Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

15 Mart 2022

öğlen 12.30
1 minik incir+ 1,5 ceviz
1 haşlanmış yumurta
peynir, 5-6 zeytin
muammara, katı pekmez
domates, biber, avokado
2 dilim ekmek

aralarda
1 hurma
1 incir
1/2 ceviz
tarçınlı yeşil çay

akşam 18.45
tavuk kalamar
5 çiğ köfte
marul+ jalepino acı biber
1 çb acılı şalgam suyu
1 avuç çekirdek

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Cordelia pastelfit

Son düzenleme:
Sabah 13.00

2 haşlanmış yumurta

1salatalık

1 küçük portakal

1 parmak peynir

Yeşl çay

Öğle :)

1 kase domates çorbası kaşarsız

1 kase salata

Akşam 19.30

El boyutunda ızgara et

Salata

Bir dilim pişmiş sogan

Canım çok çikolata çekti bende

1 bardak süt içine 1 yk kakao ve çubuk tarçın atıp kaynattım onu içiyorum :) güncelleme çok geldi çeyrek bardak ancak içebildim içine chia tohumu atmıştım koyulaştırsın diye

Spor yok

Zipzip- Cordelia

Son düzenleme:
Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Canım çok geçmiş olsun. 30 yaşlarında bir arkadaşımda olmuştu bu durum. Anjiyografi denen bir yöntemle tıkanık yerdeki pıhtı eritilip sağlığına kavuştu. Hatta onunki baloncuk mu ne yapmıştı. Daha tehlikeliydi şu an çok iyi. Annenin yeni sanırım. Endişelenme inşallah iyi bir cerrah tedavisini gerçekleştirir. Şeker ve böbrek hastalığı varsa bol sıvı ve su almasını tembihler doktoru.
Korkma sakın, kriz falan durumu olmamış anladığım kadarıyla. Uyusmayi fark etmesi kısa zamanda tedavi için çok iyi olmuş. Rabbim şifa versin.

Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Aaaaa çok çok geçmiş olsun canım ne yazık ki bir bilgim yok umarım bir an önce şifa bulur anneciğin

Canım afiyet olsun ama ben kaptan değilim

Yandım anaaaağm
Bitterli yulaf bar yedin de, keki niye yedin, hadi onu da yedin de lokumu niye yedin
Çünkü salaklık

Kahvaltımı geç saate bırakayım diye çok sacma bir iş yaptım. Ama lokum küçücük kek incecikti. Akşam azcik yemişim ama dimi kaptanım

Yaaaa aynen burdada bulamiyoruz
Brukselde yok esim anversde calisiyof orada bakti gene yok bendede son 2 paket kaldi
Resmen unda yok yagda
Almanyadada durum boyleymis
Evet malesef
Un hicbiryerde yok, ayçiçek yağı 2,99 olmuş, geçen sene 1 eurodan 3 karton almıştım, son 3 şişe kaldı

Canım afiyet olsun. Erişte bir tabak çok değil mi Mercimegi bir tabak eristeyi bir veya iki kaşık yesen daha uygun olurdu. Dikkat et nolur tatlım.

15 Mart salı
Uyanış sirkeli su
8.45 büyük fincan sade türk kahvesi
12.30 fotoğraf attım karabuğday patlağı bir tane tahin ve pekmez ile yedim
14.30 filtre kahve 3 hurma
16.45 portakal
19.45 dışarı da idim fotoğrafdakilerden başka şey yemedim çorbaya güvenemedim un olabilirmiş, çok tok kalkamadim eve gelir gelmez soda ve bıtki çayi içtim tutsun diye sahura kalkmayı planlıyorum çok doymamam iyide oldu
Squati ilerleyen saatlerden yapıcam
Cordelia pastelfit Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-15-21-22-52-531_com.mi.android.globalminusscreen.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20220315-WA0012.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20220315_123724.webp
    53 KB · Görüntüleme: 29
Böcüküm bunlar son kilolar arada dalgalanma olması normal. Pes etme. İllaki inceliyorsundur tartı ne derse desin

Benim babamda oldu canım üzülme Allah'ın izniyle sağlığına kavuşur anneciğin hiç korkma

Aslında çok seviyorum ama 2 öğün ile zayıflayabileceğimi düşünüyorum ve iş yerinde o şekilde kahvaltı etme şansım yok gibi poğaça tost vs yiyebilirim
Canım poğaça tost yiyeceğine lavaş dürüm yapabilirsin. Ben de kahvaltımı okulda yapıyorum evden hazırlayıp götürüyorum

Bakış açıni değiştir şişlik yaptığını düşündüğün şeyleri azalt dengele öbür öğünler ile hareketini çoğalt almazsın sen eğer bu şekilde yaparsan geri alırsın yapma canım sen bize destek ol ki senin kilolara gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…