Anladım canım geçmiş olsun tekrardanAslinda geçmisti ama bu sabah yine istifar ettim halsizlik var oyüzden korkuyorum yemeye . Çünkü istifar ederken sezeryan yerlerjm aciyor
Yok canım diyetisyene gitmiyorum kendim yapıyorumCok güzel menu diyetisyen menüsü mu
Ayy teşekkür ettim
Teşekkürler kaptanım
Teşekkürler ablacım seviliyorsunMAVİ TAKIM kızları fıstıkları bu hafta tam desteğim sizinle kalbim sizinle gönlüm sizinle
Gurbettt42
@askrhpozitif
@Ayyulduz
@klbk33
fantastikaaa
@bluegreeneyes
Mefkurem
Umutumut82
Zipzip-
@Elisa83
enerjiniz , motivasyonunuz bol olsun
Aa olmaz abla otur otur bugün ya daha ne akşamı uzan TV karşısına at bacak bacak üstüne keyif yapBu mavişler ne kadar sevimli hatunlar
Tamam tatlım şimdilik dinleneyim akşama enerjimi toplar bir güzel yürürüm.
Mide bagirsak enfeksiyonumu oldun acaba cnm
Geçmiş olsun canımAslinda geçmisti ama bu sabah yine istifar ettim halsizlik var oyüzden korkuyorum yemeye . Çünkü istifar ederken sezeryan yerlerjm aciyor
Evet canım memnunum sağolsun Allah başımdan eksik etmesinTakımda olunca daha heyecanlı oluyor demi, hiç izlemeye benzemiyor.
Allah razı olsun iyi ki durdurmuş diyor musun ?
Senin ki demi türkiyeden geldi yoksa orda doğma büyümemi?
Devlet elinden gelen herşeyş yapsın . Halk zaten boş durmayı sevmez . Çalışkan millettir bizim halkımız
O narin güzel gencecik bedenine yaşlı mı dedin ? Daha sen körpesin tazecik ne yaşlanması tatlım .
Teşekkür ederim canım,o senin güzel bakışın iyi niyetli kalbini yerim. Herkes sen gibi olamaz . ❤ bu mesajı okuyunca 3 .ekmeğe yelteniyordum ki bıraktım.
Beklenti hedef büyük. İnşaallah seni yarın hayal kırıklığına uğratmam
Harikasın yadüşün bakalım merak ediyorum ortaya ne çıkacak acaba ...
2.sinin de rabbim günahlarını affeylesin. Mekanları cennet olsun başınız sağolsun
Nasıl memnun musun eşinden ?
Selam canim nasilsin ❤Selam kizlar
İyiyim canım sağol sen nasilsinSelam canim nasilsin ❤
İnşallah ilerliyorlardir aşkımSessiz sessiz ilerliyorlar sanırım abla
Iyiyim bende canimİyiyim canım sağol sen nasilsin
Merhaba canım. Hoş geldin.Selam kizlar
İçimden bir ses kalk kız diyor onu susturamiyorum gürültücü kızAa olmaz abla otur otur bugün ya daha ne akşamı uzan TV karşısına at bacak bacak üstüne keyif yap
İçimden bir ses kalk kız diyor onu susturamiyorum gürültücü kızbeni dinlemeyen seni hiç dinlemez. Yorma kendini
Sağol abla hoşbuldumMerhaba canım. Hoş geldin.
Gecmis olsun abla. O camasir denen nankör sey hic bitmiyor zaten. Dün kirli sepetinin tümünü yikadim diye kuruttum diye bayram ederken bugün bi baktim yine yarilanmisteşekkürler canlarvallaha geçsin çamaşır serilecek ağrı kesicinin etkisini bekliyorum :)))
Az yemissin cnm. Muz çubuk kraker falan yersen kusturmaz. Ishaline de iyi gelirKizlar menüyü unutmusun dünki menüm
Sabah 1 yumurta 1 haslama patates 4 zeytin çay 1 dilim ekmek
Ara anne çayı liminlu
Öglen yogurt ve galeta
Ara 1 avuc leblebi
Aksam taze fasulye yemegi 1 dilim ekmek
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
Daha benim evi yapicaktinBir sürü temizlik yaptim. Ev piril piril ama ben pert
Oklava hareketi bel için iyi gelir cnmBel incelmesi için önereceğiniz spor varmı benim basenlerim cok kalındı leslie ile erittim simdi rahatsız etmiyor basenler eriyince bel göze carpıyor malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?