Hosgeldin tekrardan canim bende Elif 32 yasindayim Ankarada yasiyorumSelam kızlar tanışalım ismim hilal :)
25 yaşindayim
1.65 boyunda 67.85 kiloyum hedef kilom 60
Evliyim meslegim bankacılik ama şuanda eşimin şirketinde çalışıyorum 1 kizim var 2 yasinda onun doğumundan sonra kilolarım kaldi 94 kilodan 67 e düştüm 2 yılda ve kilo vermem durdu insallah sizinle beraber verebilirim her hangi bir saglik sorunuk yok :)
Yaza 60 kilo ile girmek istiyorum geçen yaz hiç istedigim gibi olmadı bende istanbulda yaşıyorumHosgeldin tekrardan canim bende Elif 32 yasindayim Ankarada yasiyorum
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Yaza kadar ulaşırsın hedefineYaza 60 kilo ile girmek istiyorum geçen yaz hiç istedigim gibi olmadı bende istanbulda yaşıyorum
geçmiş olsun canım.Küçük kızım bugün ateşli yine bir yandan ona bakıyorm bir yandan evle uğrasıyorm bu hafta çok saçma geçti pazrtesi ve sonrası telafı edıcemGrubu da cok okuyamıyorum herkes iyidir insallah
Okullar tatil oluyormuş sevindim çocuklarda dinlenir
Merhaba hoşgeldin. İsmin tanidik geldi nerden diye bakarken sende 2020 mart annelerindenmişsin :)Selam kızlar tanışalım ismim hilal :)
25 yaşindayim
Evliyim meslegim bankacılik ama şuanda eşimin şirketinde çalışıyorum 1 kizim var 2 yasinda onun doğumundan sonra kilolarım kaldi 94 kilodan 67 e düştüm 2 yılda ve kilo vermem durdu insallah sizinle beraber verebilirim her hangi bir saglik sorunuk yok :)
Selam canim hosgeldinHellööğğ canlargeçmişe gidiyorum
Hoşgeldin HilalcimSelam kızlar tanışalım ismim hilal :)
25 yaşindayim
Inşallah canımGüzel bir l rakam.daha seni bekliyor bu hafta
Afiyet olsun canim09 Mart 2022
öğlen 12.30
peynirli omlet+ 1 tk taze peynir
1 tk muammara+ 1 tk katı tahin
salata
1 simit
aralarda
lavaş arası peynir+ muammara
1 incir
1 tutam kuru üzüm leblebi
akşam 19.15
1 kase sulu köfte
zeytinyağlı bakla yemeği
1 fıstıklı çikolata
yatana kadar 1,5 suZipzip- L u c i a Cordelia
Eki Görüntüle 3022490
Geçmiş olsun canım
Burada atom parçalamıyoruz mevzu çıktı bize. Sen iyi olda gerisi mühim değil.
Nazara ugradigimiz doğrudur
Geçmiş olsun bitanemHadi dileğin kabul oldu okul tatil edilmiş çok şükür.
İnşallah çok çok güzel olur gözlerin. Sıkıntısız atlatmani dilerim.
Sen sağlığına güzelliğine kavuş da biz meşgul olalım tek
Teşekkür ederim canlarım benim iyi ki varsınız beeeGecmis olsun canim nasil gecti operasyon
Bak bu aklıma gelmedi olabilir@Migim kız sen yabancı miydin gurbetçi felan mısın?
hiç sorma canım çok sıkkınAfiyet olsun canim
Bugun biraz kacmis yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?