Günaydın canim ❤Günaydın bugün ortadan kalktımhic keyfim yok
Niyeki cnm ne olduGünaydın bugün ortadan kalktımhic keyfim yok
Hiç abla görünen birşey yok içimden gelen öyleNiyeki cnm ne oldu
Evet cnm
Amn bisey olmasindaHiç abla görünen birşey yok içimden gelen öyle
Pazartesi tartisini hic sevmiyorumBizim tartilar onemli değil canim spora destek olacağız sadece
Ama tartilirsan ekleriz listeye de
Sizin icin savasa hazirim ablacimEvet cnmnasil sportif oldugunu göster kirmizilara :)))
Yok abla ne olsun benimki yorgunluk gece çok fazla kalkıyorum doğru düzgün uykumu alamıyorum 10 aydır gerçi 3 seneden beri uyuyamıyorum birde yeni yavru katıldı hop olacak 4 seneAmn bisey olmasinda
Bazen sebepsiz modumuz düşük olabiliyor
Pazartesi hep arti ciktigindan olabilirmiPazartesi tartisini hic sevmiyorumTamam canim cuma tartiliyim o zaman olur mu
Pazartesi tartisini hic sevmiyorumTamam canim cuma tartiliyim o zaman olur mu
Sizin icin savasa hazirim ablacim
Maşallah sultanım menülerin ne güzel olmuş böyle senin2.10 cumartesi
Sabah sade kahve
12.00
2 yumurtali peynirli maydonozlu omlet
5 zeytin
Domates biber
1 dil. Ekm.
Ara 1 avuc kuruyemis
18.30
1 tb menemen
Peynir
Domates
7 - 8 tane üzüm
1.5 bar. Ayran
Su 2 lt
1 yeşil cay
Zipzip-
Gurbettt42
@Cordeliaa
@Filiz16
Eki Görüntüle 2926093
Anacim bilmemmiYok abla ne olsun benimki yorgunluk gece çok fazla kalkıyorum doğru düzgün uykumu alamıyorum 10 aydır gerçi 3 seneden beri uyuyamıyorum birde yeni yavru katıldı hop olacak 4 senesaatte günlük aktiflik 19 saat gösteriyor
Birazcik artiyi, sen yarina kadar uçurursun tatliimGünaydın kizlarBol sporlu pazar günü olsun inşallah
Gurbettt42 kaptancigim 45 dk eliptik yaptım bugünde sütlü yeşil çay icicem birazcık artim varda
Aksam biraz zor uyusamda yavaş yavaş alişiyorum cnmMaşallah sultanım menülerin ne güzel olmuş böyle senin
Ay ne zor olmuşturAnacim bilmemmibenimkilerin arasi 1 - 1.5 yaş :))) en küçük doğduğunda ortanca 1 yasinda, buyuk 2.5 yasinaydi :))) bende 19
Cart kaba kağıtgorelim bakalım mavi takımı sizi mosmor edecegiz ay bu hafta bu kargaşaya bizde katıldık
Evet ya pazartesiyi sevmiyorum ya sabit ya arti cikiyorumPazartesi hep arti ciktigindan olabilirmi
Sen 60 a düşmek istemiyormusun
Eltin ne yapiyor kizzz
Benim düşüşüm sert olmaz kuzum ben yumuşacık insanim pampacikimCart kaba kağıt(böyle bı laf vardı biz çocukken )fazla yüksekten uçma bebegjm düşüşün sert olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?