korkuyorum bacakları kalınlaştıracak diye
Kusura bakma canım ya beklettim
Sevgili MasterFit spor yarışmacıları, eksik bildirimlerimiz var. Spor avantajını açıklayamayacağım.
Bildirimler gelirse akşam saatlerinde açıklarım. Hayırlı güzel haftalar dilerim.
1_ASTRAL_ Kırmızı Kaptan 2@erenmothers Kırmızı 3@She-Raa Kırmızı 4Hallederiz Kırmızı 5@sandriyon Kırmızı 6@gewezebidik Kırmızı 7@Migim Kırmızı 8Maviokur Kırmızı 9@Aomine Daiki Kırmızı 10Kinoalihatun Kırmızı Sarı 11@L u c i a Mavi Kaptan 12@sara_28 Mavi 13s i d e l y a Mavi 14@Busra 17 Mavi 15Cordelia Mavi 16Elhan Mavi 17pastelfit Mavi 18@60kiloyum Mavi 19fesang Mavi Sarı 20Zipzip- Mavi Sarı
Karen ve Tony Hill. Adam kıvanç tatlıtuğ un hocası. O videoda 54 yaşındaDinlenme olmadan yapılmasıda zor olur,arada yapanadıkalrımızda olur mutlaka.
Bir süre sonra hareketler ezberlenir belki daha rahatçana yapılır herhalde.
Karısı o sarışın olanmı cidden mi vayyy bee
Ama o kadar farklı hocadan çalışma yaptım, bunun kadar karın kaslarımı yakan bir video görmedim. Emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşallahhhCanım ben o egzersizi bi daha yapmadım. Senin hesabın şaşmasın kardiodan hesapla
Ben de deniycem bacağım ağrımazsa, feci bişeymiş
Bu adam ünlülere karın kası yaptırıyormuş zatenAma o kadar farklı hocadan çalışma yaptım, bunun kadar karın kaslarımı yakan bir video görmedim. Emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşallahhh
Afiyet olsun canimIyi akşamlar canikolarim
Bugün baya yol yürüdüm çok iyi geldi bana
Yediklerini de yazayım
Menü
Sabah
Waffle yedim küçük meyveli (dünden hamuru fazla yapmıştım sabah kahvaltıya yine yaptım cocuklara) ve çay
Öğlen 1 kahve 1 ısırık albeni
Akşam 1 kepçe kurufasulye bol salata 2 dilim ekmek
Günboyu su içtim
Birazdan yasak elma izlerken 1 küçük dilim mozaik pasta yicem çayla bir kaç tane de kuruyemiş atarım
Çok az beslenmek istemiyorum kilo verme değil de koruma menüsü olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?