Sormagorelim bakalım mavi takımı sizi mosmor edecegiz ay bu hafta bu kargaşaya bizde katıldık
Diyet yapınca hiç bişey yemiyordun ya o hataya dusme birdaha perşembeleri yaparsın detoks sadece ablammmAksam biraz zor uyusamda yavaş yavaş alişiyorum cnm
Tabiki zordu cnm. Bide yeni gelmişim buraya. Birden 3 küçük çocuğun icinde kaldim. Bide koca derdiAy ne zor olmuşturkayınvalidemin öyle eşimin abisi ile arası 18 ay hatta kayınvalidem eşimi aldırmaya gidiyormuşta kayınpeder durdurmuş
Günaydın canimGünaydın hayırlı pazarlar
Cuma günü odemimin son damlasına kadar vucuddan artınca bekliyordum bu sonucu sütlü yeşil çay iyi gelecektirBirazcik artiyi, sen yarina kadar uçurursun tatliim
Fantastik bacım sen de mi brütüsHaa bi de 19bin adimi görünce keske mavi olsan dedim ama iste kirmizisin malesef
Tamam yarin bakiyim bir kizSen sarıya geçmedin mi tartı bizi bağlamaz onlar aralarında çözsünama göreyim eksi mi artimi diyorsan tartil
Evet birde gurbette ne kadar zor zaten çocuklar onlar bunlar derken hep biz kadınlardan gidiyor herşey.Tabiki zordu cnm. Bide yeni gelmişim buraya. Birden 3 küçük çocuğun icinde kaldim. Bide koca derdi
Hayaller hayatlar durumu
Ben bosuna kendimden vazgecip 120 kilolara cikmadim
Kiz sende cok hirs yapiyonCuma günü odemimin son damlasına kadar vucuddan artınca bekliyordum bu sonucu sütlü yeşil çay iyi gelecektir
Evet biz geçen hafta yaptığımızı yaptık bu hafta benden Gr oynamaz spor yapicamTamam yarin bakiyim bir kiz
Spora destek olacaz sadece tartiyida kendileri halletsin hersey devletten beklenmezki
Kayınpederine borçlusun bu eşini demekkiAy ne zor olmuşturkayınvalidemin öyle eşimin abisi ile arası 18 ay hatta kayınvalidem eşimi aldırmaya gidiyormuşta kayınpeder durdurmuş
Ooooo şortumu kimseye vermem.Sena aksam yeni kural cikti bilmiyonmugeç paylaşılan adimlar sayilmiyor
Yok yok canım pazartesi spor cahallenge olmasın kilo olarak daha iyiEğer isterseniz p tesi spor Challenge ödülü koyabiliriz?
Bu hafta sarı takimdayim cnm 69 la mezun olup bı sure koruyup tekrar takımlara girme gücümü toplarsam sonra 65 olucamKiz sende cok hirs yapiyon
Bu gidisle iki haftada sari takimda olursun
Kesinlikle canım maksat eğlenmek sonucunda da kilo veriyoruz daha da seviniyoruzHerkes kilo verdiği için kaybeden yok bence. Ben tatlı atışma seviyorum. Maksat eğlenmek, kilo vermek gerisi teferruat. Ama yeneceğiz.
Olmasın çünkü hafta sonu elde olmayan imkanlardan adım atılmıyor bazen misafir ailecek takılma gbEğer isterseniz p tesi spor Challenge ödülü koyabiliriz?
Kilo kalacak. Spor için başka ödül bulacağım. Eğlenceli oluyor. Şuan düşünce aşamasında canım.Yok yok canım pazartesi spor cahallenge olmasın kilo olarak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?