ay insa kuzum ya endiseliyim birazCanım ben kaptanları öptün sandım . Ben elif kaptanımız unuttun sandım. Meğersem senin düşüncen bambaşka harika imiş
Başarılar dilerim canım. Hadi hayırlıhaberletini bekliyoruz
Allah kolaylik versin canim sinavlarinda basarilar canim ❤gecmis yapamadim alıntiları cevaplayamadim hakkinızi helal edin kızlar ..
yarın sinav var ve bitmek bilmiyor konular ..
sagol kaptanım sabah oturdum hala basindayim bir metin yazmak 1 saatimi aliyor cok fazla zaman gidiyor .. yarin sabah 9 da sınava giricem 12 de cikıcamAllah zihin açıklığı verdin canım güzel geçer inşallah
Sabah tost öğle dolma akşam çiğköfte miktar olarak az ama fazla karbonlu olmuş canım afiyet olsun
Paylaşmayı unutmayında akşam ya da sabah farketmez canım
Ayaklarına sağlık canım
sagol kaptanımAllah kolaylik versin canim sinavlarinda basarilar canim ❤
Aaa ne oldu canimSinirden kudurmak üzereyim
noldu canımmm hayr olsun insaSinirden kudurmak üzereyim
Allah zihin açıklığı versin hep bildiklerin ciksin insallah nm
Sevilayy senden bugün 15 bin gelirmi
Aslinda bugün kafani dinlesen daha verimli olmazmi cnmgecmis yapamadim alıntiları cevaplayamadim hakkinızi helal edin kızlar ..
yarın sinav var ve bitmek bilmiyor konular ..
Hayirdir insallahSinirden kudurmak üzereyim
Başarılar dilerim canım. Çalıştığın yerden gelsin sorular.sagol kaptanım sabah oturdum hala basindayim bir metin yazmak 1 saatimi aliyor cok fazla zaman gidiyor .. yarin sabah 9 da sınava giricem 12 de cikıcam
Hayirdir insallah
Ne oldu tatlicim
noldu canımmm hayr olsun insa
Bugün eşimin bir arkadaşı dışarı da mangal yapalım demiş ailecek hava ya göre karar vereceklerdi bizde siz yapın çocuklari usuturuz ertesi gün okul var banyo Faslı var diye dedik ,onlarda o zaman balık yapalım mangal yapmayacaksak demiş iyi güzel hoş tam pazara cikicam eşim balik yapalım diyorlar dedi iyi dedim onlar damı yapcaz diye sordum bilmiyorum bişey demedi dedi iyi sor öğren cikicam dedim en son arkadaşı davet etmeyip ortada bırakınca benim adam eve buyur etmiş bunu kaç kere yaptılar ya benim ev kokmuyor batmıyor anasını satayim bu gelenleri üst üste kaç kere ağırladım çoğu spontene gelişti ama insan bir der bu seferde bizde yapalım siz gelin esimede saydirdim bir güzel adam haklısın diyor boşver takılma diyor ama haklı olmak istemiyorun ki ben enayi yerine konmuş hissediyorumAaa ne oldu canim
Daha benim evi yapicaktin
cok haklısın canım eşin de arada kalmis sanırimBugün eşimin bir arkadaşı dışarı da mangal yapalım demiş ailecek hava ya göre karar vereceklerdi bizde siz yapın çocuklari usuturuz ertesi gün okul var banyo Faslı var diye dedik ,onlarda o zaman balık yapalım mangal yapmayacaksak demiş iyi güzel hoş tam pazara cikicam eşim balik yapalım diyorlar dedi iyi dedim onlar damı yapcaz diye sordum bilmiyorum bişey demedi dedi iyi sor öğren cikicam dedim en son arkadaşı davet etmeyip ortada bırakınca benim adam eve buyur etmiş bunu kaç kere yaptılar ya benim ev kokmuyor batmıyor anasını satayim bu gelenleri üst üste kaç kere ağırladım çoğu spontene gelişti ama insan bir der bu seferde bizde yapalım siz gelin esimede saydirdim bir güzel adam haklısın diyor boşver takılma diyor ama haklı olmak istemiyorun ki ben enayi yerine konmuş hissediyorum
Hayır sürekli aynı şey oluyor artık o arkadaşları ile olan yapasim gelmiyor ya hani ben kendim planlayıp davet etsem inan sıkıntı yok kaç kere aldım balık sofrasiyla misafir ama fikir kimden cikiyorsa o davet etmeli sürekli kullaniliyorum hissediyorumcok haklısın canım eşin de arada kalmis sanırimbende plansız programsız işleri hiç sevmem sonucta ertesi gün hele ki okul varsa
Benimki oyle ufak isler icin kendini yormaya degmez diyor benimki biraz yuksekten ucuyor o yuzden is konusunda anlasamiyoruz :)Ben konuyu farklı anladım kız kocan çalışmak istemiyor,iş beğendiremiyorsun diye anladım.. benimki de aynıydı hiç birşey beğenmezdi. Diyordu gez ye iç yat ne istiyorsun. Bende artık iyice bunalmaya başladım ağlama krizlerine giriyorum resmen durduk yere sen beni anlamıyorsun herşeye para yönüyle bakıyorsun . Bunaldım gezip tozmak la da olmuyor. Kendimi değersiz hizmetçi gibi hissediyorum dedim de sonra dayanamadı iş görüşmesine Bende gelecem dedi beraber gittik içine sığdı. Tamam bu olsun hem az hem yorulmazsın hemde istediğin olmuş oldu dedi. Ama beni yine kesmiyor. Ben yine iş arıyorum ona gösteriyorum pes etmek yok devam . Yani ben şimdi olsun biraz rahatım . İnşaallah sende gönlüne göre bulursun hayırlı iş amin
Aman erkeklerin çoğu ayni canimHayır sürekli aynı şey oluyor artık o arkadaşları ile olan yapasim gelmiyor ya hani ben kendim planlayıp davet etsem inan sıkıntı yok kaç kere aldım balık sofrasiyla misafir ama fikir kimden cikiyorsa o davet etmeli sürekli kullaniliyorum hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?