Teşekkür ederim bitanemHocam gidiyor kilolar sende süper gidiyorsun
Yenmez miiii ama yiyemiyorumNe yenir şimdi onalr demi
Evet evet dikkat edicem hocamTirmalasin canım seni kendine getirir. Daha çok dikkat edeceğini düşünüyorum.
Abla sen ye ya senin kilon masallah cok iyi birde benimde kv.ler bizde acayip yedim o yuzdenGeçen hafta bende yedim kahvaktıda dünürler bizdeydi kahvaltıya üstünede tatlıyı götürdüm
Nasil dayaniyorsun canim ya ben kesin yerdimSınıfa girdim doğum günü kutlayacaklarmış poğaçalar börekler kekler pasta salata offff offf... İkram ettiler, cuma bir daha yapıp getirin dedim
Günaydın canım. İyiyim elhamdülillah bir sorun yok. Hemen menümü vr adımlarımı paylaşıyorumsidelya p.tesi salı adımlarin eksik gözüküyor ? İyi misin?
Biricikimmmm günaydınlaşmadık seninleAfiyet olsun canımmisafirsiz günlerde daha çok dikkat edersin. Farkı kapatirsin.
Evet evet dikkat edicem hocam
Abla sen ye ya senin kilon masallah cok iyi birde benimde kv.ler bizde acayip yedim o yuzden
Nasil dayaniyorsun canim ya ben kesin yerdim
Bir değişim görebilir miyim diye ölçüm yapmadım açıkçası kalçam var ztn baya dik olucak gibiAbooo taa pazartesi alintilamisim ne yazacaktım unuttum
Teşekkür ederim
Squatin 30 günlük programını mi uyguladin?değişimi merak ettim
Sen takimdasin di mipastelfit kaptanım bana kızar yiyememm
Teşekkür ederim canım bugun daha iyi uyandim hatta öksürük kalmadi diyebilirimGünaydın kaptanöksürüğün nasıl sabah daha iyi uyanmışsındır inşallah
Günaydın canim ekliyorum
İki hafta sonra tekrar ara vericem o zaman yerim kekimmm o yeme arzusu sönmezSen takimdasin di mitamam canim yeme yeme ben de nasil arkadassam iyiyi onerecegime kotuyu oneriyorum sen beni dinleme yeme
Ama yemek cok guzel gercekten (Allahim icimdeki bu yeme arzusunu söndur )
Oh oh maşallahTeşekkür ederim canım bugun daha iyi uyandim hatta öksürük kalmadi diyebilirim
Günaydın canim ekliyorum
Burada 66 ile başladım 3 ay filan oldu benşmde azda yesem hızlıcana geliyor banaEvet evet dikkat edicem hocam
Abla sen ye ya senin kilon masallah cok iyi birde benimde kv.ler bizde acayip yedim o yuzden
Nasil dayaniyorsun canim ya ben kesin yerdim
Sen bu cuma başla kekim masterfit'e. Ben de almıştım ara verince
Kuzum geçmiş olsun öksürükmü var sende şimdi nasıl düzeldmi biraz.Teşekkür ederim canım bugun daha iyi uyandim hatta öksürük kalmadi diyebilirim
Günaydın canim ekliyorum
Sağol canım çok güzeldiAfiyet olsun cnm karpuz sezonu basladimi nasildi tadi
Himm 57 olunca mi birakacaksin canim?İki hafta sonra tekrar ara vericem o zaman yerim kekimmm o yeme arzusu sönmez
Evet abla ya surekli yiyorum ve hemen aliyorumBurada 66 ile başladım 3 ay filan oldu benşmde azda yesem hızlıcana geliyor bana
Baslicam. Evet 57lerdeydin 59 kusur olmussun. Ama cok zayiflamissindir. Ben kemerin ilk deligine takiyordum simdi 2nciye takiyorum demiriniSen bu cuma başla kekim masterfit'e. Ben de almıştım ara verince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?