Günaydın canimGünaydın kızlar. Dün adım resmime kaptanları etiketlemeyi bile unutmuşum. Telefonumu alır mısın diye odaya gönderdim kızımı akşam, 3-5 adım attı ‘anneee’ diye çıklık atıp jet hızıyla bana koştu. Noldu kızım diyorum, gülmeye çalışıyor ‘şaka yaptım anne’ diyor ama gözleri dolmuş, dehşet içinde bakıyor. Bütün gece evin içinde elimi bırakmadı. Herhalde karanlıkta gördüğünü benzetti bişeylere. Sonra tatlı tatlı canavarların olmadığını anlattım ama o çığlıkla aklım çıktı yerinden yemin ederim.
Günaydın canimGünaydın
Günaydın kuzumGünaydın ablacim
Bir durummu var yoksa anneside,Cordelia annenden haber var mı canım durumu nasil
Günaydın korkmuş demek ki gördüğü bireyi benzetme yaptısaGünaydın kızlar. Dün adım resmime kaptanları etiketlemeyi bile unutmuşum. Telefonumu alır mısın diye odaya gönderdim kızımı akşam, 3-5 adım attı ‘anneee’ diye çıklık atıp jet hızıyla bana koştu. Noldu kızım diyorum, gülmeye çalışıyor ‘şaka yaptım anne’ diyor ama gözleri dolmuş, dehşet içinde bakıyor. Bütün gece evin içinde elimi bırakmadı. Herhalde karanlıkta gördüğünü benzetti bişeylere. Sonra tatlı tatlı canavarların olmadığını anlattım ama o çığlıkla aklım çıktı yerinden yemin ederim.
Ondandır canım, bol bol su iç hareket et. Regl başladıktan sonra çok güzel eksi gelirsin2 gündür artı geliyorum.reglim olmak üzere ondan mı bilemedim
GğnaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın canikolar
Allah kabul etsin canımGünaydın canlarım
Bugün niyetliyim Allah kabul etsinmenülerim eksik biliyorum açıkçası iki gündür kaçamak çok fazla yaptım sizlerden utanıyorum kendime de kızıyorum . Bugünden itibaren geçmişi unutup yine yeniden önüme bakıyorum
GünaydınHayırlı sabahlar
Ağzına bişeyler at, ben 1,5 saat zor dayandım. Sabah aç duramıyırumYine çok aç kalktımsu içiyorum açken su içmeyi hiç sevmiyorum
Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Çok geçmiş olsun,anjiyo tıkalı damarları açar gerekli görülürse stent takılır,oda işlem sırasında karar verilen bir durumdur.Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Valla bana da bir haller oldu sabah açlığına dayanamıyorum kuruyemiş attım ağzıma iki ders sonra yicem bişeylerAğzına bişeyler at, ben 1,5 saat zor dayandım. Sabah aç duramıyırum
Günaydın canım. Kıyamam , karanlıktan korkuyor hepsiGünaydın kızlar. Dün adım resmime kaptanları etiketlemeyi bile unutmuşum. Telefonumu alır mısın diye odaya gönderdim kızımı akşam, 3-5 adım attı ‘anneee’ diye çıklık atıp jet hızıyla bana koştu. Noldu kızım diyorum, gülmeye çalışıyor ‘şaka yaptım anne’ diyor ama gözleri dolmuş, dehşet içinde bakıyor. Bütün gece evin içinde elimi bırakmadı. Herhalde karanlıkta gördüğünü benzetti bişeylere. Sonra tatlı tatlı canavarların olmadığını anlattım ama o çığlıkla aklım çıktı yerinden yemin ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?