Günaydın canımGünaydın canım, birşeyler ile oyalamaya çalış kendini dinledikçe daha sinir bozucu olabilir
Günaydın kaptan teşekkür ederim canımGünaydın canim gecmis olsun
Günaydin canimGünaydınlar,herkese bol enerjili,az kalorili günler
Bir hastalık belirtisini asssssla internette arama canım, ablandan bir tavsiyeGünaydın canıminternetten ve yaşayanların paylaşımlarini okuyorum sanki beni anlatıyor.dun akşam başladı geçmek nedir bilmiyor
Günaydın kaptan teşekkür ederim canım
GünaydınnGünaydınlar,herkese bol enerjili,az kalorili günler
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
Günaydın canımmm
Günaydın canım
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Günaydın
Geçmiş olsun canım
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Olmamışsındır
Sağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyorGeçmiş olsun. Ne rahatsızlığı var şimdi nasıl?
Bugün nasılsın, kaldı 2 gün
Yaaaaa çok çok geçmiş olsun canim çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin inşallah bizleri habersiz bırakmaSağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor
Allah sifa versin canimSağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor
Kuzum şimdi geldim doktordan. Emzirdiğim için kas gevşetici hap, iğne vs veremiyorlar. Parol yazdı onu içeceğim.Günaydın
She-Raa siyatiğin varsa neden zorluyorsun Biran önce dr a görün lütfen. Hafife alınacak bir durum değil.
@DombiliKus Kilona göre yediklerin fazla değil ama tercihlerin (ton balıklı salata hariç) daha iyi olabilir. Suyu arttır lütfen
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.Bu hastalık sinir ve kas hastalığı. İnşallah ilerlemeden en kısa zamanda en doğru tedavi uygulanırSağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor
Yaaaaa çok çok geçmiş olsun canim çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin inşallah bizleri habersiz bırakma
Çok sağolunAllah sifa versin canim
İnsallah canımCanım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.Bu hastalık sinir ve kas hastalığı. İnşallah ilerlemeden en kısa zamanda en doğru tedavi uygulanır
Gecmis olsun canimKuzum şimdi geldim doktordan. Emzirdiğim için kas gevşetici hap, iğne vs veremiyorlar. Parol yazdı onu içeceğim.
Yürüyüş yapıyorum dedim, tek başına yetmez fizik tedavi de gerek dedi. İki hafta sonra geçip geçmeme durumuna göre tekrar gel dedi.
Normalde ağrı başlayınca yürüyemiyordum ama bence burda attığım adımlar rahatlattı biraz. Hafif bir şekilde atlatırım inşallah
Teşekkür ederim kaptanımGecmis olsun canim
Efsane come back...sali menusu
7.40 3 siyah zeytin ,2 dilim cavdar ekmekten tost,1 has yumurta
10.30 1 latte
14.30 3 yk susuz kabak yemegi,4 yk yogurt,3 yk mercimek yemegi
16.30 3 kare bitter
18.30 2 yk nohut yemegi,2 yk pilav,1 bardak ayran
23.40 1 elma ,1tane kucuk biskuvi
biraz karısık gune karısık bir menu oldu begenmedim bide aclik hissimde vardi
1 lt tarcinli su
0.5lt normal su
1 bardak karisim suyu
Zipzip-
Cordelia
100ip .. 1000 p
15 squat....150p
15 sn....150p
toplam....1300 puan
kısa bir surede olsa biraz spor yapabildim
işte buuuuuuu.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Günaydın kaptanim
tyesilsogan ve biber cig yiyemiyorum sadece salatada birazcik belkiYeşil soğan ekmek arasında limon, biberle harika oluyor bence denemelisin tatlım .
sagol abla olmadik persembeye ertelndiAfiyet olsun canımSınavda başarılar dilerim. Sorular çalıştığın yerden gelsin inşallah
tesekkur ederimm canimmCok gecmis olsun canim
Simdi nasillar
Tebrikler cnm
Ooooow masallah Tebrikler cnm
cok teskkur ederim ablaBugün kim tutar seni
Supperrr
Tebrikler ederim canım
bununyaptım ictimCanım hemen maydanoz limon , elmayi ocağa koy kaynasın. Sonra da içine bir tutam yeşil çay ve tarçın koy demlensin. Gün boyu iç. En son tartıyı kabul edelim. Kaldığın yerden devam. Bir kilo artı var. Bir iki güne dikkat edersen normale dönersin hiç merak etme.
ay insallah yaaaaİşte bu
Dün 3 ayda 10 kilo hatta daha fazlasını verirsin demiştim ya , onu 15 yapalım
sagol kaptanimMuhteşem sin canım
persembeye ertlendi kaptanimTutku44 sinavin nasil gecti canim
insa istedigim bedene ulasabilirim o içimde zatenAfiyet şifa olsun bitanem
Utandirma beni sen tanıdığımdan beri zaten çok minnoş çok zarif bir hatunsun
acaba kacinci gundesiniz bende ordan baslasamEki Görüntüle 3021171
Bugun basliyoruz eslik etmek isteyen olursa diye programi birakiyorum
Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@Busra 17
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@mavilimYesilim
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa
@ada81
@gewezebidik
@yildiz4kc
@basbelasiyim
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1989
@Birgaripanne
@Chedarice
@erenmothers
@Meyaski
tesekkur ederimAfiyet olsun canim
Aslında benim bu ağrılarım, ne zaman kilo aldım o zaman başladı. 26 yaşıma kadar ağrım falan yoktu. Çünkü en fazla 67 yi görmüştüm o dönemler. 70 üstüne çıktığımda vücut kaldıramıyor sanki. Zayıflarsam bu ağrılarım da geçecek, inanıyorumGecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?