- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Yapma kuzum erkekler başka bir canlı kadınlara hep zarar bunlar yemeeeEveeet bir akşam klişesi yaşanıyor çay tatlı kuruyemiş
Hayır adam sürekli yiyor ve her zaman fit ya
Yani çeksin de aklı başına gelsin diyesim var ama demiyorum.. Sürekli çikolata yiyip duruyor dişini fırçalamıyor. Şimdi diyor ki işte sizi dinlemedim başıma bu geldi...Geçmiş olsun canım.Sabaha kadar nasıl dayanacak yavrum.
Sağol BüşracımGeçmiş olsun canim
Canım ablam erişte mercimek yemeğinin içindeydiCanım afiyet olsun. Erişte bir tabak çok değil miMercimegi bir tabak eristeyi bir veya iki kaşık yesen daha uygun olurdu. Dikkat et nolur tatlım.
Kıyamam ya....şimdilik dişini iyice fırçalasin canım. Ağrı kesici şurubun varsa içir. Parasetamol içerikli. Bir de karanfil koy ağrıyan diş tarafına iyice uyuşturur o bölgeyi . İnşallah iyi hisseder kendini.Yani çeksin de aklı başına gelsin diyesim var ama demiyorum.. Sürekli çikolata yiyip duruyor dişini fırçalamıyor. Şimdi diyor ki işte sizi dinlemedim başıma bu geldi...
Kalcasiz, basensiz kadın mı olur? Benimde var, üst beden ince, alt kalın napalim yaniTamam ve ölçü alayım. Yav tabi ki inceldi ama hala var. Birazcık. Azıcık
Allah'ım nasıl rahatladım.Canım ablam erişte mercimek yemeğinin içindeydi1 tabakta bir tutam kadardı . Eriştesi az mercimek yemeği demiştim ama nasıl anlatılacağını bilemedim sanırım Ekstra 1 tabak erişte yemedim için rahat olabilir Onun dışında çorba ve yoğurt vardı menüde
Şimdi biraz sakinledi. Ama yatmadan önce içireceğim biricikim. Teşekkür ederim inşallahKıyamam ya....şimdilik dişini iyice fırçalasin canım. Ağrı kesici şurubun varsa içir. Parasetamol içerikli. Bir de karanfil koy ağrıyan diş tarafına iyice uyuşturur o bölgeyi . İnşallah iyi hisseder kendini.
Allah'ım nasıl rahatladım.
Canım değişmiyor bakış açım canımı sıktığım anda oluyor kronik benim genç kizliktan beri hep oluyor doktora da anlattım geçenlerde. Herkes ishal felan olmak istemez ben de hiç olamam keşke olsamBakış açıni değiştir şişlik yaptığını düşündüğün şeyleri azalt dengele öbür öğünler ile hareketini çoğalt almazsın sen eğer bu şekilde yaparsan geri alırsın yapma canım sen bize destek ol ki senin kilolara gelelim
Temiz yiyince insan ne kadar iyi hissediyor değil mi ŞiramBen de acaba yedim mi diye düşündüm bir anneyse ki temiz bir akşam yemeğiydi
Aaaa diyette ishal candırCanım değişmiyor bakış açım canımı sıktığım anda oluyor kronik benim genç kizliktan beri hep oluyor doktora da anlattım geçenlerde. Herkes ishal felan olmak istemez ben de hiç olamam keşke olsam
Afiyet olsun canim15 Mart Salı menüm
13.30 kahvaltı: 1 kaşarlı tost tb ekmeğinden, 1 tabak Menemen, 2 kk peynir, 1 ceviz, çay
18.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 tabak eriştesi az yeşil mercimek yemeği, yarım kase yoğurt
19.30: 2 hurma , çay
Su:3 litre
Elhan Zipzip- @DombiliKus
Afiyet olsun canimİyi akşamlar
Elhan @Cordelia Zipzip- @erenmothers
8.30: Dereotlu omlet, domates, kapya, yeşil zeytin, beyaz peynir, pancar, kivi ve papatya çayı
13.00: Sütlü kahve ve bademli kuru kayisi (3)
18.30: Kiymali karnibahar, turp ve yoğurt
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3026765
Gecmis olsun canimGeçmişe birazdan bakacağım çocuğun dişi çürümüş ağlayıp duruyor
Afiyet olsun canim15 Mart 2022
öğlen 12.30
1 minik incir+ 1,5 ceviz
1 haşlanmış yumurta
peynir, 5-6 zeytin
muammara, katı pekmez
domates, biber, avokado
2 dilim ekmek
aralarda
1 hurma
1 incir
1/2 ceviz
tarçınlı yeşil çay
akşam 18.45
tavuk kalamar
5 çiğ köfte
marul+ jalepino acı biber
1 çb acılı şalgam suyu
1 avuç çekirdek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- @Cordelia @pastel34
Afiyet olsun canimSabah 13.00
2 haşlanmış yumurta
1salatalık
1 küçük portakal
1 parmak peynir
Yeşl çay
Öğle :)
1 kase domates çorbası kaşarsız
1 kase salata
Akşam 19.30
El boyutunda ızgara et
Salata
Bir dilim pişmiş sogan
Canım çok çikolata çekti bende
1 bardak süt içine 1 yk kakao ve çubuk tarçın atıp kaynattım onu içiyorum :) güncelleme çok geldi çeyrek bardak ancak içebildim içine chia tohumu atmıştım koyulaştırsın diye
Spor yok
Zipzip- @Cordelia
Afiyet olsun canim15 Mart salı
Uyanış sirkeli su
8.45 büyük fincan sade türk kahvesi
12.30 fotoğraf attım karabuğday patlağı bir tane tahin ve pekmez ile yedim
14.30 filtre kahve 3 hurma
16.45 portakal
19.45 dışarı da idim fotoğrafdakilerden başka şey yemedim çorbaya güvenemedim un olabilirmiş,çok tok kalkamadim eve gelir gelmez soda ve bıtki çayi içtim tutsun diye sahura kalkmayı planlıyorum çok doymamam iyide oldu
Squati ilerleyen saatlerden yapıcam
@Cordelia @pastel34Zipzip-
Ucuncu uclu noktada [ ] isaretine bas abla o zaman aktif oluyorEki Görüntüle 3026778
Bende hepsi silik, neden ki acaba
3 haftadir öksürüğüm gecmedi abla bugun artik gideyim dedimHayrolsun
Kuzum ben zeytinyağının içine 3-4 karanfili eziyorum. Bir iki saate damağa sürüldüğünde uyuşma yapıyor ağız içinde. Oğlum diş çıkardığı için uyuyamadığı gecelerde rahatlatıyor, uyutuyorŞimdi biraz sakinledi. Ama yatmadan önce içireceğim biricikim. Teşekkür ederim inşallah
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Ucuncu uclu noktada [ ] isaretine bas abla o zaman aktif oluyor
3 haftadir öksürüğüm gecmedi abla bugün wrtik merhaba gideyim dedim
Evet şükür çok iyi görünüyorum artık aslında mutluyum almazsam buna da razıyım bugün annemdeydik teyzelerim felan çok vermişsin diyor diyet yaptım diyemiyorum kızıyorlar onlar sanki kendiliğinden gitmis sanıyorlar bi bilseler ne kadar çabalıyorumBöcüküm bunlar son kilolar arada dalgalanma olması normal. Pes etme. İllaki inceliyorsundur tartı ne derse desin
Aaaaa keşke zamanında bilseymisim bunuKuzum ben zeytinyağının içine 3-4 karanfili eziyorum. Bir iki saate damağa sürüldüğünde uyuşma yapıyor ağız içinde. Oğlum diş çıkardığı için uyuyamadığı gecelerde rahatlatıyor, uyutuyor
Benim ne zaman ki hassasiyetim çıkti glutene kabızligim geçti yemeyince sen de bir dene kuzumCanım değişmiyor bakış açım canımı sıktığım anda oluyor kronik benim genç kizliktan beri hep oluyor doktora da anlattım geçenlerde. Herkes ishal felan olmak istemez ben de hiç olamam keşke olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?