Başla canım, bakalım sen kaç kalori yakacaksınO zaman başlıyoreee.
:)) Çok az kaldı ortimmÖyle bi fiziğin yok mu?
Yemekten yeni kalktim ama ilerleyen saatler de yapacağım inşallah etiketlerim kaptanımKIRMIZI ÇEKİRGELER
Sadece 16 dakikalık tepinmeli kardio , yağlarım yansın diyenlere buraya bırakıyorum
fesang
Maviokur
@Migim
Hallederiz
@Nefesimmmsin
@Kmsl Hnd
@Kinoalihatun
60kiloyum
@Busra 17
Kolay gelsin canımYemekten yeni kaltim ama ilerleyen saatler de yapacağım inşallah etiketlerim kaptanım
Tşk canımAfiyet olsun canim
Tşk canımHoşgeldin canım
Sen de giyemiyorsan biz ne yapalım acaba
İş bitmez hayatım, bittiği yerden başlar
Afiyet olsun canım
Selam canımMerhaba kızlar,
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş12 Mart cumartesi
9.30 filtre kahve
12.30 2 yumurtali pırasalı omlet(çörekotlu), az salatalık domates, 5 siyah 3 yeşil zeytin, 2 karabuğday patlağı 1 tanesine fıstık ezmesi ve pekmez hepsi şekersiz dogal açık çay
14.30 form çayı
17.45 sade türk kahvesi ve glutensiz 1 kurabiye
19.30 bolca karışık salata, 1 yk havuç kavurması, 3 yemek kaşığı haşlanmış patates, 3 az yk Pirinc pilavı, 1 küçük yemek tabağı kuru fasulye
3 litre su bitti yatmadan soda açık çay gibi şeyler icebilirim
Adım sayım ekran da az tatil günlerine bir çözüm bulmam lazım üzerimde değil çünkü
squat ve sporu yatmadan yapıyorum ztn yinede istenirse etiketlerim iyi akşamlar kızlar
pastelfit Zipzip- Cordelia
Bugün psikolojik olarak zor bir gün geçirdim inşallah şu ev işe biterse süper devam edeceğim kar olmasi da yürüyüşume engel oldu
Ben bilmiyorum canımMerhaba kızlar,
Kaptanım hızımı alamadım 2 tur döndüm. Alnımdan akan emek teriEvet maalesef ki oturduğumuz yerden, elimize geçeni yiyerek fit olamayız. Her iş gibi bu da emek ve disiplin istiyor. Spora çok vakit ayıramıyor olabilirsiniz, sevmiyor da olabilirsiniz. Ama gün tam 1.440 dakika. Kendiniz için ayıracak 15 dakikanız mutlaka vardır.Bu videonun 10 dk sı kardio son 4 dk sı esneme soğuma ve sonuçfotoğrafta
fesang
Maviokur
@Migim
Hallederiz
@Nefesimmmsin
@Kmsl Hnd
@Kinoalihatun
60kiloyum
@Busra 17
Ne yaziyordu kacirdimAfiyet olsun canım, menün güzel olmuşEğer iyi hissedersen adımı tamamlamaya çalış ki haftasonu spor avantajımızı kaybetmeyelim
Ben bilmiyorum canımZipzip- kaptanım gelir birazdan
Afiyet olsun aşkitom, bittiğine sevindim12 Mart 2022
sabah 11.00
sucuklu sebzeli omlet
peynir+ 5 küçük y. zeytin
yeşil biber
2 tk nutella
2 dilim ekmek
öğlen 16.00
peynir
domates, yeşil biber
1 simit
3 kare fıstıklı çikolata+ kahve
akşam 19.20
2 kepçe ezogelin çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
salatalık turşusu+ jalepine biber t.
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia pastelfit
evdeki fıstıklı çikolata bittibugün markette gördüm almadım. sabah nutella kavanozunu annem görünce bu ne dibine inmiş dedi ve aldı daha yok dedi. gerisi onunmuş. böylelikle nutella da bitti sen sağ ben selamet
Waaaow
Başka günlük veya diyet grubunda yazan buraya katılabiliyor mu gibi birşeydi sanırımNe yaziyordu kacirdim
Katılabilir tabi kiWaaaow
Başka günlük veya diyet grubunda yazan buraya katılabiliyor mu gibi birşeydi sanırım
@B O Z A canım cevap geldiKatılabilir tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?