Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canım, birşeyler ile oyalamaya çalış kendini dinledikçe daha sinir bozucu olabilir
Günaydın canım internetten ve yaşayanların paylaşımlarini okuyorum sanki beni anlatıyor.dun akşam başladı geçmek nedir bilmiyor
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın kaptan teşekkür ederim canım

Gecmis olsun canim Allah sifa versin

Günaydın canımmm

Günaydın canım

Geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Günaydın

Geçmiş olsun canım

Günaydın

Günaydın

Günaydın

Günaydın

Olmamışsındır

Geçmiş olsun. Ne rahatsızlığı var şimdi nasıl?

Bugün nasılsın, kaldı 2 gün
Sağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor

Yaaaaa çok çok geçmiş olsun canim çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin inşallah bizleri habersiz bırakma

Allah sifa versin canim

Kuzum şimdi geldim doktordan. Emzirdiğim için kas gevşetici hap, iğne vs veremiyorlar. Parol yazdı onu içeceğim.
Yürüyüş yapıyorum dedim, tek başına yetmez fizik tedavi de gerek dedi. İki hafta sonra geçip geçmeme durumuna göre tekrar gel dedi.
Normalde ağrı başlayınca yürüyemiyordum ama bence burda attığım adımlar rahatlattı biraz. Hafif bir şekilde atlatırım inşallah

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.Bu hastalık sinir ve kas hastalığı. İnşallah ilerlemeden en kısa zamanda en doğru tedavi uygulanır

Gecmis olsun canim

Efsane come back...

Eksin cok guzel tebrik ederim canim

Günaydın kaptanim

Yeşil soğan ekmek arasında limon, biberle harika oluyor bence denemelisin tatlım .
tyesilsogan ve biber cig yiyemiyorum sadece salatada birazcik belki
Afiyet olsun canım Sınavda başarılar dilerim. Sorular çalıştığın yerden gelsin inşallah
sagol abla olmadik persembeye ertelndi
Cok gecmis olsun canim
Simdi nasillar

Tebrikler cnm

Ooooow masallah Tebrikler cnm
tesekkur ederimm canimm
Bugün kim tutar seni
Supperrr
Tebrikler ederim canım
cok teskkur ederim abla
bununyaptım ictim
İşte bu
Dün 3 ayda 10 kilo hatta daha fazlasını verirsin demiştim ya , onu 15 yapalım
ay insallah yaaaa
Muhteşem sin canım
sagol kaptanim
Tutku44 sinavin nasil gecti canim
persembeye ertlendi kaptanim
Afiyet şifa olsun bitanem
Utandirma beni sen tanıdığımdan beri zaten çok minnoş çok zarif bir hatunsun
insa istedigim bedene ulasabilirim o içimde zaten
acaba kacinci gundesiniz bende ordan baslasam

ALINTILARİM BİRAZ GERİDEN HAKKİNİZİ HELAL EDİN

Gecmis olsun canim
Aslında benim bu ağrılarım, ne zaman kilo aldım o zaman başladı. 26 yaşıma kadar ağrım falan yoktu. Çünkü en fazla 67 yi görmüştüm o dönemler. 70 üstüne çıktığımda vücut kaldıramıyor sanki. Zayıflarsam bu ağrılarım da geçecek, inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…