Münkün olduğunca öyle yapacağım ama işte gece yemeleri oluyorIyi aksamlar canim
Diyete uygun şeyler tercih edersin canim bozma moralini
Evet güzel bir menü olacakAfiyet olsun canım sana güveniyorum. Yarın güzel bir menü bekliyoruz.
Kucağımda kedi var yapmayın şunu.Su içiyor muyuzzzz @B O Z A
Başka serin yer yok mu canim evin içindeHiç duymamıştım ama başka carem yokki :'(
40 yılda 1 ben az yiyeyim dedim.karnabahar boldu akşamda baktım geç olmuş atıştırmalık yaptım. Sağol canım.Neden bu kadar az yedin kaptanim
İyi akşamlar kızlar ne zaman diyete başlarsam eşim sabote ediyor yarın geliyormuş benim diyet yalan olacak
Kız kilo aldın ya belki ısrar etmez yada ben yokken yedin benimle yemiyorsun mu derİyi akşamlar kızlar ne zaman diyete başlarsam eşim sabote ediyor yarın geliyormuş benim diyet yalan olacak
Afiyet olsun canimMenü
Sabah
Eki Görüntüle 3025776
Öğle
Eki Görüntüle 3025777
Ara
Eki Görüntüle 3025778
Akşam
Eki Görüntüle 3025780
1 kepçe de çorba yedim
Ara(19:30)
2 hurma
Çay
Spor:
Eki Görüntüle 3025781
Zipzip- Elhan Cordelia
Kesin öyle dicek ben yokken yiyon ben gelince numaradan diyet yapma dicekKız kilo aldın ya belki ısrar etmez yada ben yokken yedin benimle yemiyorsun mu der
Yok canım haftasonuKmsl Hnd canım hafta sonu adım attın mı?
Bende oyle yaaaMaalesef bende öyle oluyorum canım biri bana kilo vermişsin dedi mi ertesi gün saçma sapan yemeye başlıyorum o yüzden bu durumu aşmam lazım ama buraya geldiğimden beri kaçamak olayına hiç girmedim sanırım burası bana baya iyi geldi
bana güvenememiştirKaptanım tebrik ederim değişiklik yapmadın mi keşke60kiloyum u alsaydın bu tarafa o çok verecek bu hafta
Su içiyor muyuzzzz @B O Z A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?