Annem laf anlamiyor dun konustuk cocukta bisey yokmuş iyiymis diyorKarantinadaki aileden cocuk cikartmak olur mu hic. Sizde covit olursunuz. Benim annemde kardesimin kizlarina cok düskündür. Hep onun kizina bende kal diye teklifte bulunur. Benim oglusumda kendi gitmek istese bile kabul etmez. Aksamlari rahat uyumak istiyorm cocuk derdi cekemem der.
Cuma tarti resmi bekliyoruzOooo eksi 2 neki benim icin
Kendi hasta olmasa bile tasiyici olabilir. Sen hangi ülkedesin. Sizin karantina kosullari bizimkinden farkli galiba.Annem laf anlamiyor dun konustuk cocukta bisey yokmuş iyiymis diyor
Kardesimi aradim oda hasta size bulastirir dedi
Annemde Sirf torunu sıkılmasın diye bizi tehlikeye atacak
Kardesim calismiyor karantinada oldugu icin gezdirsin oglunu
Cocuklarimin sagligi daha onemli
Sende oglunu gonderme canim toplumda hep boyke oglan cocugu kıymetli yaslaninca pisman olurlar iş isten gecer
Hollandadayim canim hic karantinaya girmedim hasta oldugumda test yapmadim sadece maske taktim masefe korudumKendi hasta olmasa bile tasiyici olabilir. Sen hangi ülkedesin. Sizin karantina kosullari bizimkinden farkli galiba.
Bizde de sistem sürekli degismekle birlikte, oglum pozitif ciktiginda bizi ailecek karantinaya aldilar. 14 gün karantina da kalmamiz gerekiyordu. Saglikcilara özel 10 Günde test verip negatif cikarsa karantindan cikma kosulu vardi. Ben 10. gün kaldim test verdim ciktim. Esim ve cocuklar 14 gün kaldilar. Cok bunaltici bi sürac oluyor malesef.Hollandadayim canim hic karantinaya girmedim hasta oldugumda test yapmadim sadece maske taktim masefe korudum
10 gun karantina sonunda tekrar test yapiliyor kardesim yarin test yapacak canim
YürüyorumMaviler yürüyor muyuz
Kizz bak bunu hic düsünmedim. Bi sonraki sefere de zikir grubu kuralimYürüyorum15 bin adım atacam diye öldüm 15 bin tane tesbih çekseydim cennete yerimi garantilerdim valla
Ben daha 5300 deyim ama tamamlayacağım inşallah:)Yürüyorum15 bin adım atacam diye öldüm 15 bin tane tesbih çekseydim cennete yerimi garantilerdim valla
Bayılir8m pırıl pırıl eve. Eline saglik.Bir sürü temizlik yaptim. Ev piril piril ama ben pert
Yorma kaptanım güzel arkadaşım.Ben daha 5300 deyim ama tamamlayacağım inşallah:)
Ne güzel olur vallaKizz bak bunu hic düsünmedim. Bi sonraki sefere de zikir grubu kuralim
Ayaklarına sağlık kaptanımBen daha 5300 deyim ama tamamlayacağım inşallah:)
Yormam canim enerjim yuksek bugunYorma kaptanım güzel arkadaşım.
Oo sen erkenden tamamlamissin bugun canimAyaklarına sağlık kaptanımbenim çok az kaldı
Ben diyorsam balık yiyelim evime çağırırım. Kim açıyorsa konuyu o davet eder. Gerçi ben de balık pismiyooo. Mecbur karşı taraf yapacak.Bugün eşimin bir arkadaşı dışarı da mangal yapalım demiş ailecek hava ya göre karar vereceklerdi bizde siz yapın çocuklari usuturuz ertesi gün okul var banyo Faslı var diye dedik ,onlarda o zaman balık yapalım mangal yapmayacaksak demiş iyi güzel hoş tam pazara cikicam eşim balik yapalım diyorlar dedi iyi dedim onlar damı yapcaz diye sordum bilmiyorum bişey demedi dedi iyi sor öğren cikicam dedim en son arkadaşı davet etmeyip ortada bırakınca benim adam eve buyur etmiş bunu kaç kere yaptılar ya benim ev kokmuyor batmıyor anasını satayim bu gelenleri üst üste kaç kere ağırladım çoğu spontene gelişti ama insan bir der bu seferde bizde yapalım siz gelin esimede saydirdim bir güzel adam haklısın diyor boşver takılma diyor ama haklı olmak istemiyorun ki ben enayi yerine konmuş hissediyorum
Çok yoruldum valla ya akşamda oturabilirim diye hayal ediyorum ama sadece hayalde kalır işteOo sen erkenden tamamlamissin bugun canim
İncirin bile kilosu 20-25 tl. İncir almaya niyetlenmişti bari incirin parasını verseydiAman erkeklerin çoğu ayni canim
Gecen benim salak kocam bitane yenge var geldi kahve içmeye ilk defa gördum onu köyde,abdest alayimmi demis benim kocaya oda gel al hanim evde demis bana sormadan evde dandini tarladan geldik toparladim sofra masada, herneyse kahve yaptim içti bitirdi abdest aldi o ara esime dedi incir receli yapmak istiyorum varsa satsana benimkide ne dese beyenirsin benim hanim güzel yapar kadinin yaninda bisey diyemedim tamam yaparim dedim,bende söylene söylene yaptim, dün gelmis kadin recelleri almadan borcumuz ne diye sormadi bile ben 4 kavanoz recel yapmisim sarmiş sarmalamıs 35 tl koymus icine elime verdi,ben de bakmadim ulan ben ona 2kilo seker almisim kavanoz kapak almisim,incirleri temizleyip yikayip guzelce kaynatmisim tüp gitmis zahmeti çabası elimde parayi bir gördüm şok oldum kocama dedim afferim sana benim yaptigim emek nerde 1kavanoz incir recelini 25tl satiyolar
Iste öyle madam filiz gene ...... bipplendiİncirin bile kilosu 20-25 tl. İncir almaya niyetlenmişti bari incirin parasını verseydidemek ki inciri alsa 5-10 lira bişey verecekti
Böyle insanlardan nefret ediyorum.Aman erkeklerin çoğu ayni canim
Gecen benim salak kocam bitane yenge var geldi kahve içmeye ilk defa gördum onu köyde,abdest alayimmi demis benim kocaya oda gel al hanim evde demis bana sormadan evde dandini tarladan geldik toparladim sofra masada, herneyse kahve yaptim içti bitirdi abdest aldi o ara esime dedi incir receli yapmak istiyorum varsa satsana benimkide ne dese beyenirsin benim hanim güzel yapar kadinin yaninda bisey diyemedim tamam yaparim dedim,bende söylene söylene yaptim, dün gelmis kadin recelleri almadan borcumuz ne diye sormadi bile ben 4 kavanoz recel yapmisim sarmiş sarmalamıs 35 tl koymus icine elime verdi,ben de bakmadim ulan ben ona 2kilo seker almisim kavanoz kapak almisim,incirleri temizleyip yikayip guzelce kaynatmisim tüp gitmis zahmeti çabası elimde parayi bir gördüm şok oldum kocama dedim afferim sana benim yaptigim emek nerde 1kavanoz incir recelini 25tl satiyolar
Bende canımBöyle insanlardan nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?