Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Baloncuk senin 1 tane mi bebek benden önce hamileydin diye hatırlıyorum büyüğün de var değil mi

Selamlar
Ben yazi yazamiyorum anlatmaya çalışıyorum anlamadiklari için yoruldum
Migi demek imla hatasi anlatım yazım bozuklugu demek Elhan
Daha önce sana kısa cümlelerle derdini anlat demiştim. Yukarıda yazdıkların gayet anlaşılır.
Seni anlamayan insanların arasında çok dolaşma sıkıntı yaşamazsin. Durumlara çok takılma mesela. Seni tanıyan tanimayan herkes okuyor orada yazdıklarını. Burada kizsak etsek de zoruna gitmez. Sikintini anlıyorum. Yalnız bunun sorumlusu duymadaki problemin değil. Benim 29 yıllık meslek hayatımda görme, duyma engeli olan öğrencilerim oldu. Yazı yazmada böyle uç noktalarda hatalar olmuyordu. Düşüncelerini, duygularını normal bir şekilde yazıya dökebilmelisin. Eğitimle alakalı. Bunu aşmak için akici kitaplar okumanı tavsiye edebilirim. Ben diye başlayıp siz diye bitiremezsin eylemleri. Anadilin Türkçe değil miydi diye merak ediyorum bazen. Yabancı dilde düşünüp bunu Türkçeye çeviriyor musun?
Dediğim gibi üzülme eskisine göre daha iyisin. Gayret et düzeltmek istiyorsan tabi.
Sorularıma cevap verirsen çok sevinirim. Basit cümlelerle.
Son bir soru daha konuşurken karşıdaki insanlar ne demek istediğini anlıyor mu?

Çok geçmiş olsun fesangcım

Küçük kızım bugün ateşli yine bir yandan ona bakıyorm bir yandan evle uğrasıyorm bu hafta çok saçma geçti pazrtesi ve sonrası telafı edıcem Grubu da cok okuyamıyorum herkes iyidir insallah
Okullar tatil oluyormuş sevindim çocuklarda dinlenir

Anadilim migi dili ama türkçeyi çevirmek cevapla basmadan ne yazdim acaba okuyorum tıkladıktan sonra yanlış yazdigimi farkediyorum o derece
Durumlar içimi dökme yerim ama çok fazla taşlanılyorum
Kitapyurdudan 6 kitap aldım birisi irade terbiyesi adi
Kitap okumayı çok severim okurken çeviri yapıyorum hele ne demek istiyor diye düşünmeden edemiyorum çok zor o ya
Son soru :
Karşıdaki insanların ne demek istedigi bazen anlamıyorum abla ne diyor ya ne demek istiyor diye kendime soruyorum

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Selam kızlar tanışalım ismim hilal :)
25 yaşindayim
1.65 boyunda 67.85 kiloyum hedef kilom 60
Evliyim meslegim bankacılik ama şuanda eşimin şirketinde çalışıyorum 1 kizim var 2 yasinda onun doğumundan sonra kilolarım kaldi 94 kilodan 67 e düştüm 2 yılda ve kilo vermem durdu insallah sizinle beraber verebilirim her hangi bir saglik sorunuk yok :)

1- Ana dili migi dili bir şey olabilir mi
2- Türkçe yazılmış bir eseri tekrar çevirmeye çalışmak okuduğunu anlamadigini gösteriyor. Her kitap herkese hitap etmez. Bilim dili, sanat dili, edebiyat dili bir de halk dili var okuyan herkesin anlayabildigi. Migicim ilk etapta basit romanlar, hikayeler oku. Kişisel gelişim kitaplarının dili bazen bana bile ağır geliyor.
3- İçini derdini masterfitte dök. Durumlarda açık hedef oluyorsun. Türkçeyi kullanma becerin zayıf. Geliştirdikten sonra istediğin kadar yaz.
4- Annen , baban aslen nereli? Bu konuşma ve yazı bozukluğunun sebebini evde Türkçe konuşulmamasina bağlıyorum aklıma başka bir şey gelmiyor. Senin yaşında birinin hala böyle konusmasi normal değil.
5- Bu durumundan üzülüyorsun biliyorum ama bazen de farklı olup, görünüp dikkat çekmekten hoşlandığını bile düşünüyorum.
6- Son soruyu yanlış anlamışsın sen değil karşındaki insanlar seni anlayabiliyor mu?
İletişimde sorun yaşamak herkes için zor. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…