Afiyet olsun ablacim ara ogun16 mart menüm
Sabah 09:30. 2 haşlama yumurta,maydonoz,küçük parça peynir,4 zeytin,2 ceviz kapya biber çay ekmek yok.
Ara 1 kayısı çayı
1 elma ve portakal.
Öğlen yok.
Ara 2 tane baklava.
Akşam 19:00 2 kaşık 3 salata çeşidi.
4 tane tavuk kanat
2 kaşık makarna
1.5litre su.
Adım az oldu 4550.
Zipzip- @Cordelia
Yok dün inzivaya çektim kendimiAfiyet olsun ablacim ara ogun
Teşekkür ederimAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Aleyküm selam canım hayırlı kandillerSelamun aleykum canlar
Beraat kandilimiz mübarek olsun
Afiyet olsun canımUnutmamak adına kahvaltımı kodluyorum
Her şey bitti, Kodlamaya geçtik
Kahvaltı rakamım 4
4 adet zeytin
4 küçük küp peynir
4 çay kaşığı Fıstık ezmesi
Bir dilimin 4 TE 3 ü çavdar ekmeği (iştahım yoktu)
1 haşlanmış yumurta
1 şekersiz çay
Çok yerdim ama iştahım olmuyo bazen sabah, onun dışında maşallah yani.
Afiyet olsun canım16 mart menüm
Sabah 09:30. 2 haşlama yumurta,maydonoz,küçük parça peynir,4 zeytin,2 ceviz kapya biber çay ekmek yok.
Ara 1 kayısı çayı
1 elma ve portakal.
Öğlen yok.
Ara 2 tane baklava.
Akşam 19:00 2 kaşık 3 salata çeşidi.
4 tane tavuk kanat
2 kaşık makarna
1.5litre su.
Adım az oldu 4550.
Zipzip- @Cordelia
Hayatım sayende burada hep birlikteyizGünaydın kaptanim hayirli kandiller
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yaslari olsun
Afiyet olsun canim
Sende iyi ki varsin ablacim bizde seni cook seviyoruz
Günaydın canim daha iyiyim teşekkür ederim
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşları olsun.Anlatayım. Geçen salı oğlumun doğum günüydü. Biz senelerdir hiç doğum günü kutlamıyoruz. Günah değil ama batılıların adetlerine uymak istemiyoruz açıkçası. Bu sene eşim şöyle bir fikir paylaştı benimle. Çocukların hevesleri kırılmasın, gayri müslimlere de uymayalım, doğum günü pastası değil doğum günü pilavımız olsun bizim de dedi. Ben de bu cuma çağırdım anneleri kardeşleri Özbek pilavı yapıcamve her sene böyle yapmayı planlıyoruz.
Yanına çorba salata ayran, sonrasında çayın yanına da birkaç çeşit tatlı yapmayı planladım. Önerilere açığım
Günaydınalr kuzumGünaydın kaptanim hayirli kandiller
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yaslari olsun
Afiyet olsun canim
Sende iyi ki varsin ablacim bizde seni cook seviyoruz
Günaydın canim daha iyiyim teşekkür ederim
Teşekkürler pastelcim sağolTeşekkür ederim
Aleyküm selam canım hayırlı kandiller
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Doğum günü etkinliğiniz yetişkinleri daha çok sevindirecekAnlatayım. Geçen salı oğlumun doğum günüydü. Biz senelerdir hiç doğum günü kutlamıyoruz. Günah değil ama batılıların adetlerine uymak istemiyoruz açıkçası. Bu sene eşim şöyle bir fikir paylaştı benimle. Çocukların hevesleri kırılmasın, gayri müslimlere de uymayalım, doğum günü pastası değil doğum günü pilavımız olsun bizim de dedi. Ben de bu cuma çağırdım anneleri kardeşleri Özbek pilavı yapıcamve her sene böyle yapmayı planlıyoruz.
Yanına çorba salata ayran, sonrasında çayın yanına da birkaç çeşit tatlı yapmayı planladım. Önerilere açığım
Doğum günü etkinliğiniz yetişkinleri daha çok sevindirecek
Aslinda benim gecikme yaşamam normal olurdu pco vardı. Ama düşündüm de en son kadin doguma 2020 haziran da gitmişim nerdeyse 2 yıl olacakmışBenim de son 2 aydır az 5 gün gecikiyor. Mevsimsel diye düşündüm çok önemsemedim. Doktora gitmen iyi olur, sebebini öğrenmiş olursun canım
Afiyet olsun kuzum. Bulgur pilavı ve cin biber ikilisi çok lezzetli ama tehlikeliler.Gün arkadaşlar dün akşam trafikte kaldım ve misafirim geldi elime alamadım telefonu Menümü yazayım @zipzip @Cordeliafesang
7.30 Filtre kahve
Yeşil çay
Su
11.55
1 tabak bulgur pilavı üzerine 8 cin biber
15.00 sade Türk kahvesi duble
19.00
1 kepçe tarhana çorbası
4 köfte
Yoğurt
Salata
Su 3 lt
Allah kabul ederse bugün niyetliyim
Kandilimiz mübarek olsun canlarım
Günaydın tekrardan ve HAYIRLI KANDİLLER kızlar
Gün arkadaşlar dün akşam trafikte kaldım ve misafirim geldi elime alamadım telefonu Menümü yazayım @zipzip @Cordeliafesang
7.30 Filtre kahve
Yeşil çay
Su
11.55
1 tabak bulgur pilavı üzerine 8 cin biber
15.00 sade Türk kahvesi duble
19.00
1 kepçe tarhana çorbası
4 köfte
Yoğurt
Salata
Su 3 lt
Allah kabul ederse bugün niyetliyim
Kandilimiz mübarek olsun canlarım
Selamun aleykum canlar
Beraat kandilimiz mübarek olsun
Günaydın arkadaşlarım, Berat Kandiliniz mübarek olsun. Allah sağlıkla afiyetle tekrarını yaşamayı nasip etsin inşallah
Günaydın kandiliniz mübarek olsun inşallahKandiliniz mübarek olsun kızlar, günahlarımız affolsun, kimin ne dileği varsa hayırlısıyla kabul olsun inşaallah
Ne guzel bi farkındalik olurAnlatayım. Geçen salı oğlumun doğum günüydü. Biz senelerdir hiç doğum günü kutlamıyoruz. Günah değil ama batılıların adetlerine uymak istemiyoruz açıkçası. Bu sene eşim şöyle bir fikir paylaştı benimle. Çocukların hevesleri kırılmasın, gayri müslimlere de uymayalım, doğum günü pastası değil doğum günü pilavımız olsun bizim de dedi. Ben de bu cuma çağırdım anneleri kardeşleri Özbek pilavı yapıcamve her sene böyle yapmayı planlıyoruz.
Bende suan 13 gün gecikme varAslinda benim gecikme yaşamam normal olurdu pco vardı. Ama düşündüm de en son kadin doguma 2020 haziran da gitmişim nerdeyse 2 yıl olacakmışyarin gidip ogreneyim ne var ne yok..
Günaydın canim hayirli kandillerGünaydın
Hayırlı kandiller şimdiden
Bugün serbest gün canım...Günaydınlar hanımlar bugün adım yoktu demi birde yarın.
KIRMIZI ÇEKİRGE
Kırmızı takımın yağ oranı %0 olan fit hanımları, bir etabın daha sonuna yaklaştık.
Ne diyeceğimi biliyorsunuzBugün bile tartıyı etkileyecek. Regl olanlar da yarına daha iyi olacak.
Bugün şunlara dikkat edelim lütfen
1- Su 2,5 litre civarı
2- Tuz ve tuzlu gıdalar minimumda
3- Yoğurt, maydanoz, su, yeşilçay, salatalık, kirazsapı, kayısı, yulaf gibi ödem atıcılar tüketelim
4- Yediklerimizi özenle seçip, porsiyonlayalım
5-Bugün adım yok ama hareketsiz kalmayalım 30 dk yürüyüş veya hafif egzersiz yapalım ya da en azından evde dışarda aktif olalım
6- EN ÖNEMLİSİ MUTLU OLALIM, POZİTİF OLALIM
ZIPZIP İLE MASTERFİT hanımları hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
fesang
@Maviokur
@Migim
@60kiloyum
@Nefesimmmsin
@Kmsl Hnd
@Kinoalihatun
@DombiliKus
Amine Busra
Cumada yok diye biliyorumda ondan soarayım dedim gene yürürüm evde sporda olacak bugünBugün serbest gün canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?