Yeni felsefem yiyip yiyip spor yapmak olcakFazla olmasın ya da sporla yakarsın.
Onlarin yemekleri çok iyi çıkardı eskiden beri hep öyle söyler. Geçen porsiyonları kuculttuler falan diye söylenirken ağzından kacirdi yediklerini bende bagirdim daha porsiyona mi laf ediyosun diyeEşime hiç sormuyorum gündüz ne yedin? Niye kendine işkence erdiyorsun?
Hadi inşallah. Akşam belki saatten sonra yeme kilo almazsın.Yeni felsefem yiyip yiyip spor yapmak olcak
Aklima maşa ile koca ayidan bir kesit geliyor. Dişi şeker yediği için ağrıyan Maşa şekerden bir lokma isirip ardından dişini fircaliyor bende oyle olcam
Evet onlardan bahsettim kadın ve zenci olan evli herhalde demi.
Pazartesi Salı ve Çarşamba Sorplarınız doğru mu ?
@gewezebidik
@Kinoalihatun
L u c i a
P.tesi salı carsamba adımlarınız eksik.
Bu hafta müsait olmadığınızı biliyorum ama unuttunuz mu yapamadınız mı emin olamadım?
Üye AdıTakım 25 Şubat Cuma Kg. 07 Mart Pazartesi Spor puanı 07 Mart Pazartesi Adım Sayısı 08 Mart Salı Spor puanı 08 Mart Salı Adım Sayısı 09 Mart Çarşamba Spor puanı 09 Mart Çarşamba Adım Sayısı
@gewezebidikKırmızı 69,10 4.451 11.412 0 0 0 0
@Kinoalihatun Kırmızı Sarı 74,95 1.419 14.193 0 0 800 8.005
L u c i a Mavi Kaptan 83,5 0 0 0 0 0 0
Kolay gelsin kaptanım. Menülerini yazdın değil mi?Kızlar nasılsınız ben gelemiyorum hiç evde ustalar vardı tüm gün koşturmaca gece anneme geçtik sabah yine gidicem işim çokbitse de bende bir ohhh çeksem yaa
Evet evet sonuncuyu da gönderdim şimdiKolay gelsin kaptanım. Menülerini yazdın değil mi?
Teşekkür ederim canımMerhaba canim gözün aydin
Misafirlerin gidince daha cok gelirsin canim ailenle vakit gecir
Sağol canım benim İstanbuldan geliyorlarOhhhh misss darısı başımaçok keyifli geçsin inşallah Saracım nerden geliyorlar?
Teşekkür ederim canımGözünaydın canım. Çok sevindim.
Kolay gelsin canımGeçmişi hep okurdum hiç okuyamıyorum merak ediyoruminsallah herkes iyidir öptüm hepinizi ayaklarım bacaklarım ağrıyor yatıcam şimdi iyi geceler
Afiyet olsun tatlım.İyi geceler kızlar, telefon değiştirdim bugün. Yedekleme yükleme vs uzun sürdü sinirlerim bozuldu. Menümü paylaşıp ben yatayım:
10 Mart Perşembe menüm
11.00 kahvaltı: Bol yeşillikle yumurta salatası(1,5 yum) , 6 kaşık menemen, 1 kk kaşar peyniri, yarım kk beyaz peynir, 2 ceviz, 1 dilim tb ekmeği, çay
14.30 öğle yemeği: 1 avuç içi kadar haşlanmış tavuk, 2 dilim tb ekmeği
18.00 Akşam yemeği : 2 kepçe nohut yemeği, 2 yk bulgur pilavı- üstü 2 yk haşlama tavuk, 1 sb ayran
Adım sayım akşam 6 gibi 7 binlerdeydi. Sonrasını bilmiyorum . Herkese iyi geceler diliyorum
_ASTRAL_ Zipzip- Hallederiz Cordelia
İyi Geceler kaptanımGeçmişi hep okurdum hiç okuyamıyorum merak ediyoruminsallah herkes iyidir öptüm hepinizi ayaklarım bacaklarım ağrıyor yatıcam şimdi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?