- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Canım geçmiş olsun. Benim babam düzenli olarak gönüllü anjiyo oluyor, kalp rahatsızlığı var. Damarların röntgenini çekiyorlar gibi düşün. Böylelikle tıkalı yada hasarlı damarları bulabiliyorlar. Rabbim şifa versin.Henüz belli değil sağol canım.
Afiyet olsun canimMenü
Sabah 1 nescafe şekersiz 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 dilim sucuk
Ara az şekerli türk kahvesi
Akşam 2 3 kaşık pilav küçük parca tavuk salata annemdeydik ikindi vakti yedim akşam yemeğini birazdan acıkmam ınşaallah
Zipzip-
Cok gecmis olsun canimSelam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Yaa sanirim bu grupta en ac gozlu benimMenü
Sabah 1 nescafe şekersiz 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 dilim sucuk
Ara az şekerli türk kahvesi
Akşam 2 3 kaşık pilav küçük parca tavuk salata annemdeydik ikindi vakti yedim akşam yemeğini birazdan acıkmam ınşaallah
Zipzip-
Sağol canım Hiç bilmiyorum durduk yere elini oynatması sıkması azalmış. Sol eli.Çok geçmiş olsun tansiyon kaynakli mi olmuşİnşallah sonucu guzel olur
Ben çok oldu diye üzülmüştüm süper oldu bu yorumAslinda yediklerin az olmus canim bence biraz daha artırabilirsin
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar. Menümü yazayım,
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir ve bolca yeşillikle salata.
Öğlen 13.30
3 küçük hurma,
3 yk yulaf ezmesi,
200 ml süt.
Akşam 17.45
1 kase mercimek çorbası,
2 parça tavuk,
Turp, havuç ve marul ile salata.
Su:2,5 lt (3 e tamamlarım)
pastelfit Zipzip- She-Raa
Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Sinirlere geldiyse atan pıhtı, belli ki sinirlerde sıkışma olmuş. Nerde nasıl bir hasar olduğu saptanır. Geciktirmezler zaten, en kısa zamanda alırlar anneni. Güzel haberlerini bekliyorumSağol canım Hiç bilmiyorum durduk yere elini oynatması sıkması azalmış. Sol eli.
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
Acıkıyorum canım ama çok moralim bozuluyor çünkü ne yesem tartıda hemen fazla geliyorum tartıda fazla geleceğim diye stres yaptikca karnım şişmeye başlıyor bağırsaklarım çalışmıyor stresten.Yaa sanirim bu grupta en ac gozlu benim
Bunu yiyince acikmiyomusun
Sanirim bana bi istah kesici biseler sart
Dunyayi verseler yerim okadar ki acim
Amin inşallah canım.Sinirlere geldiyse atan pıhtı, belli ki sinirlerde sıkışma olmuş. Nerde nasıl bir hasar olduğu saptanır. Geciktirmezler zaten, en kısa zamanda alırlar anneni. Güzel haberlerini bekliyorum
Benim babannem geçen sene tansiyona bağlı beyne pihti atti. Ama anjiyo olmamıştı bildiğim kadariyla. Pandemi ve kalp hastasi olmasi sebebiyle fizik tedavi alamadi. İnşallah sizin basit şekilde geçerSağol canım Hiç bilmiyorum durduk yere elini oynatması sıkması azalmış. Sol eli.
İyi akşamlar, peynir zeytin tarzi kahvaltılık sevmiyor musun?Evet iyi akşamlar bayanlar Menümü yazayım
Zipzip- Cordelia @fesang
7.20 Filtre kahve
11.00 yeşilçay
Açık çay çokça suuuu
11.55
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık beyaz lahana salatası
Azıcık rende patates
15.00 sade Türk kahvesi duble
Çay su vs
18.20 akşam
1 kepçe tarhana
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık karnabahar
Çorba içmeyebilirdim ama ufak ufak ayarlıyor um
Su 2.5 yatana kadar 3 olur belki geçer
Çok açım ben, bu sefer illa yicem hafif şekilde, çünkü 3 gibi yedim, hem de hafifin hafifi .Ağzıma fermuar çektim inşallah artik sabaha kadar tikinmak yok
Sağol canım.Benim babannem geçen sene tansiyona bağlı beyne pihti atti. Ama anjiyo olmamıştı bildiğim kadariyla. Pandemi ve kalp hastasi olmasi sebebiyle fizik tedavi alamadi. İnşallah sizin basit şekilde geçerüzme kendini, olumlu düşün inşallah
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Aslında çok seviyorum ama 2 öğün ile zayıflayabileceğimi düşünüyorum ve iş yerinde o şekilde kahvaltı etme şansım yok gibi poğaça tost vs yiyebilirimİyi akşamlar, peynir zeytin tarzi kahvaltılık sevmiyor musun?
Canim bende oyleyim ya kucuk bi kacamakda bile hemen absurt sekilde kilo aliyorumAcıkıyorum canım ama çok moralim bozuluyor çünkü ne yesem tartıda hemen fazla geliyorum tartıda fazla geleceğim diye stres yaptikca karnım şişmeye başlıyor bağırsaklarım çalışmıyor stresten.
56 li kilolara düşmüştüm bir hafta diyet yapmadım hemen arttı kilom daha bıraksam daha alicam aslında yemek istiyorum hiç diyet yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?