Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecmis olsun canim

Iyi akşamlar bu gün ben çok kötü şeyler yedim
Regl döneminden midir nedir kan sekerim çok dengesizdi
Sabah uyandım 1 tane ülker çikolatalı gofret yedim
Sonra çocukla birlikte 1 dilim ekmekle ufak tefek kahvaltılıklar
Sonra onlar cips yiyordu onlarla cips
Sonra doktora gittik geldik kontrol vardı dönüşte kan sekerim çok düştü yine kahvaltı hazırladım 1 yemek kaşığı kadar tereyağı 5 6 zeytin 2 3 çatal peynir 2 3 çatal yumurta yarim ekmek le yedim
Sonra yarim metro
Sonra 1 tane cokonat
Hepsinde de kan sekerim daha çok düştü çünkü kötü şeyler yediğim için düştü ama hayatında ilk kez bu kadar şeker krizi yaşadım
Birazdan et sote yapacağım inşallah onu yemem

Böcük yaramaz böcüüük ilahi
Et soteyi ye tatlım mevzuyu yanlış mı anladı bu kız diye gülmekten yazamıyorum.

Böyle böyle büyüyecekler, kaçamayacağımızı anladım artık. Umarım bizde toparlarız ilerleyen günlerde.

Iyi akşamlar canım bence et soteyi yemelisin sonrasında baska abur cuburlara saldirabilirsin

Kizlar Selam,

Azicik daha kendime geldim. Birazdan cikip bi yuruyus de yapicam parkta. Acil olan islerimi ogleden sonraya ancak bitirdim ama kendimi asiri yormadan yaptim. Yarin falanda ofis islerini biraz yavastan alicam.

simdi once dunku menumu yazayim, sonra alintilarima donucem

8 Mart 2022 Sali Menum

8:00 1 ada cayi
10:00 1 kahve
13:15 1 yumurtadan pirasali omlet, 2 dilim peynir, 5 zeytin, bol yesllik 7-8 mini dometes 2 mini salatalik sekersiz cay 1 dilim tt ekmek
arada sekersiz cay
20:00 1 kase buyuk salata 1 dilim balik biraz cacik 1 dilim tt ekmek
22:00 1 kare cikolata (dun asiri kotu hissediyordum- halada cok iyi deiglim- 1 tane cikolata yemek istedim)

su 3lt
spor nerdeyse yok 3649 adim var sadece, dun dinlenme gunu gibi yaptim. Birazdan parka cikicam yuruyuse. Evde temizlik var, yardimcimin gitmesini bekliyorum.
Zipzip- Cordelia Wilma11 _ASTRAL_

Afiyet olsun canim

ohhh ne güzell içimizi rahatlatalimm... temizleyelimmm... guzel seylerr düsünelimm.....

Aferin sna asla kabul etmiyor um yeşil takım diye rahat takılma yok cuma günü eksi bekliyorum son sözüm birde tek biseyle sınırlı kalmmisin bir sürü ihlal olan şeyleri yemişsin

Bende bal0ncuk ama o harfi ile yazılmasına irite oluyorum orası rakamla 0
Malesef türkitede yaşıyorum
Sana cok özendm
32 yaşndaym 7.5 aylk kızım var
Tüp bebek ve gebelik sürecinden sonra 25kilo verdm
Kalan 5-6 kilo gitmio
Yarışmacı arkadaşlara baŞrılar dilerm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…