Üzülme burası imtihan dünyası biliyorsunAy hem de nasıl ramazandan ve çocukların sınavlarından önce de yerleşirsem bendeb iyisi yok düzen hastasıyım planın programim bozulmamalı çünkü kafamda oturuyor şuan her şey sırası ile çalışan bir kadın olunca da zaman alıyor ama güzel oluyor iyi ki vardiniz bu süreçte yazıp rahatladim ve yanımda olması gereken insanlar sormaz iken sizler hep sordunuzteşekkür ederim herkese
Saol canımCicikuşum tarifini kaydettim, severim böyle şeyleri. Hatta siyez unu ile yaptığım meşhur pırasalı ıspanaklı bir kek tarifim varellerine sağlık
Sayın iç işleri bakanim.Motive açısından Türk kahvemi gönderiyorum. İçmek isteyenler ,vakit varsa üşenmeyip yapsın ve foto atsın lütfen
KIRMIZI ÇEKİRGE
Hanımlar maalesef bu etabı Şirin Baba’ya kaptırdım. Ama modumuzu düşürmüyoruz çünkü hafta yeni başlıyor. Cuma gününe kadar vaktimiz var. Aynen devam ediyoruz. Bol bol su içelim hareket edelim. Kaçamak yapmayalım. Artık hepimiz, neler yapmamız ve yapmamamız gerektiğini biliyoruz. Önce kendimiz için sonra da takımımız için, haftaiçi etabını en iyi şekilde bitirelim
fesang
@Maviokur
@Migim
Hallederiz
@Kinoalihatun
@60kiloyum
@Nefesimmmsin
@Kmsl Hnd
@Busra 17
Takımdaki maviş kızlarla duygusal bir bağ oluşuyor bende. Kıyıp da veremiyorum işteYapsaydım kaptanım oda gaza getiriyor insanıhaftaya beni ver
SagollAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Senin alttaki vki yeşil yeşil gördükçe motive oluyorumMerhaba 66 kilo sanırım başlangıcım
Kinoacim nasılsınAdımlar güzelde karbonhidrat dolu oldu böyle olunca adımlar boşa gitti gibi hissediyorum
Sağol canım
Hepsini attım gönül heybemeSana burdan kucak dolusugonderiyorum
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Elhan Cordelia Zipzip- erenmothers
2.00: Bulgur pilavi (et, domates ve soğanlı), yoğurt ve 3 hurma
18.42: Pırasa, et köfte, marul salatası ve yoğurt
20.00: Sütlü kahve
Su 1 litre şimdilik
Eki Görüntüle 3025815
Saol balımmmmAfiyet olsun bebişim.
Afiyet olsun canım.
Süper. Afiyet olsun .
Afiyet olsun yeşil fıstığım.
Gider gider tahmininden daha fazla gider.Evet 1 gün önce -300 dü. Normalde bayrama kadar haftalık -500 hedefledim ama bakalım ne kadar giderse
Afiyet olsun canımSabah
13.00
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 küçük portakal
1 incecik dilim salam
1 kk peynir
Akşam 19.30
Yarım kase domates çorbası ( kaşarsız)
1 el boyutundan biraz geniş karnabahar pizzası yaptım( üstüne az yağlı kaşar , yeşil biber , kırmızı biber , tavuk füme koydum%2 yağlı olanlardan . Biraz susam attım ve jalepeno turşusu koydum )
Spor ip atladım 150 tane :) sporda çok bebek modundayım
Zipzip- Cordelia
Geleceğim , göreceğim , görürsün sana neler edecegiiiiiim11 gibi geleceğim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?