Ben sabah evden aç çıkamam. Tahlile gideceksem, günler öncesinden stresi basar beni, saatlerce aç kalacağım diye. Sen iyi okula gidiyosunValla bana da bir haller oldu sabah açlığına dayanamıyorum kuruyemiş attım ağzıma iki ders sonra yicem bişeyler
GünaydınGünaydın kizlar
Günaydın canimGünaydın kizlar
Ayaklarına sağlık kaptanım.
Günaydın canımGünaydın canim
Günaydın canımBen sabah evden aç çıkamam. Tahlile gideceksem, günler öncesinden stresi basar beni, saatlerce aç kalacağım diye. Sen iyi okula gidiyosun
Günaydın
Günaydın kaptanGünaydın canim
Allah dar gelirlilerin yardımcısı olsun canım.Yarından itibaren istanbul için soğık kar ve yağmur alarmı verilmiş.
Hazır poğaçaaaaaa
Evet degil ama yedikce yiyesim geldiBu kiloya ulaşmak isteyenler var yapma etme gözünü seveyim dikkat et mide yakar ztn poğaça iyi değil onlar kuşum
Heee o kadar erken yiyemem zaten de bu saatlerde acıkıyorum. Ay çok tatlısın yaaaaBen sabah evden aç çıkamam. Tahlile gideceksem, günler öncesinden stresi basar beni, saatlerce aç kalacağım diye. Sen iyi okula gidiyosun
Günaydın
Artık olmuyor hocam,insanların yaşam düzeldi bozuldu bir dilim ekmeğe muhtaç bırakanlar utansın diyecemde.Allah dar gelirlilerin yardımcısı olsun canım.
Günaydın kardelencim.Günaydıiiiiiinnnnnňnnnnn
Tirmalasin canım seni kendine getirir. Daha çok dikkat edeceğini düşünüyorum.
Geçen hafta bende yedim kahvaktıda dünürler bizdeydi kahvaltıya üstünede tatlıyı götürdüm
Evet degil ama yedikce yiyesim geldi
Günaydın canımGünaydın kizlar
Hocam gidiyor kilolar sende süper gidiyorsunTirmalasin canım seni kendine getirir. Daha çok dikkat edeceğini düşünüyorum.
Ne yenir şimdi onalr demiSınıfa girdim doğum günü kutlayacaklarmış poğaçalar börekler kekler pasta salata offff offf... İkram ettiler, cuma bir daha yapıp getirin dedim
Afiyet olsun canımGeçen hafta bende yedim kahvaktıda dünürler bizdeydi kahvaltıya üstünede tatlıyı götürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?