Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım afiyet olsun. Erişte bir tabak çok değil mi Mercimegi bir tabak eristeyi bir veya iki kaşık yesen daha uygun olurdu. Dikkat et nolur tatlım.
Canım ablam erişte mercimek yemeğinin içindeydi 1 tabakta bir tutam kadardı . Eriştesi az mercimek yemeği demiştim ama nasıl anlatılacağını bilemedim sanırım Ekstra 1 tabak erişte yemedim için rahat olabilir Onun dışında çorba ve yoğurt vardı menüde

Yani çeksin de aklı başına gelsin diyesim var ama demiyorum.. Sürekli çikolata yiyip duruyor dişini fırçalamıyor. Şimdi diyor ki işte sizi dinlemedim başıma bu geldi...
Kıyamam ya....şimdilik dişini iyice fırçalasin canım. Ağrı kesici şurubun varsa içir. Parasetamol içerikli. Bir de karanfil koy ağrıyan diş tarafına iyice uyuşturur o bölgeyi . İnşallah iyi hisseder kendini.

Allah'ım nasıl rahatladım.

Şimdi biraz sakinledi. Ama yatmadan önce içireceğim biricikim. Teşekkür ederim inşallah

Canım değişmiyor bakış açım canımı sıktığım anda oluyor kronik benim genç kizliktan beri hep oluyor doktora da anlattım geçenlerde. Herkes ishal felan olmak istemez ben de hiç olamam keşke olsam

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Geçmişe birazdan bakacağım çocuğun dişi çürümüş ağlayıp duruyor
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Eki Görüntüle 3026778
Bende hepsi silik, neden ki acaba
Ucuncu uclu noktada [ ] isaretine bas abla o zaman aktif oluyor
3 haftadir öksürüğüm gecmedi abla bugun artik gideyim dedim

Şimdi biraz sakinledi. Ama yatmadan önce içireceğim biricikim. Teşekkür ederim inşallah
Kuzum ben zeytinyağının içine 3-4 karanfili eziyorum. Bir iki saate damağa sürüldüğünde uyuşma yapıyor ağız içinde. Oğlum diş çıkardığı için uyuyamadığı gecelerde rahatlatıyor, uyutuyor

Teşekkür ederim kaptanım

Böcüküm bunlar son kilolar arada dalgalanma olması normal. Pes etme. İllaki inceliyorsundur tartı ne derse desin
Evet şükür çok iyi görünüyorum artık aslında mutluyum almazsam buna da razıyım bugün annemdeydik teyzelerim felan çok vermişsin diyor diyet yaptım diyemiyorum kızıyorlar onlar sanki kendiliğinden gitmis sanıyorlar bi bilseler ne kadar çabalıyorum

Aaaaa keşke zamanında bilseymisim bunu canım benim oğlum sürdürmez şimdi. Sabah evden çıkmadan yaparım inşallah. Ama ağzında karanfil kırıntıları rahatsız etmez mi?

Canım değişmiyor bakış açım canımı sıktığım anda oluyor kronik benim genç kizliktan beri hep oluyor doktora da anlattım geçenlerde. Herkes ishal felan olmak istemez ben de hiç olamam keşke olsam
Benim ne zaman ki hassasiyetim çıkti glutene kabızligim geçti yemeyince sen de bir dene kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…