Misafirleri var ya canim o yuzden masterfite katilmadi bu hafta yesil takimda
Yaa hepimizde oluyor canim sıkıntılar dusunmemeye calisBuraya yazmadım ama iki gündür içimde bir sıkıntı var. Neden olduğunu bilmiyorum bir sorun yok aslında. Sürekli düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ne olduğunu. Reglim yeni bitti.
Belki de buna çıkacaktı ya da saçmalıyorum
Kesinlikle etkisi çok fazla canım. Öncelikle için rahat, kaptanına ve grup arkadaşlarına karşı. Sonraki rahatlama sabah tartıdan sonra geliyor. Ve miden de rahat, fazla yormuyorsun garibiTemiz yiyince insan ne kadar iyi hissediyor değil mi Şiram
Ben de öyleyim şu anda. Görüntü olarak gayet iyiyim iyi hissediyorum herkesten iltifat alıyorum. İşte bizim takıntımız tartidaki sayı ne yazık ki. Bir de koruma derdiEvet şükür çok iyi görünüyorum artık aslında mutluyum almazsam buna da razıyım bugün annemdeydik teyzelerim felan çok vermişsin diyor diyet yaptım diyemiyorum kızıyorlar onlar sanki kendiliğinden gitmis sanıyorlar bi bilseler ne kadar çabalıyorum
Bozacim nöbet vardı bugün okulda bölük pörçük girdim ama o mesajını bulamadım kuzum.
Yok yok yemedim şükürYapma kuzum erkekler başka bir canlı kadınlara hep zarar bunlar yemeee
Ay ne bileyim çok da dillendirmek istemiyorum ama neyse sustumYaa hepimizde oluyor canim sıkıntılar dusunmemeye calis
Biliyorum canım ama uğruyordu yine de menü yazıyordu.Misafirleri var ya canim o yuzden masterfite katilmadi bu hafta yesil takimda
Evet Şiram aynen öyle. Çok yemeye bayılıyorum ama sonraki mide ağrısı...Kesinlikle etkisi çok fazla canım. Öncelikle için rahat, kaptanına ve grup arkadaşlarına karşı. Sonraki rahatlama sabah tartıdan sonra geliyor. Ve miden de rahat, fazla yormuyorsun garibi
Biliyorum aslında ya sadece ekmek bile yemesem cilt hassasiyetim bile azalıyor ama yoruyorBenim ne zaman ki hassasiyetim çıkti glutene kabızligim geçti yemeyince sen de bir dene kuzum
İyi geceler güzelimİyi geceler arkadaşlar
Karanfilin tadı, kokusu ve uyuşturucu etkisi zeytinyağına geçiyor. Sen zeytinyağını süreceksin ağrıyan tarafına. Buzdolabında her zaman bulunduruyorum, etkisi güzelAaaaa keşke zamanında bilseymisim bunucanım benim oğlum sürdürmez şimdi. Sabah evden çıkmadan yaparım inşallah. Ama ağzında karanfil kırıntıları rahatsız etmez mi?
Heeeee peki bir soru daha. Karanfilleri ezdikten hemen sonra mı süreyim yoksa biraz beklesin mi karanfiller yağın içindeKaranfilin tadı, kokusu ve uyuşturucu etkisi zeytinyağına geçiyor. Sen zeytinyağını süreceksin ağrıyan tarafına. Buzdolabında her zaman bulunduruyorum, etkisi güzel
Aynen öyle korumak çok zor oluyor. Ve tartıda daha azını görmüşken onu koruyamamış olmak moral bozuyorBen de öyleyim şu anda. Görüntü olarak gayet iyiyim iyi hissediyorum herkesten iltifat alıyorum. İşte bizim takıntımız tartidaki sayı ne yazık ki. Bir de koruma derdi
Hayatımda olmadım anca müshil kullanınca biraz olurum o da zamanla alışkanlık yapıyor diye kullanmiyorumAaaa diyette ishal candır
Karanfilleri ben bıçakla minik minik kesip öyle atıyorum zeytinyağının içine . Ama ezip de atabilirsin. En az 1-2 saat beklese iyi olur canım. Ben genelde sabahtan yapıyorum, geceye hazırlık oluyorHeeeee peki bir soru daha. Karanfilleri ezdikten hemen sonra mı süreyim yoksa biraz beklesin mi karanfiller yağın içinde
Erişteli yeşil mercimek yemeği deseydin tatlım, temiz akşam yemeğine ne güzel yorumlar yapardımBen de acaba yedim mi diye düşündüm bir anneyse ki temiz bir akşam yemeğiydi
Iyi geceler canimİyi geceler arkadaşlar
Tamam yarın öyle yazayım kaptanımErişteli yeşil mercimek yemeği deseydin tatlım, temiz akşam yemeğine ne güzel yorumlar yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?