Yarım demet maydanoz,,, yarım yeşil elma,,, yarım limon,,, 1 soda,,, 1 ceviz büyüklüğünde zencefil taze robot tan geçirÖlçüleri nasıl canım hazırlayayım hemen bı yeşil elmam yok onuda birazdan alırım
Yap canım yap kesin çözüm ben öyle yapıyorumKesin atarım ödemisenin için tuz banyosu yapayım en iyisi
bereketli olsun inşallah. Ben de pazardan alcam belki Filizim toplamıştır der yerim.Bitcek diyorum çıkıyor
Yarin gitmicez dinlencez daha sonra gene toplucaz son eller oluyor Allahin işi
Tamam canım size bol muhabbetler
Menün güzel canım afiyet olsun
Bence az yemişsin canım afiyet olsun hala geçmedi mi ishalin
Takımda olunca daha heyecanlı oluyor demi, hiç izlemeye benzemiyor.gorelim bakalım mavi takımı sizi mosmor edecegiz ay bu hafta bu kargaşaya bizde katıldık
Allah razı olsun iyi ki durdurmuş diyor musun ?Ay ne zor olmuşturkayınvalidemin öyle eşimin abisi ile arası 18 ay hatta kayınvalidem eşimi aldırmaya gidiyormuşta kayınpeder durdurmuş
Senin ki demi türkiyeden geldi yoksa orda doğma büyümemi?Evet ya pazartesiyi sevmiyorum ya sabit ya arti cikiyorumAblacim sen beni bir 60 a dusuremedin hep soyluyon
65 yeter cok kilo verince iyi gorunmuyor ya simdilik 65 iyi
Eltim iyi ise başlamış çalışıyormuş
Bende benimkine is begendiremedim
Devlet elinden gelen herşeyş yapsın . Halk zaten boş durmayı sevmez . Çalışkan millettir bizim halkımızTamam yarin bakiyim bir kiz
Spora destek olacaz sadece tartiyida kendileri halletsin hersey devletten beklenmezki
O narin güzel gencecik bedenine yaşlı mı dedin ? Daha sen körpesin tazecik ne yaşlanması tatlım .Bu hafta sarı takimdayim cnm 69 la mezun olup bı sure koruyup tekrar takımlara girme gücümü toplarsam sonra 65 olucamtakımlar tam kurtlar sofrası benim yaşlı bedenim daha fazla dayanamiycak bu yarışa
Teşekkür ederim canım,o senin güzel bakışın iyi niyetli kalbini yerim. Herkes sen gibi olamaz . ❤ bu mesajı okuyunca 3 .ekmeğe yelteniyordum ki bıraktım.
Harikasın yaKilo kalacak. Spor için başka ödül bulacağım. Eğlenceli oluyor. Şuan düşünce aşamasında canım.
2.sinin de rabbim günahlarını affeylesin. Mekanları cennet olsun başınız sağolsun5 ay önce falandı eşimin fotosunu getirdi bir akraba bana o zaman istememiştim.
2013 Ocak babam vefat etti.
Babam ölmeden 2 gün önce faceten fotoya baktık babamda dedi kızım artvinliler iyi olur istersen git gör,tamam dedim grip olmustum geçsin gidicem. 2 gün sonra babam vefat etti.
Babamın 52sin de tekrar konu açıldı yine git gör falan dediler dedim tamam pazar günü cikalim öylece oldu yani. 2013 Kasım evlendim 2014 Şubat kayinpederin vefat etti.
bereketli olsun inşallah. Ben de pazardan alcam belki Filizim toplamıştır der yerim.Kolay Gelsin.
Sagolasin cnmBence çok az yemişsin ablaafiyet olsun
Boyun fıtığı olablir cnm onun agrisi kola da vuruyorboyun, ense omuz kolun yarısı inletiyor, gece uyutmadı boyun kol ağrısı eşim fıtıktır diye teşhisi koydu bile :))) robokop gibiyim, bir ilaç verdi az önce yuttum sabah da jel sürdü inşallah işe yarar bir sürü ütü yapılacak
sen nasılsın az dizini bacağını dinlendirebildin mi
Sagolasin cnmayyy çok güzel haber allaha çok şükür 2 kere şükür hem senin eşinin bir şeyi yokmuş şükür hem , enişte hastaneden çıkmış şükür
durumu baya iyi o zaman , inşallah daha da iyi olur
Oooo sirtimiz yere gelmez artikMAVİ TAKIM kızları fıstıkları bu hafta tam desteğim sizinle kalbim sizinle gönlüm sizinle
@Noisy Girl
askrhpozitif
@Ayyulduz
K klbk33
@fantastikaaa
@bluegreeneyes
Mefkurem
Umutumut82
@Zipzip-
@Elisa83
enerjiniz , motivasyonunuz bol olsun
Bende her zaman yaptigimiz ödem cayini yap diyecektim :)Kızlar Dukan birasi harici bana ödem attıracak ne önerirsiniz
Mide bagirsak enfeksiyonumu oldun acaba cnmAslinda geçmisti ama bu sabah yine istifar ettim halsizlik var oyüzden korkuyorum yemeye . Çünkü istifar ederken sezeryan yerlerjm aciyor
Nehirrrr tartildinmiTeşekkür ederim canım,o senin güzel bakışın iyi niyetli kalbini yerim. Herkes sen gibi olamaz . ❤ bu mesajı okuyunca 3 .ekmeğe yelteniyordum ki bıraktım.
Beklenti hedef büyük. İnşaallah seni yarın hayal kırıklığına uğratmam
Banyo ise yaramaz. Akşam yatarken 2 bardak ic.
Sağol canımYarım demet maydanoz,,, yarım yeşil elma,,, yarım limon,,, 1 soda,,, 1 ceviz büyüklüğünde zencefil taze robot tan geçir
Sen öyle yapıyorsan kesin bende öyle yaparım benim neyim eksikYap canım yap kesin çözüm ben öyle yapıyorum
2 hafta ara vermeden yaptım abla onu artık fayda etmiyor gibi geliyorBende her zaman yaptigimiz ödem cayini yap diyecektim :)
Cok güzel menu diyetisyen menüsü mu1 Ekim Cuma
09.30 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
Biraz telli peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 d tahıllı ekmek
Az badem ve ceviz
Ara 16.00
1 elma
Yarım bardak kefir
Bi avuç leblebi
Akşam 18.30
1 tabak kara lahana yemeği
Yarım kase mercimek çorbası
Yoğurt
Bugünlük sporum yok @Zipzip- E Elif_Eylul
Ayy teşekkür ettimayy ne güzel kardeşin gelmiş gözün aydııınnnn tatlı bol muhabbetler size
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Saat kaćki orda daha yapmamissin kahvaltiAciktim
Kahvalti icin oglani bekliyorum
Ben konuyu farklı anladım kız kocan çalışmak istemiyor,iş beğendiremiyorsun diye anladım.. benimki de aynıydı hiç birşey beğenmezdi. Diyordu gez ye iç yat ne istiyorsun. Bende artık iyice bunalmaya başladım ağlama krizlerine giriyorum resmen durduk yere sen beni anlamıyorsun herşeye para yönüyle bakıyorsun . Bunaldım gezip tozmak la da olmuyor. Kendimi değersiz hizmetçi gibi hissediyorum dedim de sonra dayanamadı iş görüşmesine Bende gelecem dedi beraber gittik içine sığdı. Tamam bu olsun hem az hem yorulmazsın hemde istediğin olmuş oldu dedi. Ama beni yine kesmiyor. Ben yine iş arıyorum ona gösteriyorum pes etmek yok devam . Yani ben şimdi olsun biraz rahatım . İnşaallah sende gönlüne göre bulursun hayırlı iş aminAbla sen gençlere taş çıkarırsın
Benimkide benim calismami istiyorda cocuklarin okul saatine ayarliyim diyorum kurtarmaz bosuna kendini yorarsin dedi bende bu sekilde olmazsa bende calisamam dedim annem gil baksin diyordu bi ara onlarda bakmiyor simdilik konu kapandi
Her işimizi yaparız burayı da takip ederiz diyecem de Bende bütün geçmişe bakamıyorum çok olunca ..vicdansızlar 1 gün gelmedim ki onu da yine okuyup çıkmıştım birazcık, 120 küsür sayfa yazmışsınız , hafta sonu işiniz çoluğunuz çocuğunuz alışverişiniz yok mu anacımmm
Geçmiş olsun canım.Aslinda geçmisti ama bu sabah yine istifar ettim halsizlik var oyüzden korkuyorum yemeye . Çünkü istifar ederken sezeryan yerlerjm aciyor
Tartılmadım ki bilmiyorumNehirrrr tartildinmi
MAVİ TAKIM kızları fıstıkları bu hafta tam desteğim sizinle kalbim sizinle gönlüm sizinle
@Noisy Girl
askrhpozitif
@Ayyulduz
K klbk33
@fantastikaaa
@bluegreeneyes
Mefkurem
Umutumut82
@Zipzip-
@Elisa83
enerjiniz , motivasyonunuz bol olsun
Dukan birasini demiyorum cnm2 hafta ara vermeden yaptım abla onu artık fayda etmiyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?