Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

cok geçmiş olsun kedln için basın sağolsun
Rusya Ukrayna savaşı hepimizi etkiledi

Tamam olur ablacim ekleyeyim musait olunca
Hatta senin icin son cumayi tekrar paylasayim

Havalar nasıl orda belki hava durumu da etkiliyor olabilir
Insallah cay iyi gelir bu durumu kolaylikla atlatırsın canim

Elhan ablacim son cuma kilo paylaşımları

Sana buradan kocaman sarılıyorum canım.bazen de geçmişte yaşadığımız bazı olaylar da devreye girip bizi bu hale getirebiliyor.ama biz bunun farkına bazen varamiyoruz.insan anatomisi farklı bir şey.en güzeli farkında olup ona göre yol izlemek.rabbim bedenine ruhuna şifa versin inşallah canım

Allah şifa versin canim benim

ah ne diyecegimi bilemedim belki gordugun sahit oldugun birsey beyninin arka taraflarinda bir yankı yaptı bir seyi uyardı mesela kedinin olumu gibi .. ama içimden gecen seyler sunlar . ... en iyi gelecek sey dogaya karışmak ..sakin yerlerde guzel şeyler düsünmek.. boool dua etmek.. veya rahatlaticı bir muzik dinlemek..

kucuk ornegim
(instada ukrayda olan bir fotografciyi takip ediyordum ukrayda olen bir kac kisinin fotografini cekmisti benim beynimde o an şimsekler cakti sanki .. kucukken okulumuzun onunde vefat eden bir ogrenciyi hatirladim yine oyle ayakkabisi baska bir yerde duruyordu .. hemen takipten ciktimm beni cok etkiledi biraz degistirdim uzaklastım .. evet bu savas yasaniyor cok uzuluyoruz ama hayat devam ediyor .. )

Canim bende de skolyoz baslangici var, yürüyüş dışında başka birsey yapma demişti. Ve evet ilaç veremiyorlar

Havalar nasıl orda belki hava durumu da etkiliyor olabilir
Insallah cay iyi gelir bu durumu kolaylikla atlatırsın canim
cok teskkur ederim kaptanim, sizin buradan desteginiz bile beni daha iyi hissettiriyor.
Havalar 10 gundur inanilmaz iyi, gunesli, neredeyse her gun guneste yuruyuse cikiyorum o sayede
ahh cok tesekkurler. Nasil iyi geldi yazdiklarini okumak. Dedigin gibi belki farkinda olmadigin icime attigim eski bir duygu su yuzune cikti. Aminn.

cok tesekkurler, bende oyle yapmayi dusunuyorum. Oglen havada tam isininda cikip parkta yuruyus yapicam. Sakinlestirici muzikler dinlicem. Belki cimene oturur meditasyonda yaparim.

Evet belkide sadece kucuk kucuk bir suru parca ust uste geldi ve tasti. Belkide adini koyamama sebebim bu, bir seyden degilde olan biten her seyin ustuste eklenmesi.. Ben de biraz sosyal medya temizligi yapayim tesekkurler fikir icin :)

gewezebidik ben 45 kg verdim. Ama ne duygu durumlari geçirdim ah ah. Zaten hep manik depresyon ve anksiyete var bastirilmiş. En son kasim ayinda detoks yaptiktan sonra bende de cok agir bir depresyon oldu. Tabi sadece detoksa baglidir diyemem, eşimin cok calismasi vs baska sorunlar. Sürekli bir tetiklenme hali oldu. Once psikologa gitmeye başladım o biraz iyi geldi. Sonra namaza ve duaya başladim cok cok iyi geldi. Arada film izledim sevdigim muzikleri dinledim. Mesela o aralar cem adrian cok dinliyordum ve beni resmen ölüm düşüncelerine sürükledi. Şuan asla dinlemiyorum onu. Genelde yabanci mod yukseltici müzikler dinliyorum. İmkanin varsa disarida yürüyüş en guzeli, benim en cok istedigim...

Ben psikolojik rahatsızlıklarla sürekli mücadele eden biriyim.kendime göre araştırıp okurum.meditasyonlarla ilgili video dinlerim.beynimiz bir hard disk.gecmiste yaşadığımız ve belki de o anda umursamadigimiz bir olay bile yıllar sonra devreye girip bizi bunaltabiliyor.

Çok iyi gidiyor canım şu iki günü de güzel atlatacağıma inanıyorum cumayı iple çekiyorum sen nasılsın nasıl gidiyor
Güzel gidiyor Hepimiz için verimli bir hafta oldu
Biran önce tedavisine başlanır ve günlük rutinine döner inşallah. Allah kolaylaştırsın
İnşallah

Ahh canim benim sana da cok gecmis olsun. Muhtemelen bendeki de hepsinin birlesmesi. Yogun calisma temposu, her ne kadar 4,5 yil gecsede yeni ulkeye adapte olup, burada kendine bir duzen kurma cabasi. Pek cok seyi kadinlar olarak benim/bizlerin yuklenmesi gerekmesi.. dunyada olup bitenler. Belkide bu yuzden adini koyamiyorum zaten. Bunlar hep vardi ama bir yerde patladi.
Namaz bana da zamaninda cok yardimci olmustu. Bol bol dua edecegim. Sana da edecegim. Cok tesekkurler paylasimin icin.

Acil şifalar diliyorum canım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur baban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…