- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
İkiside elimde yok abla aktardan almam lazımkiraz saplı mısır püsküllü çay , hiç bir şey yoksa limonlu ılık su c vitamini de biraz ödem söktürüyor ya o yüzden limonlu su
Canım ben kaptanları öptün sandım . Ben elif kaptanımız unuttun sandım. Meğersem senin düşüncen bambaşka harika imişSağol cnm
Senin şu anda eşinle aran kötü degilmişki
Adimlarini birazdaha artirmaya çalış cnmbak sakat bacagimla ben bile daha fazla yaptim
Teşekkür ederim cnm
Başarılar dilerim canım. Hadi hayırlıhaberletini bekliyoruzkuzum yarin sınavım
Dukan güzel ödem sokuyor aslında ama bu ara sık yaptım işlevini yitirdi sankiBana da lazım ya neden bilmiyorum karnım sis
Afiyet olsun canim ❤Dünkü menu
Sabah 10 30 :2 yumurta
1 dilim peynir 1 salatalık 5 zeytin
Ara 12 :7 badem 3 fındık kahve
Oglen 14
1 kase mercimek çorbası
Akşam 17
2 soğan ve 100gr kıyma tavada kavurdum az zeytinyağında
2 dilim tam buğday ekmek 3 kaşık yoğurt
2,5lt su
madamhd
Afiyet olsun canim ❤Kizlar menüyü unutmusun dünki menüm
Sabah 1 yumurta 1 haslama patates 4 zeytin çay 1 dilim ekmek
Ara anne çayı liminlu
Öglen yogurt ve galeta
Ara 1 avuc leblebi
Aksam taze fasulye yemegi 1 dilim ekmek
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımKizlar menüyü unutmusun dünki menüm
Ara anne çayı liminlu
Öglen yogurt ve galeta
Ara 1 avuc leblebi
kmsl hnd tarif vermiş onu yaparsın yeşil elme alırsan ya da bir dönem deli gibi yaptığımız yeşil elma çubuk tarçın limon tane karabiber karanfili 2 lt su ile düdüklüde 7 dk kaynatıp ılınınca içtiğimiz meşhur tarif vardı onu da yapabilirsin bir gün birini diğer gün birini dene istersen hangisi daha çok işe yarıyor bakarsın da hemİkiside elimde yok abla aktardan almam lazım
Sessiz sessiz ilerliyorlar sanırım ablaHangi mesajı okusam gözüm profiline takılıyor...herkes mi mavi arkadaş...bazen kendimi bile mavi zannediyorum yok la o geçen haftalardi sen kırmızısın diyorum. Nerede bu kırmızılar
Olabilir abla evdeki işleri halledeyim hemen çıkayım pazarakmsl hnd tarif vermiş onu yaparsın yeşil elme alırsan ya da bir dönem deli gibi yaptığımız yeşil elma çubuk tarçın limon tane karabiber karanfili 2 lt su ile düdüklüde 7 dk kaynatıp ılınınca içtiğimiz meşhur tarif vardı onu da yapabilirsin bir gün birini diğer gün birini dene istersen hangisi daha çok işe yarıyor bakarsın da hem
kolay gelsin sana , ben de kalkayım boynumun ağrısı hafifledi sanki çamaşırları sereyim ufaktan işe koyulayımOlabilir abla evdeki işleri halledeyim hemen çıkayım pazara
Bol bol tuzlu su iç turşu yeKızlar Dukan birasi harici bana ödem attıracak ne önerirsiniz
Oğlu hastaydi dun en son canim sonra görmedim
Anladim canimOğlu hastaydi dun en son canim sonra görmedim
Geçmiş olsun ablakolay gelsin sana , ben de kalkayım boynumun ağrısı hafifledi sanki çamaşırları sereyim ufaktan işe koyulayım
Tamam canım size bol muhabbetlerSelam abla kardeşim geldi de şehir dışından yazamadım simdi dünkü menumu yazacağım iyiyim çok şükür teşekkür ederim
Menün güzel canım afiyet olsunDünkü menu
Sabah 10 30 :2 yumurta
1 dilim peynir 1 salatalık 5 zeytin
Ara 12 :7 badem 3 fındık kahve
Oglen 14
1 kase mercimek çorbası
Akşam 17
2 soğan ve 100gr kıyma tavada kavurdum az zeytinyağında
2 dilim tam buğday ekmek 3 kaşık yoğurt
2,5lt su
madamhd
Bence az yemişsin canım afiyet olsun hala geçmedi mi ishalinKizlar menüyü unutmusun dünki menüm
Ara anne çayı liminlu
Öglen yogurt ve galeta
Ara 1 avuc leblebi
Kesin atarım ödemiBol bol tuzlu su iç turşu ye
Ne zaman bitiyor incir?Afiyet olsun canım
Burda
Banyo ise yaramaz. Akşam yatarken 2 bardak ic.Kesin atarım ödemisenin için tuz banyosu yapayım en iyisi
Bitcek diyorum çıkıyorNe zaman bitiyor incir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?