Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay ne zor olmuştur kayınvalidemin öyle eşimin abisi ile arası 18 ay hatta kayınvalidem eşimi aldırmaya gidiyormuşta kayınpeder durdurmuş
Tabiki zordu cnm. Bide yeni gelmişim buraya. Birden 3 küçük çocuğun icinde kaldim. Bide koca derdi
Hayaller hayatlar durumu
Ben bosuna kendimden vazgecip 120 kilolara cikmadim

Sen sarıya geçmedin mi tartı bizi bağlamaz onlar aralarında çözsün ama göreyim eksi mi artimi diyorsan tartil
Tamam yarin bakiyim bir kiz
Spora destek olacaz sadece tartiyida kendileri halletsin hersey devletten beklenmezki

Tabiki zordu cnm. Bide yeni gelmişim buraya. Birden 3 küçük çocuğun icinde kaldim. Bide koca derdi
Hayaller hayatlar durumu
Ben bosuna kendimden vazgecip 120 kilolara cikmadim
Evet birde gurbette ne kadar zor zaten çocuklar onlar bunlar derken hep biz kadınlardan gidiyor herşey.

Cuma günü odemimin son damlasına kadar vucuddan artınca bekliyordum bu sonucu sütlü yeşil çay iyi gelecektir
Kiz sende cok hirs yapiyon
Bu gidisle iki haftada sari takimda olursun

Tamam yarin bakiyim bir kiz
Spora destek olacaz sadece tartiyida kendileri halletsin hersey devletten beklenmezki
Evet biz geçen hafta yaptığımızı yaptık bu hafta benden Gr oynamaz spor yapicam

Ay ne zor olmuştur kayınvalidemin öyle eşimin abisi ile arası 18 ay hatta kayınvalidem eşimi aldırmaya gidiyormuşta kayınpeder durdurmuş
Kayınpederine borçlusun bu eşini demekkigel git elini op adamın

Kiz sende cok hirs yapiyon
Bu gidisle iki haftada sari takimda olursun
Bu hafta sarı takimdayim cnm 69 la mezun olup bı sure koruyup tekrar takımlara girme gücümü toplarsam sonra 65 olucam takımlar tam kurtlar sofrası benim yaşlı bedenim daha fazla dayanamiycak bu yarışa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…