Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman benimde kimse yardimci olmuyor cocuk konusunda işine gelince ariyolar iste annende olsa bu konuda bende muzdaribim

Yaa o kadar ugrasmissin kim kime birsry veriyor akraban degil birseyin degil
Kavanozlarin 3 unu geri alsaydin

Aman benimde kimse yardimci olmuyor cocuk konusunda işine gelince ariyolar iste annende olsa bu konuda bende muzdaribim
Esim bugun is yerinde biriyle konusmus
O kiside senin annen babam kaynanan yokmu cocuklara bakmiyorlar mi demis
O da yok bakmiyorlar demis
iisten gelirken beni aradi arada arar annemlere kizdi bende bosver istiyorsan cocuklarin okuluna göre calisiyim dedim az bir is icin kendini yorduguna degmez benim dusuncem farklıydı ama destek olmadilar bendende yardim beklenesinler dedi bende bisey demedim
Erkek kardesimin ogluna 1 sene baktilar hala gece gunduz annemlerde bizimkilere sadece gelsin gitsin bir gun kalsin geri evine gitsin diye dusunuyorlar
Senin esinde kiziyormu sende bir ara annem bakmiyor eylule diyordun canim

Canim o kişiler dusuncesizse muhatap olmasin eşinde musait degilseniz olmaz desin yani

Canim sen recel yapmadan once niye fiyatini soylemedin bu fiyet satiyorum deseydin istersen yapiyim deseydin
Onu denedin hadi parayi verirken niye bakmadin

Eşine mi sinir olayım o teyzeye mi ikisini alıp birbirine carpican valla uyanıklik yapmış resmen hadi başkasina recel yaptiriyorsun emeğinin karşılığını sorarsın dimi nasıl rahat uyuyacaksin ya ay bunların hepsini iğneli ficiya atacaksın valla

gecmis yapamadim alıntiları cevaplayamadim hakkinızi helal edin kızlar ..
yarın sinav var ve bitmek bilmiyor konular ..
Sinavlarina calis biz her zaman burdayiz inşallah kazanırsın

Eşimin en yakın arkadaşı bekarken daha iyiydi ya şu son zamanlar çok bunalttılar
Esin uygun bir dille uyarsin her zaman mi boyle yapiyorlar oyle yakin arkadas olur mu

Esin uygun bir dille uyarsin her zaman mi boyle yapiyorlar oyle yakin arkadas olur mu
Emir vaki pek olmuyor canım genelde spontene gelişti hep bir gün denize gittik beraber donuste evleri uzaktı arabaları yok gitmeyin kalın dedik , bir gün gene beraber karşıya geçtik döndük gelin çay içelim vs oldu aralarda direk yemeğe falan davet ettik böyle böyle birikti işte bu sefer emirvaki oldu işte

Karşı taraftan ses gelmeyince keşke eşin iptal edelim o zaman deseydi

Kıpırdayacak halim kalmadi yarin yapsam olmaz mi
Yapta ne zaman oldugu onemli degil
Kusura bakmayin cnm ama ben bu konuda farkli düşünüyorum. Anne yada kv cocuklara surekli bakmak zorunda degillerki. Şahsen kendi adima binbir güçlükle cocuklari büyütmüşüm.bıkmışim, yorulmuşum iyice. Bu saat sonra gelin işe gitsinde ben evde cocuga bakayim demem. Arada işleri olur, bi yere giderler yada hastalik vs. Tabiki destek olurum ki oluyorumda. Arada kendim diyorum, cocuklara bakayim biraz hava alin dinlenin diye
Kadin resmen iyi niyetinizi suistimal etmis

Yuz verince astarini istemişler
Siz her bulustugunuzda davet edince onlarda aman bisey olmaz kafasina gitmiş
Mesafenizi koruyun her bulustugunuzda davet etmeyin esinede soyle istersen onlar gelmek isterse bahane uydurun yoksa onunu alamazsiniz canim

2 buçukta geleceklerdi kızları banyo yaptırmadım gelirler şimdi diye saat 4 oldu hala gelmediler
Arayip sor canim bizim isimiz var geliyormusunuz alisverise cikacagiz de istersen

Yok ablacim ben illaki baksinlar demiyorum zaten bu konuyuda soylerken zorlandiydim cunki arkamdan konusacaklar bakmak istemedikleri belli ortada esim cok israrli bu konuda is arkadaslarindan da bakan duyunca kiziyor iste onlar bakiyorlar bizimkiler bakmiyor diyor
Ben kimseden beklentim yok ama erkek kardesimin cocugunada bakarsa bozulurum acikcasi

Yaa o kadar ugrasmissin kim kime birsry veriyor akraban degil birseyin degil
Kavanozlarin 3 unu geri alsaydin
Ayy sinirden napcagimi bilemedim gercekten o an posete koydum kadin sardi sarmaladi aldi sonra parayi uzatti demediki emegin kac para diye bende salagim bu konularda
Yaaa bizim cocuklarimiza bakmakla mükellef degiller ama etrafimda cok anane babanne gördum aman siz iyi olun calisin biz bakariz derler bendede yok,dedimya geceb biz incirdeyken almis başını gitmis cocuga bakcak diye ödü kopuyor
Canim sen recel yapmadan once niye fiyatini soylemedin bu fiyet satiyorum deseydin istersen yapiyim deseydin
Onu denedin hadi parayi verirken niye bakmadin
Canim ben parali hic yapmamki hep karsiliksiz veririm ama sevdigim kisilere yada tanidiklara,ben nebiliyim esimle anlasmıslardir dedim onun yengesi,mesaj atti hazir recellerin diye bende soyle 25tl de dedim dememis benimkide o gun evde yoktu
Valla ben 2sinide ogun bogasim geldi

Gecmis olsun canim esine kizsaydin bi daha benden habersiz is yapma diye biraz trip at haketti bence
Kadin belki tekrar gelir incirleri ucuz buldu ya
Cocuk bakma konusunda bende mecbur degiller diyorumda esimde sagdan soldan duyunca onlar bakiyor bizimkiler bakmiyor diye kiziyor

Ayrim yapilmaz tabi cnm
Ben 2 gelinede baştan söyledim :)) günlük bakamam diye :)

Esinede laf söyletme bence, ona ne oluyorki :)) cok istiyorsa otursun kendi baksin
Bakamicagi cocugu yapmasaydi o zaman :)))

Ayrim yapilmaz tabi cnm
Ben 2 gelinede baştan söyledim :)) günlük bakamam diye :)

Esinede laf söyletme bence, ona ne oluyorki :)) cok istiyorsa otursun kendi baksin
Bakamicagi cocugu yapmasaydi o zaman :)))
Annem bende 1gün dayanamazken diger hafta erkek kardesime gitcekmis kalirim 10gun diyor bu neyin kafasi peki iste buna kiziyorum evet biz dogurduk biz bakicaz ama ayrimcilik olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…