Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar Selam,

Dun menumu paylasamamistim once dunku menumu sonra bugunku menumu paylasayim. Sonra vaktim olursa gecmis yapicam. Oncelikle sunu soyleyeyim bugun dunden cok cok cok daha iyi hissediyorum. Sizinle konusmak cok iyi geldi. Bu aksamda kiz arkadaslarimda disari ciktim. Biraz havam degisti iyi geldi. Hepinize onerileriniz ve desteginiz icin cok cok tesekkur ederim.

9 Mart 2022
8:00 1 ada cayi
10:00 1 kahve
13:00 1 kase yogurda 1 elma uzerine tarcin serptim 10 tane badem
arada sekersiz cay
16:00 1 kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi 10 badem
20:00 1 kepce tarhaca corbasi yarim kase gibi, 4 parca tavuk sis 5 parca et sis yaninda ceyrek dilim ekmek boyutunda pide, 1 kase salata 1 yk pilav
gece kiraz sapi cayi
3 lt su
spor 8212 adim 821 puan Cordelia _ASTRAL_ Zipzip- Wilma11

Eklentiler

• IMG-20220310-WA0000.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 30
Bugunku menum

10 Mart Persembe
8:00 1 kahve
10:00 ada cayi
12:30 1 kase yougrt 1 elma tarcin serpili 10 badem
14:00 2 fincan kiraz sapi cayi
16:30 1 kahve 1 tk hindistan cevizi yagi 10 badem
20:00 4 et sis, 2 yk doner, yaninda 2 kasik taze fasulye, 1 kase salata
su 3lt
spor 9659 adim 965 puan Cordelia Wilma11 Zipzip- _ASTRAL_

Eklentiler

• IMG-20220310-WA0001.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 33
Bende yeni kedi sahiplendim canım, ödüm kopuyor onlara bişey olacak diye.
Hele küçük gelince büyük bir sakinleşti, durgunlaştı, inşallah hasta filan deyildir.
Sen nerde yaşıyorsun?
Ben hollanda dayim. Ya kedi cok guzel bir seyy, eskiden deseler hic inanamazdim, boyle bir kedi askimin olacagina :)
kotu menu olmamis, pilavi oglen yemissin o da iyi olmus aslinda :) afiyet olsun
prensesim menulerimle beraber ekledim, salinin fotosunuda ayrica attim. Yarin gerekirse tum adimlarimin fotosunu yine topluca da yollayabilirim.

Kizlar iyi geceler, bugun pek gelemedim ama dunden cok cok cok daha iyiyim. Sonsuz sukurler olsun. Allah kimseye boyle duygu degisimleri yasatmasin. Insallah yarin daha da guzel olacak. Haftasonu icinde gunu birlik bir yerlere gidebilirmiyiz diye bakicam bakalim :) Yarin yine yogun bir gun olacak, firsatim oldugu anda ugrayacagim ama, sizi seviyorum iyi ki varsiniz. Resmen sizin tavsiyelerinizde kendimi ittirip parka gittim yurudum iki gundur ve gercekten acildim, iyi geldi. Hepinize cok cok tesekkur ederim.

Com geçmiş olsun canım, umarım iyi olursun

Kaptanım ben masterfite girmek istiyorum bu hafta.❤
Ekledim canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Diyetime yeni başladım daha tam oturtmuş degilim canım. Spor için biraz alışmayı bekliyorum :) her gün menü paylaşsam olur mu 8000 adım şu an için atmıyorum
Bu hafta yesile ekleriz menu paylasirsin canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…