Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Insan olmak bu kadar zor olmamali yaa.. Ben de surekli farkli meditasyonlar arastirir, dener, yaparim. Kisisel gelisim uzerine calismalar yapiyorum surekli. Dedigin gibi bir kayit var belki o hortladi suan. Gececek ama biliyorum bu bir donem ve gececek... Cok tesekkurler yazdiklarin icin..

Kizlar hepinize destekleriniz icin cok tesekkurler, ben simdi cikiyorum, biraz bitirmem gereken islere odaklanip bitirmem lazim. Bir an once onlar bitsinde adam gibi dinleneyim istiyorum. Sonra yine gelirim.
Sizinle paylasmak iyi geldi. Suan kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Destekleriniz icin cok tesekkurler, iyi ki varsiniz.

abla iyi hatırlattın yaaaaa
madem spor yapacak enerjim ve vaktim yk iyi o zaman mezdeke patlatıyım eve gidince
haydi bakalımmmmmmmmmmm
yaaa habibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kraliçemmmm
Kolay gelsin canım
Günaydın kizlar kulağım dan kalp sesi geliyor ve hiç durmuyor.sinir bozucu bir şekilde aralıksız atıyor.bu durumu yaşayan var mı
Bende oluyo bende geçiyo, sebebini bilmiyorum
İstanbul'da hiç kar yağacak gibi bir durum yok
Burda birkaç saattir günlük güneşlikti şimdi yine fırtına rüzgar kapalı. Bence kar topluyor

Sende iyi ki varsin canim
Ben kendimi mutfağa adadım, bulduğum herşeyi pişiriyorum. Kar yağar çocuklar evde olursa , yemek olsun hiç doymuyolar
Kolay gelsin abla

Hayatım hepimizde oluyor bu tip şeyler bence, ben herşeye yetemediğimde olur bana. Beklerim geçmesini ama bunaltır çok fena. Havanın, yiyeceklerin ve çevremdekilerin de etkilediğini düşünüyorum

Çok Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda enerjine, neşene kavuşursun. Dediğin konuları hiç bilmiyorum. Ama şekersiz kalmanın karbonhidratsız kalmanın sinir yaptığını, mutsuzluk verebileceğini düşünüyorum.
Kedini kaybetmenin yarattığı boşlukta sıkıntı oluyor olabilir başın sağ olsun canım. Bence yeni bir kedi arkadaşı edinebilirsin. Destek almani öneririm mutlaka. Lütfen ağlama.

Aynen ben. Videolar izleyerek kendimi çok seviyorum canım ben diyerek toparlamaya çalışıyorum.

Allah yardımcısı olsun. Tez zamanda kavuşsun sağlığına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…