Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim

Bence ev alabiliyorsuan al
Arabadan da zarar etmezsin ama masrafı çok park sıkıntısı benzini hep sıkıntı bunlar
Başka ilçede kirada evimiz var ama kp uzerine. Eşim pek cesaret edemiyor. Ancak bende calisirsam belki cesaret eder
Valla arabada lazim oluyor ama mazotu gorunce, masrafini görünce zaten vazgeciyoruz. Kp parayi verince birşeye girmemiz lazim eşim olmayacak yatirimlar yapiyor çünkü hiç anlamiyor bu devir bilezik alip takacak gibi de değil zaten hirsizliktan dilimiz yandi. Ev istiyorum ama odemeler korkutuyor.
Şuan bizim mahalle de evler 500den basliyor benim istedigim ev en son 650 diyolardi. Kp evi satsa 400 ancak eder.. en az 150 200 arasi kredi cekmemiz lazim

Sorma haftaya bir daha gidicem bakalım o gün gosterecekmi

Olamadı henüz canım net birşey demedi doktor haftaya randevu Alicam tekrar

16 haftalık canım genelde 14 haftadan sonra görebiliyor doktorlar
Hayirlisi olsun canim. Yüsra yi 14 haftalıkken öğrendim eslemi 19 haftalikken

Erken başlamışsın. Ben bu ay sonu yapacağım. İyiyiz canım sen nasilsin? Bu arada Afiyet olsun.

Selamlar
Sol taraf dişimin birinde dolgu yaptırdım ph şükür
Sağ tarafin en sonunda 20 ilk dişi çektiremedim doktor yapamam dedi en zoru orasi agriyor bide
Yeniden başka doktora sira almak düşüyor
Eşim de agrimiyorsa gerek yok en zoru orasi dedi
Bilemiyorum
Çektirsem mi çektirmesem mi
Ve korkuyorum
Neyseki sürekli çok örteni işitme cihazımın kalıplari da yaptırdım bi nevi rahatladim
Artık yeni bir migi hissediyorum

08 Mart 2022
09.00 filtre kahve
11.45 sade türk kahvesi
12.30 öğünum fotoğrafta
14.30 küçük boy filtre kahve kuru üzüm 4 ceviz
16.45 2 minik mandalina
2.5 litre çoktan içtim
Regliyim ağrım çok yemek yemek istemiyor canım işten geldim ilaç aldım yaticam adım sayım da tamamlandı. Bugünü kapatiyorum yazamam diye şimdiden yazıyorum görüşürüz kızlar. Uyanıp iyi hissedersem squati yapacağım dün yapmıştım
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_ sandriyon

Eklentiler

• IMG_20220308_122239.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2022-03-08-18-17-48-899_com.mi.android.globalminusscreen.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…