- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Ellerine sağlık canım harika görünüyor afiyet olsunKızlar öyle birşey yaptım ki, hemen paylaşmam lazım. Diyetteyken canınız poğaça, börek mi istiyor? Acı çekmeye sonnn!
Eki Görüntüle 3025763
Önce fırını 180 dereceye getir ısınsın,
1 pırasa (tamamı),
1 avuç maydonozu minicik doğra.
Bir kapta 2 yumurta,
2 yk yoğurt,
1 yk zeytinyağ,
2 kk peynir,
Yarım paket kabartma tozu,
1 yk un (ben 2 yk yulaf unu kullandım).
Doğradıklarını da üstüne koy, karıştır.
Kaşıkla yağlı kağıda koy aralıklarla, üstüne çörek otu susam.
Altı üstü kızarınca al. Hadi afiyet olsunÇok lezzetli oldu gerçekten.
Yarismaya yesille dahil olmus oluyorsunYok maalesef adım imkansız bu aşamada. Ben yeşil takımda sonuçta yarışmaya dahil olmuş oluyorum dimi? Sadece diyetle.
İkinci sorum da sarı takımda menü zorunlu diil ya, onlarin kilo vermeleri hesaplanıyor mu?
Ellerine saglik canim cok guzel görünüyorKızlar öyle birşey yaptım ki, hemen paylaşmam lazım. Diyetteyken canınız poğaça, börek mi istiyor? Acı çekmeye sonnn!
Eki Görüntüle 3025763
Önce fırını 180 dereceye getir ısınsın,
1 pırasa (tamamı),
1 avuç maydonozu minicik doğra.
Bir kapta 2 yumurta,
2 yk yoğurt,
1 yk zeytinyağ,
2 kk peynir,
Yarım paket kabartma tozu,
1 yk un (ben 2 yk yulaf unu kullandım).
Doğradıklarını da üstüne koy, karıştır.
Kaşıkla yağlı kağıda koy aralıklarla, üstüne çörek otu susam.
Altı üstü kızarınca al. Hadi afiyet olsunÇok lezzetli oldu gerçekten.
Maalesef bende öyle oluyorum canım biri bana kilo vermişsin dedi mi ertesi gün saçma sapan yemeye başlıyorum o yüzden bu durumu aşmam lazım ama buraya geldiğimden beri kaçamak olayına hiç girmedim sanırım burası bana baya iyi geldiHaftasonu tanidiklarin sunnet cemiyeti olacakmış. Cemiyetlere start veriyoruzo yüzden artık ağzıma fermuar çekip adim adim ilerlemem lazım
Birde ben birşey farkettim, birisi bana ya cok kg vermişsin cok guzel olmussun dur artik falan deyince olumsuz etkileniyorum. Aksine daha cok hirslanmam gerekmiyormu
Tadı da çok güzel oldu kaptanım. Baya pırasalı börek oldu. Üşenmeyen denesinEllerine saglik canim cok guzel görünüyor
Favorilerime ekleyeyim pirasa aldigimda denerimTadı da çok güzel oldu kaptanım. Baya pırasalı börek oldu. Üşenmeyen denesin
Teşekkür ederim canım. BugünEllerine sağlık canım harika görünüyor afiyet olsun
Ekmekten dönmen iyi olmuş canımTeşekkür ederim canım. Bugünfesang arkadaşım gibi benimde üstümde bir açlık durumu hakim. Bugün izlemiştim bu tarifin videosunu, aklıma geldi de yaptım. Yoksa ekmeğe saldırmıştım ne yalan söyleyim.
Afiyet olsun canım sana güveniyorum. Yarın güzel bir menü bekliyoruz.Cordelia ve tümmm arkadaşlar ilk Menümü yazayım ama bugün sıkıntılı bir menüm var malesef geçen hafta sözleşmiş olduğumuz bir makarna vardı onu yemek zorunda kaldım tabi bu artık son oldu
07.30 Filtre kahve
12.00 1 tabak kremalı mantarlı makarna
18.30 1 kepçe haşlama
1 kepçe karnabahar
1 kepçe kuru fasulye
3 adet cin biber
2 lt su
Bolca şekersiz açık çay
İnşallah yarın düzgün bir menüm olacak
Afiyet olsun canım
Ay birde benim koca yine yok. Ben ekmek yemiyorum diye beyaz ekmek aldım çocuğa, çıtır çıtır. Gel, arama ne koyarsan koy, beni çıtır çıtır ye diyor resmenEkmekten dönmen iyi olmuş canımBu tercihin harika olmuş
Afiyet olsun canim
Neden bu kadar az yedin kaptanimMenüm 14 Mart
İlginç bir menü
Sabah 07.30
Bol su
Sabah 10.00
Karnıbahar buharda 3 kaşık menemen
1 kk peynir 7 zeytin
Saat 15.00
Karnıbahar buharda 2 kaşık menemen
2 wasa
Saat 19.00
10 cm kadar çiğ pırasa 5 Chery domates 1 elma
Kinoalihatun Zipzip-
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
Evet yeşil takımda yarışmaya kilonla dahil oldun. Yani diyetinle.Yok maalesef adım imkansız bu aşamada. Ben yeşil takımda sonuçta yarışmaya dahil olmuş oluyorum dimi? Sadece diyetle.
İkinci sorum da sarı takımda menü zorunlu diil ya, onlarin kilo vermeleri hesaplanıyor mu?
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar kızlar ne zaman diyete başlarsam eşim sabote ediyor yarın geliyormuş benim diyet yalan olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?