Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sagol kaptanım sabah oturdum hala basindayim bir metin yazmak 1 saatimi aliyor cok fazla zaman gidiyor .. yarin sabah 9 da sınava giricem 12 de cikıcam

Hayirdir insallah
Ne oldu tatlicim
noldu canımmm hayr olsun insa
Aaa ne oldu canim
Bugün eşimin bir arkadaşı dışarı da mangal yapalım demiş ailecek hava ya göre karar vereceklerdi bizde siz yapın çocuklari usuturuz ertesi gün okul var banyo Faslı var diye dedik ,onlarda o zaman balık yapalım mangal yapmayacaksak demiş iyi güzel hoş tam pazara cikicam eşim balik yapalım diyorlar dedi iyi dedim onlar damı yapcaz diye sordum bilmiyorum bişey demedi dedi iyi sor öğren cikicam dedim en son arkadaşı davet etmeyip ortada bırakınca benim adam eve buyur etmiş bunu kaç kere yaptılar ya benim ev kokmuyor batmıyor anasını satayim bu gelenleri üst üste kaç kere ağırladım çoğu spontene gelişti ama insan bir der bu seferde bizde yapalım siz gelin esimede saydirdim bir güzel adam haklısın diyor boşver takılma diyor ama haklı olmak istemiyorun ki ben enayi yerine konmuş hissediyorum

cok haklısın canım eşin de arada kalmis sanırim bende plansız programsız işleri hiç sevmem sonucta ertesi gün hele ki okul varsa

cok haklısın canım eşin de arada kalmis sanırim bende plansız programsız işleri hiç sevmem sonucta ertesi gün hele ki okul varsa
Hayır sürekli aynı şey oluyor artık o arkadaşları ile olan yapasim gelmiyor ya hani ben kendim planlayıp davet etsem inan sıkıntı yok kaç kere aldım balık sofrasiyla misafir ama fikir kimden cikiyorsa o davet etmeli sürekli kullaniliyorum hissediyorum

Benimki oyle ufak isler icin kendini yormaya degmez diyor benimki biraz yuksekten ucuyor o yuzden is konusunda anlasamiyoruz :)
Bugun annemlere kızdı cocuklara baksalar biraz beraber calissak ama bakmadilar dedi bende yaslilar bakiminda cocuklarin okuluna göre calisiyim diyorum az bir para icin kendini yorduguna degmez calisma bosver dedi
Bende calismak istemiyorum zaten bir ara baya hevesliydim ama cok yoruluyorum istek kalmadi artik cocuklar dogmadan once cok calisrltim cocuklar biraz buyusun bakalim :) cocuklar ev isi yeterince yoruluyorum destek olacaginida sanmiyorum daha fazla yorulacam boyke iyiyim :)

Aman erkeklerin çoğu ayni canim
Gecen benim salak kocam bitane yenge var geldi kahve içmeye ilk defa gördum onu köyde,abdest alayimmi demis benim kocaya oda gel al hanim evde demis bana sormadan evde dandini tarladan geldik toparladim sofra masada, herneyse kahve yaptim içti bitirdi abdest aldi o ara esime dedi incir receli yapmak istiyorum varsa satsana benimkide ne dese beyenirsin benim hanim güzel yapar kadinin yaninda bisey diyemedim tamam yaparim dedim,bende söylene söylene yaptim, dün gelmis kadin recelleri almadan borcumuz ne diye sormadi bile ben 4 kavanoz recel yapmisim sarmiş sarmalamıs 35 tl koymus icine elime verdi,ben de bakmadim ulan ben ona 2kilo seker almisim kavanoz kapak almisim,incirleri temizleyip yikayip guzelce kaynatmisim tüp gitmis zahmeti çabası elimde parayi bir gördüm şok oldum kocama dedim afferim sana benim yaptigim emek nerde 1kavanoz incir recelini 25tl satiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…