Hayırlı sabahlar rakibemHayırlı sabahlar
Okey o zamanAfiyet olsun canim
Bence suyu buraya yazabilirsin bizede faydasi olur
Su icmeyi unutan biri olarak belki su icerim
Dombilim senin gazinla yaptım ben deKahvemi içtim. Sanırım önce spor yapacağım. Sonra iş planımı dün anlatmıştım zatenmolalarda burdayım. Görüşürüz
Mutfağa bir sis veya el bombası atalımakşam yemeğinden sonra sık sık mutfak ziyaretlerine nasıl çözüm bulucaz
Tabiki öyle de, toplu hesaplarken zorlanıyorum, içtikce buraya yazıp unutmamak için. (Akşama bildirmek için)akşam menüde topluca yazıyoruz canım.
Afiyet olsunyemek saatini beklerken yeşil çay içiyorum
O ifadeleri nasıl yapıyoruz?yemek saatini beklerken yeşil çay içiyorum
sorma yaaMutfağa bir sis veya el bombası atalım
prensesim cok tesekkurler video icin, bugun icin yapildi bileHerkese Mutlu Pazarlar
Bu haftanın kampanyalı spor videosu aşağıdadır. Haftanın videosu 1.000 puan
Kampanya bugünden Çarşamba gününe kadar geçerlidir. (Çarşamba dahil)
@pastel34 Kırmızı Kaptan fesang Kırmızı @Maviokur Kırmızı Wilma11 Kırmızı Hallederiz Kırmızı @Nefesimmmsin Kırmızı @Kmsl Hnd Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı 60kiloyum Kırmızı @Busra 17 Kırmızı Sarı Mavi Takım Elhan Mavi Kaptan @ugurbocuuu Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi @erenmothers Mavi @She-Raa Mavi @EppekArasi Mavi gewezebidik Mavi Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım @Cordelia Yeşil @Chedarice Yeşil @gezegenfeza Yeşil @Tesnim1989 Yeşil hamiş @HLLAK Yeşil @sara_28 Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @B O Z A Yeşil @dolunaydagel Yeşil @eceboce Yeşil @L u c i a Yeşil @HanimKelesimiGetir Yeşil @AhSen_2504 Yeşil @sandriyon Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil Yeni
ben bitki caylarina yukleniyorum, midemi cayla sisirip yemek istegini bastirmaya calisiyorum :)akşam yemeğinden sonra sık sık mutfak ziyaretlerine nasıl çözüm bulucaz
Canım seninle bu konuda çok benzetiyorum kendimi. Bende dönüp duruyordum aynı yerde. İnan 1 senedir mecbur kalmadıkça kot pantolon bile giy-e-miyorum. Hep pijama, eşofman… Hiçbir şeye geç kalmadın, her an başlayabilirsin ama bu başlangıcı mahrumiyet düşüncesiyle yaptığımızda ilk fırsatta bol karbonhidratlı besinlere gömülüyoruz. Bak işte, ben dahil neredeyse hepimiz cuma günü nelerrr nelerrr yiyoruz. Asıl amaç sağlıklı beslenmeye niyetlenmek olmalı. Bir de şöyle yapıyorum bir kaç gündür, mesela çocuğa tost yapıyorum, ağzım sulanıyor. ‘Bunun tadını biliyorum’ diyorum kendime. ‘Tadını biliyorum ve sadece yerken keyif alacağım, belki 5 dk. Sonrası pişmanlık olacak, ayrıca kan şekerini ani yükselttiği için bütün gün açlık çekeceksin!’ İlk etapta kan şekerini yükselten şeylere mola vermeni tavsiye edebilirim. Karatay beslenme şekli başlangıç açısından muntazam bence, limit yok çünkü. Yap 1 kazan ton balıklı salata, otur ye mesela. Ya da taze fasülye yemeği, 3 tabak ye. Basit karbonhidrat ve şekerli gıdaları hayatından çıkartmakla ve akşam 6-7 den sonra katı beslenmemekle başlayabilirsindün gece dolunayın kilosunu 79 larda görünce hem sevindim hem de kendi adıma üzüldüm. aynı kilolardaydık o zayıflamış 7 leri görmüş. bense 81.3 e kadar düşebildim sonra al ver oldu. sabit bile kalamadım 84-85 lere çıktım. canım sıkıldı yani
İşe yaradıysam ne mutluDombilim senin gazinla yaptım ben de
ben de yeşil çay falan içiyorum ama bu ara ayarım kaçık. onu dizginlemeye çalışıyorumprensesim cok tesekkurler video icin, bugun icin yapildi bileElhan Ablam gune hizli basladim 🏋
ben bitki caylarina yukleniyorum, midemi cayla sisirip yemek istegini bastirmaya calisiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?