Aynen. Muhteşemsin .Hemen hemen adimlarimiz aynı
Afiyet olsun canım
Bugun ucuncu gun canim
tyesilsogan ve biber cig yiyemiyorum sadece salatada birazcik belki
sagol abla olmadik persembeye ertelndi
tesekkur ederimm canimm
cok teskkur ederim abla
bununyaptım ictim
ay insallah yaaaa
sagol kaptanim
persembeye ertlendi kaptanim
insa istedigim bedene ulasabilirim o içimde zaten
acaba kacinci gundesiniz bende ordan baslasam
ALINTILARİM BİRAZ GERİDEN HAKKİNİZİ HELAL EDİN
İsmini niye değişiyorsun? Böyle cok guzel.İsmimi Şira yapayım dedim ş leri kabul etmiyor
Insallah canimAslında benim bu ağrılarım, ne zaman kilo aldım o zaman başladı. 26 yaşıma kadar ağrım falan yoktu. Çünkü en fazla 67 yi görmüştüm o dönemler. 70 üstüne çıktığımda vücut kaldıramıyor sanki. Zayıflarsam bu ağrılarım da geçecek, inanıyorum
tamamdir kaptanimBugun ucuncu gun canim
2 de demisti canimfesang geldi mi operasyonu kaçta idi?
Iyi calismalar canimrapor 1
bugün oglene kadar evdeyim saat 12 ye kadar ders çalişmam gerek ve sonra işe gidicem
12 ye kadar iki molamda kucuk sporlar yapicam
400 ml tarcinli su icildi
Tamam böyle kalsın o zamanİsmini niye değişiyorsun? Böyle cok guzel.
Valla yaa biri de normal demiyor.hemen kanser, felç ve ölümcül diyor.zaten doktor kıtlığı da var rabbim yar ve yardımcımiz olsunBir hastalık belirtisini asssssla internette arama canım, ablandan bir tavsiye
Rabbim şifa versin inşallah canımKuzum şimdi geldim doktordan. Emzirdiğim için kas gevşetici hap, iğne vs veremiyorlar. Parol yazdı onu içeceğim.
Yürüyüş yapıyorum dedim, tek başına yetmez fizik tedavi de gerek dedi. İki hafta sonra geçip geçmeme durumuna göre tekrar gel dedi.
Normalde ağrı başlayınca yürüyemiyordum ama bence burda attığım adımlar rahatlattı biraz. Hafif bir şekilde atlatırım inşallah
Allah'ım korktuğunuz şeylerle sınamasınSağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor
Teşekkür ederim canımValla yaa biri de normal demiyor.hemen kanser, felç ve ölümcül diyor.zaten doktor kıtlığı da var rabbim yar ve yardımcımiz olsun
Rabbim şifa versin inşallah canım
Allah'ım korktuğunuz şeylerle sınamasın
Sen de bitanemAynen. Muhteşemsin .
Cordişim okuldayım. Doktor randevum 2defesang geldi mi operasyonu kaçta idi?
Sağ salim neşe ve güzellikle aramıza dönmeni bekliyorum canımCordişim okuldayım. Doktor randevum 2de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?