Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amn bisey olmasinda
Bazen sebepsiz modumuz düşük olabiliyor
Yok abla ne olsun benimki yorgunluk gece çok fazla kalkıyorum doğru düzgün uykumu alamıyorum 10 aydır gerçi 3 seneden beri uyuyamıyorum birde yeni yavru katıldı hop olacak 4 sene saatte günlük aktiflik 19 saat gösteriyor

Pazartesi tartisini hic sevmiyorum Tamam canim cuma tartiliyim o zaman olur mu

Sizin icin savasa hazirim ablacim
gorelim bakalım mavi takımı sizi mosmor edecegiz ay bu hafta bu kargaşaya bizde katıldık

Anacim bilmemmi benimkilerin arasi 1 - 1.5 yaş :))) en küçük doğduğunda ortanca 1 yasinda, buyuk 2.5 yasinaydi :))) bende 19

Anacim bilmemmi benimkilerin arasi 1 - 1.5 yaş :))) en küçük doğduğunda ortanca 1 yasinda, buyuk 2.5 yasinaydi :))) bende 19
Ay ne zor olmuştur kayınvalidemin öyle eşimin abisi ile arası 18 ay hatta kayınvalidem eşimi aldırmaya gidiyormuşta kayınpeder durdurmuş

Pazartesi hep arti ciktigindan olabilirmi
Sen 60 a düşmek istemiyormusun

Eltin ne yapiyor kizzz
Evet ya pazartesiyi sevmiyorum ya sabit ya arti cikiyorum Ablacim sen beni bir 60 a dusuremedin hep soyluyon
65 yeter cok kilo verince iyi gorunmuyor ya simdilik 65 iyi
Eltim iyi ise başlamış çalışıyormuş
Bende benimkine is begendiremedim

Cart kaba kağıt (böyle bı laf vardı biz çocukken )fazla yüksekten uçma bebegjm düşüşün sert olur
Benim düşüşüm sert olmaz kuzum ben yumuşacık insanim pampacikim hem düşmem ki ben reflekslerim kuvvetlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…