Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun bebişim.
Afiyet olsun canım.

Süper. Afiyet olsun .
Afiyet olsun yeşil fıstığım.

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

14 Mart 2022

öğlen 12.20
2 kuru incir
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir+ 5 zeytin
2 çiğ köfte
1 tk muammara+ 1 tk şekersiz marmelat
tere, biber, domates
2 dilim ekmek

ara 14.20
1 hurma

ara 14.20
15-16 çiğ fındık+ 2 dilim incir cipsi

akşam 19.00
1 hurma
kuru fasulye
6 yk pilav
marul havuç salatası+ jalepino acı biber
bir avuç çekirdek

şimdi yeşil çay içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Cordelia pastelfit

Evet 3 aylar için. Pzt perşembe tutuyorum da Ramazana doğru arttırmak niyetindeyim. Ne yaptınız ev işini?
Allah kabul etsin ne kadar güzel ben anca kazalarımi tutabiliyorum 1 günüm kaldı çalışırken çok zor oluyor ramazan da Allah veriyor sabrını hamd olsun, dün bulduk tuttuk evi canım şükürler olsun, dualarında bizleri de unutma

Oh çok şükür. Kafan rahatlamıştır

Gitmez boşa. Metabolizman hızlanır. Ama spor yaparken menüye de dikkat etmek lazım. Aldığın kalori artsın ama sağlıklı ürünlerle
Dogru söylüyorsun canım.Reglim yaklaştı.sürekli bisey yemek istiyorum.bir tok tutan su tarifim vardı yarın onu yapayım bari

Oh çok şükür. Kafan rahatlamıştır
Ay hem de nasıl ramazandan ve çocukların sınavlarından önce de yerleşirsem bendeb iyisi yok düzen hastasıyım planın programim bozulmamalı çünkü kafamda oturuyor şuan her şey sırası ile çalışan bir kadın olunca da zaman alıyor ama güzel oluyor iyi ki vardiniz bu süreçte yazıp rahatladim ve yanımda olması gereken insanlar sormaz iken sizler hep sordunuz teşekkür ederim herkese

Selamm
Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 köz biber
1 domates
1 yemek k. Tahin pekmez
1 dilim kepek ekmeği

Ara
Türk kahvesi
1 tane yulaf bar
1 tane hurma

Akşam 18.30
Kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 20.00
5-6 yemek k. Aşure

2 litre su içildi

Spor
1.5 saat leslie
Zipzip- Cordelia

Emeğine sağlık kaptanım bu hafta güzel olucak inşallah
Arkadaslar size bise sorucam
Siz yesil cayi sallamami iciyorsunuz demlememi
Ben sallama iciyorum ayni gorevi yapiyormu
Ben demleme içiyorum eşim aktar kendisi sallama hiç tavsiye etmiyor. aktardan açık alıp kullansan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…