Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun Şiracim.
Canım yarın karbonhidratini bir tık azaltabilir misin ( kuruyemişleri bir ara öğüne indirebilirsin) özel bir durumun var mı bilmiyorum. Öyle bir şey varsa yaz olur mu?

Muhteşem maşallah 9 kilo olmuş bile sakin vazgeçme çok iyi gidiyorsun
Sağol canım pes etmek yok yolum çok uzun yorucu ama sonuca değecek
Tabiki
Daha önce 70 'li kilolara düşmüştün, neden yine olmasın?
67 kiloya düşmüştüm canım ama bu sefer daha emin adımlarla ilerliyorum
sara_28 misafirlerin geldi mi Saracım???
Geldiler canım benden mutlusu yok çok şükür

Afiyet olsun Şiracim.
Canım yarın karbonhidratini bir tık azaltabilir misin ( kuruyemişleri bir ara öğüne indirebilirsin) özel bir durumun var mı bilmiyorum. Öyle bir şey varsa yaz olur mu?
Kaptanım bebeğim emiyor. 3-4 öğün yemeye çalışıyorum. Akşam normalde ekmek yemezdim ama bilirsin Urfa nın fırınlarını. Tepside tavuk göndermiştim. Ekmeği de pek güzel göründü kuruyemiş de evde bitmişti bugün aldık, çok tazeydi , öyle yedim yani özel bir sebebi yok yarın dikkat edeceğim söz

Yıldızım gibi harika menü harika adımlar maşallah canım rakibemmmm
Güzel annem ayaklarına sağlık canım
Saol canım kaptanım
Afiyet olsun annecim
Kusursuz
Harika

Afiyet olsun canım adımların gözlerimi alıyor

Sağlıkla büyüsün bebişcik kaliteli bol sütün olsun canım haklısın bizim oraların fırın ekmeği müthiş lezzetli. Az yemişsin onda sorun yok. Kuruyemişleri sürekli bu şekilde tüketiyor musun diye merak etmiştim. Miktar az olursa sorun olmaz.

Hoş bulduk teşekkürler iyi kilo vermişsin

Yok ablacım günde bir öğün, o da her birinden 5 er tane . 2 tane de hurma . Tatlı isteğimi gideriyor. Bugün günkurusu tattırdım oğluma. Onun için aldım, çok lezzetli geldi, kuru değil tadı şahane. Yoksa ikinci kuruyemiş öğünüm yok yani o öğün meyve öğünüydü, atladım bugün

Afiyet olsun.
Başla canım, bakalım sen kaç kalori yakacaksın
Canım ben Kaloriye bakmadım , ondan sonra da spor yaptım önce de yapmıştım.
:)) Çok az kaldı ortimm
Hımmmmm. Hedef beyaz pantolon.
Afiyet olsun.inşallah herşey yolundadır.
Yıldızım gibi harika menü harika adımlar maşallah canım rakibemmmm

Saol canım kaptanım

Afiyet olsun canım adımların gözlerimi alıyor

Benim de YouTube listemde bütün şarkıları var, yürüyüşümü onlarla yaparım

Merhaba,tamam olur tabiki
O zaman hoşgeldin. Gün sonlarında menü paylaşirsan sevinirim. Cuma günü tartı günü. Seni ekliyorum. Hayirli olsun. Burada takımlar arası bir rekabet var. Bunu eğlence için yapıyoruz. Ceditli oyunlar oynuyoruz ilk sayfada yazıyor. İstersen katılabilirsin katılmayadabilirsin. Sadece diyetini de yapabilirsin. Zamanla alışırsın hiç acele etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…