- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.870
- 1.423
- 60
Fazla yakacağımı zannetmiyorum hareketleri iyi analiz etmek lazım ezberleyimce sırasınıda yapabilirim herhalde.Kall atım hızına göre değişiyor. Hareketler zor baya o açıdan belki daha fazla yakıcan. Belki daha az
Valla bacaklar çabuk kalınlaşmaz. Proteini aşırı alır başka grup kasınu çalıştırmazsan o başka. Tüm vücut çalışmak lazım. Squat grils var. Videoları var link atayım
Adam somun ekmek karısı bir lokma baksana önce Türk zannettim kadını demek ki seslendirmeymiş videoda.Karen ve Tony Hill. Adam kıvanç tatlıtuğ un hocası. O videoda 54 yaşındaDoris hocanın da squatgirl kanalında 40 dk 500 kalori videosu var, bende onu asla tam anlamıyla yapamıyorum. Neyse, maksat hareket etmek
Çok teşekkürler sağol.Büyük geçmiş olsun
Günaydın teşekkürler canım.Günaydın canlarım hepinizin kadınlar gününü kutlarım
Amin. Günaydın.Günaydın sımsıcak güzel bir günümüz olsun
.
Günaydın.Günaydın
Aminnnnn. Teşekkürler Günaydın.Günaydınlar herkese.
Kadınların her anlamda daha fazla değer gördüğü, emeklerinin karşılıksız bırakılmadığı, psikolojik olarak yıpratılmadığı, hırpalanmadığı, tacize ve/veya daha kötü fiziksel zorbalıklara maruz kalmadığı, hangi nedenle olursa olsun yaşam haklarının elinden alınmadığı bir topluma kavuşmak dileğiyle bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.
Günaydın.Günaydın ❤
Çok teşekkür ederim.
Günaydın kaptanım.Günaydın kızlar
Günaydın.Günaydınlar hanımlar
Ne güzel bir nickiniz var
Günaydınlar kaptanımGünaydın teşekkürler canım.
Amin. Günaydın.
Günaydın.
Aminnnnn. Teşekkürler Günaydın.
Günaydın.
Çok teşekkür ederim.
Günaydın kaptanım.
Günaydın.
Sdaece 1 gün değil her zman kutlu olsun günümüzTeşekkürler hepimizin.
Afiyet olsun canimİyi akşamlar herkese. Bende günü bitireyim artık, adım atmaya mecalim kalmadı.
Kahvaltı 10.00
2 yumurta ile omlet,
1 dilim çavdar ekmeği,
Bol yeşillik
Öğlen 13.30
Yarım porsiyon tavuk ızgara,
Bol yeşil salata,
Yarım avuç çiğ kuruyemiş.
Akşam 18.15
1 dolu tabak kabak yemeği,
1 dilim çavdar ekmeği,
1 portakal.
Su:2 litre
Spor: 25 dk zumba +
Eki Görüntüle 3021204
Eki Görüntüle 3021205
O kadar yorgundum ki, sadece 2.bölüm ve karın hareketlerini yaparım diyordum ama baştan yaptım. Kendimi tebrik ediyorum
_ASTRAL_ Zipzip- Cordelia She-Raa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?