Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım telefonla da oluyor değil mi...PC den mi yapmam gerekiyor yoksa
PC den girmek mi kaldı bu devirde diyomusum.herkesin elinde tel ifade pcden çıksa,ifade için giremicegim ne demek istediğini biliyorum tabisi. Bazi kayıt sistemleri telde çıkmıyor, aktif olmuyor,tiklayamiyosun,pcden girmek gerekiyor. Ne anlattım yine

Hayırlı olsun bitanem sağlıkla kullanın inşallah. çok pahalı almasaydiniz nasılsa anca beş yıl dayanır o...malum gelen giden
Valla tahminimin iki katına aldık yani bu fiyatlar beni kalpten götürecek canım gelenim gidenim kalmadı ya.. eltimle kayınbiraderim şehir dışındalar bir sene. Gorumcemi de eşim kovaladı geçen hafta

Eşim ve çocuklar acıktılar kahvaltı istediler kalktım saat 8 de kahvaltı hazırladım ben de çay içeyim diye onlarla oturdum bi iki lokma yedim neden adapte olamıyorum sabah ki tartıyı çok merak ediyorum
Bi iki lokma peynir , domates, salatalık olabiler mi

Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?

Evet diyetle çok alakalı yine sorum

Eklentiler

• IMG_20220313_181158.webp
    124,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20220313_181138.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…