Canım çok geçmiş olsun. 30 yaşlarında bir arkadaşımda olmuştu bu durum. Anjiyografi denen bir yöntemle tıkanık yerdeki pıhtı eritilip sağlığına kavuştu. Hatta onunki baloncuk mu ne yapmıştı. Daha tehlikeliydi şu an çok iyi. Annenin yeni sanırım. Endişelenme inşallah iyi bir cerrah tedavisini gerçekleştirir. Şeker ve böbrek hastalığı varsa bol sıvı ve su almasını tembihler doktoru.Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Aaaaa çok çok geçmiş olsun canımSelam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Canım afiyet olsun ama ben kaptan değilimEvet iyi akşamlar bayanlar Menümü yazayım
Zipzip- Cordelia fesang
7.20 Filtre kahve
11.00 yeşilçay
Açık çay çokça suuuu
11.55
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık beyaz lahana salatası
Azıcık rende patates
15.00 sade Türk kahvesi duble
Çay su vs
18.20 akşam
1 kepçe tarhana
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık karnabahar
Çorba içmeyebilirdim ama ufak ufak ayarlıyor um
Su 2.5 yatana kadar 3 olur belki geçer
Çünkü salaklıkYandım anaaaağm
Bitterli yulaf bar yedin de, keki niye yedin, hadi onu da yedin de lokumu niye yedin
Evet malesefYaaaa aynen burdada bulamiyoruz
Brukselde yok esim anversde calisiyof orada bakti gene yok bendede son 2 paket kaldi
Resmen unda yok yagda
Almanyadada durum boyleymis
Canım afiyet olsun. Erişte bir tabak çok değil mi15 Mart Salı menüm
13.30 kahvaltı: 1 kaşarlı tost tb ekmeğinden, 1 tabak Menemen, 2 kk peynir, 1 ceviz, çay
18.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 tabak eriştesi az yeşil mercimek yemeği, yarım kase yoğurt
19.30: 2 hurma , çay
Su:3 litre
Elhan Zipzip- @DombiliKus
Böcüküm bunlar son kilolar arada dalgalanma olması normal. Pes etme. İllaki inceliyorsundur tartı ne derse desinAcıkıyorum canım ama çok moralim bozuluyor çünkü ne yesem tartıda hemen fazla geliyorum tartıda fazla geleceğim diye stres yaptikca karnım şişmeye başlıyor bağırsaklarım çalışmıyor stresten.
56 li kilolara düşmüştüm bir hafta diyet yapmadım hemen arttı kilom daha bıraksam daha alicam aslında yemek istiyorum hiç diyet yapasım yok
Benim babamda oldu canım üzülme Allah'ın izniyle sağlığına kavuşur anneciğin hiç korkmaSelam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Geçmiş olsun canım.Geçmişe birazdan bakacağım çocuğun dişi çürümüş ağlayıp duruyor
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Elhan Cordelia Zipzip- @erenmothers
8.30: Dereotlu omlet, domates, kapya, yeşil zeytin, beyaz peynir, pancar, kivi ve papatya çayı
13.00: Sütlü kahve ve bademli kuru kayisi (3)
18.30: Kiymali karnibahar, turp ve yoğurt
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3026765
Canım poğaça tost yiyeceğine lavaş dürüm yapabilirsin. Ben de kahvaltımı okulda yapıyorum evden hazırlayıp götürüyorumAslında çok seviyorum ama 2 öğün ile zayıflayabileceğimi düşünüyorum ve iş yerinde o şekilde kahvaltı etme şansım yok gibi poğaça tost vs yiyebilirim
HayrolsunAile hekimine gidip geldim 4 kutu ilac verdi
Aaaaa benim kocamEveeet bir akşam klişesi yaşanıyor çay tatlı kuruyemiş
Hayır adam sürekli yiyor ve her zaman fit ya
Geçmiş olsun canimGeçmişe birazdan bakacağım çocuğun dişi çürümüş ağlayıp duruyor
Bakış açıni değiştir şişlik yaptığını düşündüğün şeyleri azalt dengele öbür öğünler ile hareketini çoğalt almazsın sen eğer bu şekilde yaparsan geri alırsın yapma canım sen bize destek ol ki senin kilolara gelelimAcıkıyorum canım ama çok moralim bozuluyor çünkü ne yesem tartıda hemen fazla geliyorum tartıda fazla geleceğim diye stres yaptikca karnım şişmeye başlıyor bağırsaklarım çalışmıyor stresten.
56 li kilolara düşmüştüm bir hafta diyet yapmadım hemen arttı kilom daha bıraksam daha alicam aslında yemek istiyorum hiç diyet yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?