Afiyet olsunMenüm
Sabah 9
iki yumurta omlet
3 wasa
1 kk peynir
10 zeytin
Öğlen 14.00
Salata
1 elma
Ara 17 00
4 galete
Akşam 19.45
5 kestane
3 litre su
Zipzip- Kinoalihatun
Afiyet olsun kaptanimMenüm
Sabah 9
iki yumurta omlet
3 wasa
1 kk peynir
10 zeytin
Öğlen 14.00
Salata
1 elma
Ara 17 00
4 galete
Akşam 19.45
5 kestane
3 litre su
Zipzip- Kinoalihatun
Afiyet olsun canimBugunku menum
Sabah 12:00
1 kase çorba
2 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
Aksam17:00
4 sıkım çiğ köfte
Marul
Ara
Yarım elma
2 lt su
Zipzip-
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. covid ve aşılardan kaynaklı olabilir. kan sulandırıcı içiyor mu?Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Eveeet bir akşam klişesi yaşanıyor çay tatlı kuruyemiş
Hayır adam sürekli yiyor ve her zaman fit ya
Bende bu yüzden kilo aldım zaten sabah sorun yok ama akşam oldukça yiyesim artıyoro tatlılar hep beni mahvetti ..
Tam diyete başlıyorum hoppp eşim gelirken bir tatlı alıp geliyordu dayanamayıp yiyordum ben de ..
Şimdi yemiyorum...
Dayan canım dayankuruyemisten kendine göre olanlardan biraz yiyebilirsin belki ..
Ben hep yedim ama dur demeyi bilmek gerekir
Sağol canim. Hastanede yatacak. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar. Covid geçirdi 2 ay oldu galibageçmiş olsun canım. Allah şifa versin. covid ve aşılardan kaynaklı olabilir. kan sulandırıcı içiyor mu?
bazen denge bozulabiliyorAkşam açlığına dayanıyorum ama sabah açlığına dayanamıyorum, eskiden 12ye 1e kadar yemeden durabiliyordum bir şeyler oldu bana
Eşim evlendigimizden beri sabit sayilir yazin 75e kadar düşer, kışın da 82ye kadar aliro tatlılar hep beni mahvetti ..
Tam diyete başlıyorum hoppp eşim gelirken bir tatlı alıp geliyordu dayanamayıp yiyordum ben de ..
Şimdi yemiyorum...
Dayan canım dayankuruyemisten kendine göre olanlardan biraz yiyebilirsin belki ..
Ben hep yedim ama dur demeyi bilmek gerekir
Simit pogaca hic aklima bile gelmez
Ama ekmegi cok seviyorum
napcaz biz bu kadar iştahlaSimit de poğaça da benim bebeğim
Neyse wasami yiyeyim
Çok geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versinSelam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Anladım. Sağlık olsun.Aslında çok seviyorum ama 2 öğün ile zayıflayabileceğimi düşünüyorum ve iş yerinde o şekilde kahvaltı etme şansım yok gibi poğaça tost vs yiyebilirim
Afiyet olsun kuzumİyi akşamlar kızlar. Menümü yazayım,
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir ve bolca yeşillikle salata.
Öğlen 13.30
3 küçük hurma,
3 yk yulaf ezmesi,
200 ml süt.
Akşam 17.45
1 kase mercimek çorbası,
2 parça tavuk,
Turp, havuç ve marul ile salata.
Su:2,5 lt (3 e tamamlarım)
@pastel34Zipzip- She-Raa
Aaa benim esimEveeet bir akşam klişesi yaşanıyor çay tatlı kuruyemiş
Hayır adam sürekli yiyor ve her zaman fit ya
Aaa benBende bu yüzden kilo aldım zaten sabah sorun yok ama akşam oldukça yiyesim artıyor
Aaa buda bennapcaz biz bu kadar iştahla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?