- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aman benimde kimse yardimci olmuyor cocuk konusunda işine gelince ariyolar iste annende olsa bu konuda bende muzdaribimBenimki oyle ufak isler icin kendini yormaya degmez diyor benimki biraz yuksekten ucuyor o yuzden is konusunda anlasamiyoruz :)
Bugun annemlere kızdı cocuklara baksalar biraz beraber calissak ama bakmadilar dedi bende yaslilar bakiminda cocuklarin okuluna göre calisiyim diyorum az bir para icin kendini yorduguna degmez calisma bosver dedi
Bende calismak istemiyorum zaten bir ara baya hevesliydim ama cok yoruluyorum istek kalmadi artik cocuklar dogmadan once cok calisrltim cocuklar biraz buyusun bakalim :) cocuklar ev isi yeterince yoruluyorum destek olacaginida sanmiyirum daha fazla yorulacam boyke iyiyim :)
Sagol canimMAVİ TAKIM kızları fıstıkları bu hafta tam desteğim sizinle kalbim sizinle gönlüm sizinle
@Noisy Girl
askrhpozitif
@Ayyulduz
@klbk33
@fantastikaaa
@bluegreeneyes
Mefkurem
@Umutumut82
Zipzip-
F Frozen01
enerjiniz , motivasyonunuz bol olsun
Yaa o kadar ugrasmissin kim kime birsry veriyor akraban degil birseyin degilAman erkeklerin çoğu ayni canim
Gecen benim salak kocam bitane yenge var geldi kahve içmeye ilk defa gördum onu köyde,abdest alayimmi demis benim kocaya oda gel al hanim evde demis bana sormadan evde dandini tarladan geldik toparladim sofra masada, herneyse kahve yaptim içti bitirdi abdest aldi o ara esime dedi incir receli yapmak istiyorum varsa satsana benimkide ne dese beyenirsin benim hanim güzel yapar kadinin yaninda bisey diyemedim tamam yaparim dedim,bende söylene söylene yaptim, dün gelmis kadin recelleri almadan borcumuz ne diye sormadi bile ben 4 kavanoz recel yapmisim sarmiş sarmalamıs 35 tl koymus icine elime verdi,ben de bakmadim ulan ben ona 2kilo seker almisim kavanoz kapak almisim,incirleri temizleyip yikayip guzelce kaynatmisim tüp gitmis zahmeti çabası elimde parayi bir gördüm şok oldum kocama dedim afferim sana benim yaptigim emek nerde 1kavanoz incir recelini 25tl satiyolar
Esim bugun is yerinde biriyle konusmusAman benimde kimse yardimci olmuyor cocuk konusunda işine gelince ariyolar iste annende olsa bu konuda bende muzdaribim
Canim o kişiler dusuncesizse muhatap olmasin eşinde musait degilseniz olmaz desin yaniBugün eşimin bir arkadaşı dışarı da mangal yapalım demiş ailecek hava ya göre karar vereceklerdi bizde siz yapın çocuklari usuturuz ertesi gün okul var banyo Faslı var diye dedik ,onlarda o zaman balık yapalım mangal yapmayacaksak demiş iyi güzel hoş tam pazara cikicam eşim balik yapalım diyorlar dedi iyi dedim onlar damı yapcaz diye sordum bilmiyorum bişey demedi dedi iyi sor öğren cikicam dedim en son arkadaşı davet etmeyip ortada bırakınca benim adam eve buyur etmiş bunu kaç kere yaptılar ya benim ev kokmuyor batmıyor anasını satayim bu gelenleri üst üste kaç kere ağırladım çoğu spontene gelişti ama insan bir der bu seferde bizde yapalım siz gelin esimede saydirdim bir güzel adam haklısın diyor boşver takılma diyor ama haklı olmak istemiyorun ki ben enayi yerine konmuş hissediyorum
Canim sen recel yapmadan once niye fiyatini soylemedin bu fiyet satiyorum deseydin istersen yapiyim deseydinAman erkeklerin çoğu ayni canim
Gecen benim salak kocam bitane yenge var geldi kahve içmeye ilk defa gördum onu köyde,abdest alayimmi demis benim kocaya oda gel al hanim evde demis bana sormadan evde dandini tarladan geldik toparladim sofra masada, herneyse kahve yaptim içti bitirdi abdest aldi o ara esime dedi incir receli yapmak istiyorum varsa satsana benimkide ne dese beyenirsin benim hanim güzel yapar kadinin yaninda bisey diyemedim tamam yaparim dedim,bende söylene söylene yaptim, dün gelmis kadin recelleri almadan borcumuz ne diye sormadi bile ben 4 kavanoz recel yapmisim sarmiş sarmalamıs 35 tl koymus icine elime verdi,ben de bakmadim ulan ben ona 2kilo seker almisim kavanoz kapak almisim,incirleri temizleyip yikayip guzelce kaynatmisim tüp gitmis zahmeti çabası elimde parayi bir gördüm şok oldum kocama dedim afferim sana benim yaptigim emek nerde 1kavanoz incir recelini 25tl satiyolar
Eşine mi sinir olayım o teyzeye mi ikisini alıp birbirine carpican valla uyanıklik yapmış resmen hadi başkasina recel yaptiriyorsun emeğinin karşılığını sorarsın dimi nasıl rahat uyuyacaksin ya ay bunların hepsini iğneli ficiya atacaksın vallaAman erkeklerin çoğu ayni canim
Eşimin en yakın arkadaşıCanim o kişiler dusuncesizse muhatap olmasin eşinde musait degilseniz olmaz desin yani
Sinavlarina calis biz her zaman burdayiz inşallah kazanırsıngecmis yapamadim alıntiları cevaplayamadim hakkinızi helal edin kızlar ..
yarın sinav var ve bitmek bilmiyor konular ..
Esin uygun bir dille uyarsin her zaman mi boyle yapiyorlar oyle yakin arkadas olur muEşimin en yakın arkadaşıbekarken daha iyiydi ya şu son zamanlar çok bunalttılar
Emir vaki pek olmuyor canım genelde spontene gelişti hep bir gün denize gittik beraber donuste evleri uzaktı arabaları yok gitmeyin kalın dedik , bir gün gene beraber karşıya geçtik döndük gelin çay içelim vs oldu aralarda direk yemeğe falan davet ettik böyle böyle birikti işteEsin uygun bir dille uyarsin her zaman mi boyle yapiyorlar oyle yakin arkadas olur mu
Karşı taraftan ses gelmeyince keşke eşin iptal edelim o zaman deseydiBugün eşimin bir arkadaşı dışarı da mangal yapalım demiş ailecek hava ya göre karar vereceklerdi bizde siz yapın çocuklari usuturuz ertesi gün okul var banyo Faslı var diye dedik ,onlarda o zaman balık yapalım mangal yapmayacaksak demiş iyi güzel hoş tam pazara cikicam eşim balik yapalım diyorlar dedi iyi dedim onlar damı yapcaz diye sordum bilmiyorum bişey demedi dedi iyi sor öğren cikicam dedim en son arkadaşı davet etmeyip ortada bırakınca benim adam eve buyur etmiş bunu kaç kere yaptılar ya benim ev kokmuyor batmıyor anasını satayim bu gelenleri üst üste kaç kere ağırladım çoğu spontene gelişti ama insan bir der bu seferde bizde yapalım siz gelin esimede saydirdim bir güzel adam haklısın diyor boşver takılma diyor ama haklı olmak istemiyorun ki ben enayi yerine konmuş hissediyorum
Yapta ne zaman oldugu onemli degilKıpırdayacak halim kalmadi yarin yapsam olmaz mi
Kusura bakmayin cnm ama ben bu konuda farkli düşünüyorum. Anne yada kv cocuklara surekli bakmak zorunda degillerki. Şahsen kendi adima binbir güçlükle cocuklari büyütmüşüm.bıkmışim, yorulmuşum iyice. Bu saat sonra gelin işe gitsinde ben evde cocuga bakayim demem. Arada işleri olur, bi yere giderler yada hastalik vs. Tabiki destek olurum ki oluyorumda. Arada kendim diyorum, cocuklara bakayim biraz hava alin dinlenin diyeBenimki oyle ufak isler icin kendini yormaya degmez diyor benimki biraz yuksekten ucuyor o yuzden is konusunda anlasamiyoruz :)
Bugun annemlere kızdı cocuklara baksalar biraz beraber calissak ama bakmadilar dedi bende yaslilar bakiminda cocuklarin okuluna göre calisiyim diyorum az bir para icin kendini yorduguna degmez calisma bosver dedi
Bende calismak istemiyorum zaten bir ara baya hevesliydim ama cok yoruluyorum istek kalmadi artik cocuklar dogmadan once cok calisrltim cocuklar biraz buyusun bakalim :) cocuklar ev isi yeterince yoruluyorum destek olacaginida sanmiyorum daha fazla yorulacam boyke iyiyim :)
Kadin resmen iyi niyetinizi suistimal etmisAman erkeklerin çoğu ayni canim
Yuz verince astarini istemişlerEmir vaki pek olmuyor canım genelde spontene gelişti hep bir gün denize gittik beraber donuste evleri uzaktı arabaları yok gitmeyin kalın dedik , bir gün gene beraber karşıya geçtik döndük gelin çay içelim vs oldu aralarda direk yemeğe falan davet ettik böyle böyle birikti iştebu sefer emirvaki oldu işte
Arayip sor canim bizim isimiz var geliyormusunuz alisverise cikacagiz de istersen2 buçukta geleceklerdi kızları banyo yaptırmadım gelirler şimdi diye saat 4 oldu hala gelmediler
Yok ablacim ben illaki baksinlar demiyorum zaten bu konuyuda soylerken zorlandiydim cunki arkamdan konusacaklar bakmak istemedikleri belli ortada esim cok israrli bu konuda is arkadaslarindan da bakan duyunca kiziyor iste onlar bakiyorlar bizimkiler bakmiyor diyorKusura bakmayin cnm ama ben bu konuda farkli düşünüyorum. Anne yada kv cocuklara surekli bakmak zorunda degillerki. Şahsen kendi adima binbir güçlükle cocuklari büyütmüşüm.bıkmışim, yorulmuşum iyice. Bu saat sonra gelin işe gitsinde ben evde cocuga bakayim demem. Arada işleri olur, bi yere giderler yada hastalik vs. Tabiki destek olurum ki oluyorumda. Arada kendim diyorum, cocuklara bakayim biraz hava alin dinlenin diye
Kadin resmen iyi niyetinizi suistimal etmis
Ayy sinirden napcagimi bilemedim gercekten o an posete koydum kadin sardi sarmaladi aldi sonra parayi uzatti demediki emegin kac para diye bende salagim bu konulardaYaa o kadar ugrasmissin kim kime birsry veriyor akraban degil birseyin degil
Kavanozlarin 3 unu geri alsaydin
Yaaa bizim cocuklarimiza bakmakla mükellef degiller ama etrafimda cok anane babanne gördum aman siz iyi olun calisin biz bakariz derler bendede yok,dedimya geceb biz incirdeyken almis başını gitmis cocuga bakcak diye ödü kopuyorEsim bugun is yerinde biriyle konusmus
O kiside senin annen babam kaynanan yokmu cocuklara bakmiyorlar mi demis
O da yok bakmiyorlar demis
iisten gelirken beni aradi arada arar annemlere kizdi bende bosver istiyorsan cocuklarin okuluna göre calisiyim dedim az bir is icin kendini yorduguna degmez benim dusuncem farklıydı ama destek olmadilar bendende yardim beklenesinler dedi bende bisey demedim
Erkek kardesimin ogluna 1 sene baktilar hala gece gunduz annemlerde bizimkilere sadece gelsin gitsin bir gun kalsin geri evine gitsin diye dusunuyorlar
Senin esinde kiziyormu sende bir ara annem bakmiyor eylule diyordun canim
Canim ben parali hic yapmamki hep karsiliksiz veririm ama sevdigim kisilere yada tanidiklara,ben nebiliyim esimle anlasmıslardir dedim onun yengesi,mesaj atti hazir recellerin diye bende soyle 25tl de dedim dememis benimkide o gun evde yoktuCanim sen recel yapmadan once niye fiyatini soylemedin bu fiyet satiyorum deseydin istersen yapiyim deseydin
Onu denedin hadi parayi verirken niye bakmadin
Valla ben 2sinide ogun bogasim geldiEşine mi sinir olayım o teyzeye mi ikisini alıp birbirine carpican valla uyanıklik yapmış resmen hadi başkasina recel yaptiriyorsun emeğinin karşılığını sorarsın dimi nasıl rahat uyuyacaksin ya ay bunların hepsini iğneli ficiya atacaksın valla
Gecmis olsun canim esine kizsaydin bi daha benden habersiz is yapma diye biraz trip at haketti benceAyy sinirden napcagimi bilemedim gercekten o an posete koydum kadin sardi sarmaladi aldi sonra parayi uzatti demediki emegin kac para diye bende salagim bu konularda
Yaaa bizim cocuklarimiza bakmakla mükellef degiller ama etrafimda cok anane babanne gördum aman siz iyi olun calisin biz bakariz derler bendede yok,dedimya geceb biz incirdeyken almis başını gitmis cocuga bakcak diye ödü kopuyor
Canim ben parali hic yapmamki hep karsiliksiz veririm ama sevdigim kisilere yada tanidiklara,ben nebiliyim esimle anlasmıslardir dedim onun yengesi,mesaj atti hazir recellerin diye bende soyle 25tl de dedim dememis benimkide o gun evde yoktu
Valla ben 2sinide ogun bogasim geldi
Ayrim yapilmaz tabi cnmYok ablacim ben illaki baksinlar demiyorum zaten bu konuyuda soylerken zorlandiydim cunki arkamdan konusacaklar bakmak istemedikleri belli ortada esim cok israrli bu konuda is arkadaslarindan da bakan duyunca kiziyor iste onlar bakiyorlar bizimkiler bakmiyor diyor
Ben kimseden beklentim yok ama erkek kardesimin cocugunada bakarsa bozulurum acikcasi
Annem bende 1gün dayanamazken diger hafta erkek kardesime gitcekmis kalirim 10gun diyor bu neyin kafasi peki iste buna kiziyorum evet biz dogurduk biz bakicaz ama ayrimcilik olursaAyrim yapilmaz tabi cnm
Ben 2 gelinede baştan söyledim :)) günlük bakamam diye :)
Esinede laf söyletme bence, ona ne oluyorki :)) cok istiyorsa otursun kendi baksin
Bakamicagi cocugu yapmasaydi o zaman :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?