Sağ ol bitanemAmin canım
Hayatım çok geçmiş olsun
Sağ ol bitanemÇok geçmiş olsun.
Afiyet olsun maviş. Ekmek normal gibi görünüyor bilemedim. Diğerleri çok güzel.Bu şekilde evden hazırlayıp işyerinde öğlen arası ilk öğünumu yiyorum diyetisyene foto atmam gerekiyordu, sizlere de belki fikir olur diye atıyım dedimkusura bakmazsaniz tabi
Glutensiz ekmek tek yiyebildigim bu canım 2 tanesi normal 1 dilim tost ekmeği gibi kadar boyutu ama karbonhidrat değeri düşükAfiyet olsun maviş. Ekmek normal gibi görünüyor bilemedim. Diğerleri çok güzel.
Maşallah 41 kere.Şuan stresini atiyor bu şekilde aslinda çünkü neyden etkilenirse onu oynarmis cocuklar. Sabah igne yapacaklar diye tedirgindi
Ben de iyiyim kuzum elhamdülillah. Erken başladım evet. Ramazan yaklaşıyor. Belki ayın sonunda annelerime yardıma giderim. O yüzden önce kendi evim temizlensin dedimErken başlamışsın. Ben bu ay sonu yapacağım. İyiyiz canım sen nasilsin? Bu arada Afiyet olsun.
Hsyirli olsun. Ve çok geçmiş olsun. 20'lik dişi doktor çektir dediyse çektir Çünkü sağlam dişi çürütebiliyor..Selamlar
Sol taraf dişimin birinde dolgu yaptırdım ph şükür
Sağ tarafin en sonunda 20 ilk dişi çektiremedim doktor yapamam dedi en zoru orasiagriyor bide
Yeniden başka doktora sira almak düşüyor
Eşim de agrimiyorsa gerek yok en zoru orasi dedi
Bilemiyorum
Çektirsem mi çektirmesem mi
Ve korkuyorum
Neyseki sürekli çok örteni işitme cihazımın kalıplari da yaptırdım bi nevi rahatladim
Artık yeni bir migi hissediyorum
Amin canım, teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun canım ortim. Allah şifa versin inşallah
Teşekkür ederim canım.Butun kış hasta çocuklar. Çok geçmiş olsun çıtır kuşum.
Afiyet olsun cnm08 Mart 2022
09.00 filtre kahve
11.45 sade türk kahvesi
12.30 öğünum fotoğrafta
14.30 küçük boy filtre kahve kuru üzüm 4 ceviz
16.45 2 minik mandalina
2.5 litre çoktan içtim
Regliyim ağrım çok yemek yemek istemiyor canım işten geldim ilaç aldım yaticam adım sayım da tamamlandı. Bugünü kapatiyorum yazamam diye şimdiden yazıyorum görüşürüz kızlar. Uyanıp iyi hissedersem squati yapacağım dün yapmıştım
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_ sandriyon
Yaw sen iki dk boşver diğerlerini, sadece beni sevdiğini yaz sonra onlara da yazarsın cicimmBen de seni bu takımdaki herkesi çok seviyorum.
Mecburen yapcaz yoksa oruçlu hiç yapamamÇok iyi olur Ramazan'dan önce yapsak. O haftayı temizlik haftası yapalım.
İyice ağrısı tutunca daha zor migi. Bende hamileyken cektirdim biri kalmıştı şimdi kirildi kök kaldi normal dişçi cekemiyor ameliyatla alinmasi lazimSelamlar
Sol taraf dişimin birinde dolgu yaptırdım ph şükür
Sağ tarafin en sonunda 20 ilk dişi çektiremedim doktor yapamam dedi en zoru orasiagriyor bide
Yeniden başka doktora sira almak düşüyor
Eşim de agrimiyorsa gerek yok en zoru orasi dedi
Bilemiyorum
Çektirsem mi çektirmesem mi
Ve korkuyorum
Neyseki sürekli çok örteni işitme cihazımın kalıplari da yaptırdım bi nevi rahatladim
Artık yeni bir migi hissediyorum
Geçmiş olsun canım İşte 20 lik dişim çürüdü hele de kırıktı agrimaya başladi ben çok ihmal ettimİyice ağrısı tutunca daha zor migi. Bende hamileyken cektirdim biri kalmıştı şimdi kirildi kök kaldi normal dişçi cekemiyor ameliyatla alinmasi lazimfirsatin varsa çektir bekleme. Geçmiş olsun, cihazinda hayırlı olsun
Geçmiş olsun canımUyutma bitti dolgulu olan diş sızlamaya başladi yemek yerkem tuhaf geliyor
Afiyet olsun canim08 Mart 2022
09.00 filtre kahve
11.45 sade türk kahvesi
12.30 öğünum fotoğrafta
14.30 küçük boy filtre kahve kuru üzüm 4 ceviz
16.45 2 minik mandalina
2.5 litre çoktan içtim
Regliyim ağrım çok yemek yemek istemiyor canım işten geldim ilaç aldım yaticam adım sayım da tamamlandı. Bugünü kapatiyorum yazamam diye şimdiden yazıyorum görüşürüz kızlar. Uyanıp iyi hissedersem squati yapacağım dün yapmıştım
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_ sandriyon
O zaman vakit kaybetmeden hallet canimGeçmiş olsun canım İşte 20 lik dişim çürüdü hele de kırıktı agrimaya başladi ben çok ihmal ettim
Doktor orasi çok kötü olmuş dedi bi o eksik
Sira almam lazım ben herşeyi baya ihmal ettim
Iyi akşamlar olsun canikolar
Menü
Sabah 2 dilim ekmekle peynir zeytin domates tereyağ az az yedim
Öğlen 1 dilim mozaik pasta 1 kahve
Akşam 1 tabak türlü 1 küçük kase yoğurt 2 3 dilim ekmek
Bolbol su
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?