Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. covid ve aşılardan kaynaklı olabilir. kan sulandırıcı içiyor mu?

Eveeet bir akşam klişesi yaşanıyor çay tatlı kuruyemiş
Hayır adam sürekli yiyor ve her zaman fit ya
o tatlılar hep beni mahvetti ..
Tam diyete başlıyorum hoppp eşim gelirken bir tatlı alıp geliyordu dayanamayıp yiyordum ben de ..
Şimdi yemiyorum...
Dayan canım dayan kuruyemisten kendine göre olanlardan biraz yiyebilirsin belki ..
Ben hep yedim ama dur demeyi bilmek gerekir

Bende bu yüzden kilo aldım zaten sabah sorun yok ama akşam oldukça yiyesim artıyor

Eşim evlendigimizden beri sabit sayilir yazin 75e kadar düşer, kışın da 82ye kadar alir adam 7.5 yildir ayni kiyafetleri giyebiliyor, her istedigini yiyebiliyor. Ama her gün en az 10bin adim atiyor isyerinde

15 Mart Salı menüm

13.30 kahvaltı: 1 kaşarlı tost tb ekmeğinden, 1 tabak Menemen, 2 kk peynir, 1 ceviz, çay

18.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 tabak eriştesi az yeşil mercimek yemeği, yarım kase yoğurt

19.30: 2 hurma , çay

Su:3 litre
Elhan Zipzip- Hallederiz

Afiyet olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…