Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tirmalasin canım seni kendine getirir. Daha çok dikkat edeceğini düşünüyorum.
Evet evet dikkat edicem hocam
Geçen hafta bende yedim kahvaktıda dünürler bizdeydi kahvaltıya üstünede tatlıyı götürdüm
Abla sen ye ya senin kilon masallah cok iyi birde benimde kv.ler bizde acayip yedim o yuzden
Sınıfa girdim doğum günü kutlayacaklarmış poğaçalar börekler kekler pasta salata offff offf... İkram ettiler, cuma bir daha yapıp getirin dedim
Nasil dayaniyorsun canim ya ben kesin yerdim

Günaydın kaptan öksürüğün nasıl sabah daha iyi uyanmışsındır inşallah
Teşekkür ederim canım bugun daha iyi uyandim hatta öksürük kalmadi diyebilirim
Günaydın canim ekliyorum

Sen takimdasin di mitamam canim yeme yeme ben de nasil arkadassam iyiyi onerecegime kotuyu oneriyorum sen beni dinleme yeme
Ama yemek cok guzel gercekten (Allahim icimdeki bu yeme arzusunu söndur )
İki hafta sonra tekrar ara vericem o zaman yerim kekimmm o yeme arzusu sönmez

Evet evet dikkat edicem hocam

Abla sen ye ya senin kilon masallah cok iyi birde benimde kv.ler bizde acayip yedim o yuzden

Nasil dayaniyorsun canim ya ben kesin yerdim
Burada 66 ile başladım 3 ay filan oldu benşmde azda yesem hızlıcana geliyor bana

Sen bu cuma başla kekim masterfit'e. Ben de almıştım ara verince

İki hafta sonra tekrar ara vericem o zaman yerim kekimmm o yeme arzusu sönmez
Himm 57 olunca mi birakacaksin canim?
Burada 66 ile başladım 3 ay filan oldu benşmde azda yesem hızlıcana geliyor bana
Evet abla ya surekli yiyorum ve hemen aliyorum
Sen bu cuma başla kekim masterfit'e. Ben de almıştım ara verince
Baslicam. Evet 57lerdeydin 59 kusur olmussun. Ama cok zayiflamissindir. Ben kemerin ilk deligine takiyordum simdi 2nciye takiyorum demirini

Pazartesi menüsü

10:00
2 dilim ekmekle tost, 1 Haşlanmış yumurta, domates, 3 zeytin
16:00
1 elma, yarım avuç içi kadar bazlama arası sucuklu sandviç(çocuklardan kalan) , yarım dilim kek

2,5 lt

Salı menüsü

10:00

13:00

Sade kahve, 5 siyah üzüm
16:00
Kk büyüklüğünde kete, 2 yk şehriye salatası, 3 yk Yoğurtlu kereviz salatası

2 lt su

( iki gündür evde değilim menülerim iyi değil, ama inanılmaz aç yattım umarım dengelemiştir. Dün erken yediğim için tartılmadım bugün, yanıltıcı olmasın diye. Yarın bir bakayım bakalım. Ne durumdayım)

Zipzip- Cordelia Elhan Wilma11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…