Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çünkü salaklık

Kahvaltımı geç saate bırakayım diye çok sacma bir iş yaptım. Ama lokum küçücük kek incecikti. Akşam azcik yemişim ama dimi kaptanım
Estağfurullah hayatım, ben aynı böyle yaptım dur anlatayımhergün hergün 2 kare bitter yok bir lokum. Sadece bunlar haa,3-5 gün yedim , sonra 10 gün kilom sabit kaldı. Yoksa çok minikler ama sonuçları büyük oluyorkıyamam sana kendine öğle şeyler deme
Afiyet olsun canım, bana yediklerin azmış gibi geldi. Fotodan çok belli olmuyor ama

Dün misafirim vardı, en son 2 hafta önce görmüştü beni. Son gördüğümden beri en az 3 kilo vermişsin dedi.
Akşama arkadaşlara gitmiştim, onlar da zayıflamışsın dedi. O kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Ve eşim her gün ‘iyi gidiyorsun, güzel zayıflıyorsun ve istikrarlısın’ diyor.
Ve bu grup, en önemlisi şahane insanlar iyi ki aranızdayım
Keşke daha önceden gelseydim

15 Mart
11.00 Bir wasa, peynir, zeytin, domates, bir ceviz , dört badem
13.00 Arkadaşım pide sipariş etmiş ikram etti yemedim. Çok ısrar etti ben de salatandan alırım dedim. İki, üç çatal salata
15.00 Bir yulaflı bar, kahve
18.30 Tavuk ızgara, salata , çeyrek yufka , ayran
20.00 Bir orta boy muz
Su aklıma geldikçe sayamadim , bitki çayi iki defa
Zipzip- Cordelia pastelfit

Iyi ki gelmissin canim

Senin mutluluğun hepimizin mutluluğu
İyi gidiyorsun , iyi gidiyoruz. Yeni gelen arkadaşlar da aynı duyguları zaman içinde yaşayacak.

Kuru fasulye 3 kaşık yenir mi?
Ben 3 kepçe yedim

Afiyet olsun kaptanim

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Afiyet şifa olsun kaptanım

Karanfilleri ben bıçakla minik minik kesip öyle atıyorum zeytinyağının içine . Ama ezip de atabilirsin. En az 1-2 saat beklese iyi olur canım. Ben genelde sabahtan yapıyorum, geceye hazırlık oluyor
günlük mü hazırlıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…