Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Annem laf anlamiyor dun konustuk cocukta bisey yokmuş iyiymis diyor
Kardesimi aradim oda hasta size bulastirir dedi
Annemde Sirf torunu sıkılmasın diye bizi tehlikeye atacak
Kardesim calismiyor karantinada oldugu icin gezdirsin oglunu
Cocuklarimin sagligi daha onemli
Sende oglunu gonderme canim toplumda hep boyle oglan cocugu kıymetli yaslaninca pisman olurlar iş isten gecer

Kendi hasta olmasa bile tasiyici olabilir. Sen hangi ülkedesin. Sizin karantina kosullari bizimkinden farkli galiba.

Kendi hasta olmasa bile tasiyici olabilir. Sen hangi ülkedesin. Sizin karantina kosullari bizimkinden farkli galiba.
Hollandadayim canim hic karantinaya girmedim hasta oldugumda test yapmadim sadece maske taktim masefe korudum
10 gun karantina sonunda tekrar test yapiliyor kardesim yarin test yapacak canim

Hollandadayim canim hic karantinaya girmedim hasta oldugumda test yapmadim sadece maske taktim masefe korudum
10 gun karantina sonunda tekrar test yapiliyor kardesim yarin test yapacak canim
Bizde de sistem sürekli degismekle birlikte, oglum pozitif ciktiginda bizi ailecek karantinaya aldilar. 14 gün karantina da kalmamiz gerekiyordu. Saglikcilara özel 10 Günde test verip negatif cikarsa karantindan cikma kosulu vardi. Ben 10. gün kaldim test verdim ciktim. Esim ve cocuklar 14 gün kaldilar. Cok bunaltici bi sürac oluyor malesef.

Ben diyorsam balık yiyelim evime çağırırım. Kim açıyorsa konuyu o davet eder. Gerçi ben de balık pismiyooo. Mecbur karşı taraf yapacak.

İncirin bile kilosu 20-25 tl. İncir almaya niyetlenmişti bari incirin parasını verseydi demek ki inciri alsa 5-10 lira bişey verecekti

Böyle insanlardan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…