Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam canım size bol muhabbetler

Menün güzel canım afiyet olsun

Bence az yemişsin canım afiyet olsun hala geçmedi mi ishalin

Aslinda geçmisti ama bu sabah yine istifar ettim halsizlik var oyüzden korkuyorum yemeye . Çünkü istifar ederken sezeryan yerlerjm aciyor

gorelim bakalım mavi takımı sizi mosmor edecegiz ay bu hafta bu kargaşaya bizde katıldık
Takımda olunca daha heyecanlı oluyor demi, hiç izlemeye benzemiyor.
Ay ne zor olmuştur kayınvalidemin öyle eşimin abisi ile arası 18 ay hatta kayınvalidem eşimi aldırmaya gidiyormuşta kayınpeder durdurmuş
Allah razı olsun iyi ki durdurmuş diyor musun ?
Senin ki demi türkiyeden geldi yoksa orda doğma büyümemi?
Tamam yarin bakiyim bir kiz
Spora destek olacaz sadece tartiyida kendileri halletsin hersey devletten beklenmezki
Devlet elinden gelen herşeyş yapsın . Halk zaten boş durmayı sevmez . Çalışkan millettir bizim halkımız
Bu hafta sarı takimdayim cnm 69 la mezun olup bı sure koruyup tekrar takımlara girme gücümü toplarsam sonra 65 olucam takımlar tam kurtlar sofrası benim yaşlı bedenim daha fazla dayanamiycak bu yarışa
O narin güzel gencecik bedenine yaşlı mı dedin ? Daha sen körpesin tazecik ne yaşlanması tatlım .
Bizim kaptan madamhd öyleyse Nehir bizde. O zaman dans.
Teşekkür ederim canım,o senin güzel bakışın iyi niyetli kalbini yerim. Herkes sen gibi olamaz . ❤ bu mesajı okuyunca 3 .ekmeğe yelteniyordum ki bıraktım.
Beklenti hedef büyük. İnşaallah seni yarın hayal kırıklığına uğratmam
Kilo kalacak. Spor için başka ödül bulacağım. Eğlenceli oluyor. Şuan düşünce aşamasında canım.
Harikasın ya düşün bakalım merak ediyorum ortaya ne çıkacak acaba ...

2.sinin de rabbim günahlarını affeylesin. Mekanları cennet olsun başınız sağolsun
Nasıl memnun musun eşinden ?

Bence çok az yemişsin abla afiyet olsun
Sagolasin cnm karbonu abartmamaya calisiyorum
Boyun fıtığı olablir cnm onun agrisi kola da vuruyor
Ütüyü falan bosver şimdi yoksa daha beter olur

Dizim zaten gecmiyorda son zamanda ayaklarim cok agriyor cnm
Vücut artik error veriyor heralde
ayyy çok güzel haber allaha çok şükür 2 kere şükür hem senin eşinin bir şeyi yokmuş şükür hem , enişte hastaneden çıkmış şükür
durumu baya iyi o zaman , inşallah daha da iyi olur
Sagolasin cnm daha iyi ama bakimi cok zor
Allah gorumcemin yardimcisi olsun
Oooo sirtimiz yere gelmez artik bu hafta kesin maviler kazanacak
Kızlar Dukan birasi harici bana ödem attıracak ne önerirsiniz
Bende her zaman yaptigimiz ödem cayini yap diyecektim :)

Nehirrrr tartildinmi

Cok güzel menu diyetisyen menüsü mu
ayy ne güzel kardeşin gelmiş gözün aydııınnnn tatlı bol muhabbetler size
Ayy teşekkür ettim
Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤
Teşekkürler kaptanım

Ben konuyu farklı anladım kız kocan çalışmak istemiyor,iş beğendiremiyorsun diye anladım.. benimki de aynıydı hiç birşey beğenmezdi. Diyordu gez ye iç yat ne istiyorsun. Bende artık iyice bunalmaya başladım ağlama krizlerine giriyorum resmen durduk yere sen beni anlamıyorsun herşeye para yönüyle bakıyorsun . Bunaldım gezip tozmak la da olmuyor. Kendimi değersiz hizmetçi gibi hissediyorum dedim de sonra dayanamadı iş görüşmesine Bende gelecem dedi beraber gittik içine sığdı. Tamam bu olsun hem az hem yorulmazsın hemde istediğin olmuş oldu dedi. Ama beni yine kesmiyor. Ben yine iş arıyorum ona gösteriyorum pes etmek yok devam . Yani ben şimdi olsun biraz rahatım . İnşaallah sende gönlüne göre bulursun hayırlı iş amin
vicdansızlar 1 gün gelmedim ki onu da yine okuyup çıkmıştım birazcık, 120 küsür sayfa yazmışsınız , hafta sonu işiniz çoluğunuz çocuğunuz alışverişiniz yok mu anacımmm
Her işimizi yaparız burayı da takip ederiz diyecem de Bende bütün geçmişe bakamıyorum çok olunca ..
Aslinda geçmisti ama bu sabah yine istifar ettim halsizlik var oyüzden korkuyorum yemeye . Çünkü istifar ederken sezeryan yerlerjm aciyor
Geçmiş olsun canım.
Nehirrrr tartildinmi
Tartılmadım ki bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…