Kırmızı takımdan daha çok kilo vereceğiz .Kesinlikle iyi gidiyoruzCuma günü de zaferi kazanacağız inşallah
Abla senin liste fazlaymışSabah telefonu elime aldığımda
Kadınlar kulübü
Telegram
Vakit varsa Instagram
Daha da vakit varsa Facebook
Onlar kuş kadar kilo verecekler, biz aslan kadarKırmızı takımdan daha çok kilo vereceğiz .
Allah hayra çevirsinBuraya yazmadım ama iki gündür içimde bir sıkıntı var. Neden olduğunu bilmiyorum bir sorun yok aslında. Sürekli düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ne olduğunu. Reglim yeni bitti.
Belki de buna çıkacaktı ya da saçmalıyorum
Oldu canım sağolAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Ucuncu uclu noktada [ ] isaretine bas abla o zaman aktif oluyor
3 haftadir öksürüğüm gecmedi abla bugun artik gideyim dedim
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
Canım öyle çok fazla vakit geçirmiyorum. Haberler için twit...sadece başlıklar.Abla senin liste fazlaymışbenim sosyal medya hesaplarım yok. Sadece kadınlar kulübü ve whatsapp
Ayağının altına wiks sürmeyi denedin mı?3 haftadir öksürüğüm gecmedi abla bugun artik gideyim dedim
Burda olan kilo veriyor kaptanımCanım öyle çok fazla vakit geçirmiyorum. Haberler için twit...sadece başlıklar.
İdareciler dakika başı mesaj atarlar okul telegram grubu var. WhatsApp' ta sınıf grupları var.
Instagram' da kedileri , komik videoları izlerim.
En fazla kulupteyim senin gibi
Geldim canım ama bugünlerde çok yoğun ve güzel günler yaşıyorum hele minnak bir yeğenim var görsen yersin teyzesi bütün gün onunla oynamakla geçiyor
Biliyorum canım ama uğruyordu yine de menü yazıyordu.sara_28 bunu gördüğün zaman bana öpücük at
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 9
iki yumurta omlet
3 wasa
1 kk peynir
10 zeytin
Öğlen 14.00
Salata
1 elma
Ara 17 00
4 galete
Akşam 19.45
5 kestane
3 litre su
Zipzip- Kinoalihatun
Akşam yediklerim azdı canım çünkü dışarıda en uygun buydu alerjen olmayan, birde sahura kalkicam iyi oldu bu az menüEstağfurullah hayatım, ben aynı böyle yaptım dur anlatayımhergün hergün 2 kare bitter yok bir lokum. Sadece bunlar haa,3-5 gün yedim , sonra 10 gün kilom sabit kaldı. Yoksa çok minikler ama sonuçları büyük oluyor kıyamam sana kendine öğle şeyler deme
Afiyet olsun canım, bana yediklerin azmış gibi geldi. Fotodan çok belli olmuyor ama
Benim de kilo almamin sebebi akşam yemeleri...Bende bu yüzden kilo aldım zaten sabah sorun yok ama akşam oldukça yiyesim artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?