Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Henüz belli değil sağol canım.
Canım geçmiş olsun. Benim babam düzenli olarak gönüllü anjiyo oluyor, kalp rahatsızlığı var. Damarların röntgenini çekiyorlar gibi düşün. Böylelikle tıkalı yada hasarlı damarları bulabiliyorlar. Rabbim şifa versin.

Afiyet olsun canim

Yaa sanirim bu grupta en ac gozlu benim
Bunu yiyince acikmiyomusun

Sanirim bana bi istah kesici biseler sart
Dunyayi verseler yerim okadar ki acim

İyi akşamlar kızlar. Menümü yazayım,

Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir ve bolca yeşillikle salata.

Öğlen 13.30
3 küçük hurma,
3 yk yulaf ezmesi,
200 ml süt.

Akşam 17.45
1 kase mercimek çorbası,
2 parça tavuk,
Turp, havuç ve marul ile salata.

Su:2,5 lt (3 e tamamlarım)

pastelfit Zipzip- She-Raa

Afiyet olsun canim

Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Sağol canım Hiç bilmiyorum durduk yere elini oynatması sıkması azalmış. Sol eli.
Sinirlere geldiyse atan pıhtı, belli ki sinirlerde sıkışma olmuş. Nerde nasıl bir hasar olduğu saptanır. Geciktirmezler zaten, en kısa zamanda alırlar anneni. Güzel haberlerini bekliyorum

Yaa sanirim bu grupta en ac gozlu benim
Bunu yiyince acikmiyomusun

Sanirim bana bi istah kesici biseler sart
Dunyayi verseler yerim okadar ki acim
Acıkıyorum canım ama çok moralim bozuluyor çünkü ne yesem tartıda hemen fazla geliyorum tartıda fazla geleceğim diye stres yaptikca karnım şişmeye başlıyor bağırsaklarım çalışmıyor stresten.
56 li kilolara düşmüştüm bir hafta diyet yapmadım hemen arttı kilom daha bıraksam daha alicam aslında yemek istiyorum hiç diyet yapasım yok

Sağol canım Hiç bilmiyorum durduk yere elini oynatması sıkması azalmış. Sol eli.
Benim babannem geçen sene tansiyona bağlı beyne pihti atti. Ama anjiyo olmamıştı bildiğim kadariyla. Pandemi ve kalp hastasi olmasi sebebiyle fizik tedavi alamadi. İnşallah sizin basit şekilde geçer üzme kendini, olumlu düşün inşallah

İyi akşamlar, peynir zeytin tarzi kahvaltılık sevmiyor musun?

Sağol canım.

Canim bende oyleyim ya kucuk bi kacamakda bile hemen absurt sekilde kilo aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…