Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa hepimizde oluyor canim sıkıntılar dusunmemeye calis

Temiz yiyince insan ne kadar iyi hissediyor değil mi Şiram
Kesinlikle etkisi çok fazla canım. Öncelikle için rahat, kaptanına ve grup arkadaşlarına karşı. Sonraki rahatlama sabah tartıdan sonra geliyor. Ve miden de rahat, fazla yormuyorsun garibi

Ben de öyleyim şu anda. Görüntü olarak gayet iyiyim iyi hissediyorum herkesten iltifat alıyorum. İşte bizim takıntımız tartidaki sayı ne yazık ki. Bir de koruma derdi

Kesinlikle etkisi çok fazla canım. Öncelikle için rahat, kaptanına ve grup arkadaşlarına karşı. Sonraki rahatlama sabah tartıdan sonra geliyor. Ve miden de rahat, fazla yormuyorsun garibi
Evet Şiram aynen öyle. Çok yemeye bayılıyorum ama sonraki mide ağrısı...

Aaaaa keşke zamanında bilseymisim bunu canım benim oğlum sürdürmez şimdi. Sabah evden çıkmadan yaparım inşallah. Ama ağzında karanfil kırıntıları rahatsız etmez mi?
Karanfilin tadı, kokusu ve uyuşturucu etkisi zeytinyağına geçiyor. Sen zeytinyağını süreceksin ağrıyan tarafına. Buzdolabında her zaman bulunduruyorum, etkisi güzel

Karanfilin tadı, kokusu ve uyuşturucu etkisi zeytinyağına geçiyor. Sen zeytinyağını süreceksin ağrıyan tarafına. Buzdolabında her zaman bulunduruyorum, etkisi güzel
Heeeee peki bir soru daha. Karanfilleri ezdikten hemen sonra mı süreyim yoksa biraz beklesin mi karanfiller yağın içinde

Ben de öyleyim şu anda. Görüntü olarak gayet iyiyim iyi hissediyorum herkesten iltifat alıyorum. İşte bizim takıntımız tartidaki sayı ne yazık ki. Bir de koruma derdi
Aynen öyle korumak çok zor oluyor. Ve tartıda daha azını görmüşken onu koruyamamış olmak moral bozuyor

Heeeee peki bir soru daha. Karanfilleri ezdikten hemen sonra mı süreyim yoksa biraz beklesin mi karanfiller yağın içinde
Karanfilleri ben bıçakla minik minik kesip öyle atıyorum zeytinyağının içine . Ama ezip de atabilirsin. En az 1-2 saat beklese iyi olur canım. Ben genelde sabahtan yapıyorum, geceye hazırlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…