Esimin maasi bol bol yetiyor abla birikimde yapiyoruz cok şükürAyrim yapilmaz tabi cnm
Ben 2 gelinede baştan söyledim :)) günlük bakamam diye :)
Esinede laf söyletme bence, ona ne oluyorki :)) cok istiyorsa otursun kendi baksin
Bakamicagi cocugu yapmasaydi o zaman :)))
Annemde erkek kardesimin ogluna esi calissada calismasada gece gunduz bakarlar Yaslanincada kizin kapisina gelirlerAnnem bende 1gün dayanamazken diger hafta erkek kardesime gitcekmis kalirim 10gun diyor bu neyin kafasi peki iste buna kiziyorum evet biz dogurduk biz bakicaz ama ayrimcilik olursa
Katiliyorum hep derimdeAnnemde erkek kardesimin ogluna esi calissada calismasada gece gunduz bakarlar Yaslanincada kizin kapisina gelirler
Ben siyahMaviler yürüyor muyuz
Haftaya senide alalim yarismaya :)Ben siyaholarak oturuyorum
Haftaya sırf spora adıcam kendimi yoksaHaftaya senide alalim yarismaya :)
Saatin tamamen bozuldu mu
Ben hic recel yapmadim simdiye kdr. Hep kaynanam yapar sagolsun. Yani simdi eziyetini maddi külfetini falan düsününce 1 kavanoza 25 lirayi bile az buldum. Esim bana böyle bisey yapmis olsa bende cok kizardim. Öte yandan esime ben recel yaptim deyip önüne koysam adam şok gecirir heralde. Aliskin degilyaAyy sinirden napcagimi bilemedim gercekten o an posete koydum kadin sardi sarmaladi aldi sonra parayi uzatti demediki emegin kac para diye bende salagim bu konularda
Yaaa bizim cocuklarimiza bakmakla mükellef degiller ama etrafimda cok anane babanne gördum aman siz iyi olun calisin biz bakariz derler bendede yok,dedimya geceb biz incirdeyken almis başını gitmis cocuga bakcak diye ödü kopuyor
Canim ben parali hic yapmamki hep karsiliksiz veririm ama sevdigim kisilere yada tanidiklara,ben nebiliyim esimle anlasmıslardir dedim onun yengesi,mesaj atti hazir recellerin diye bende soyle 25tl de dedim dememis benimkide o gun evde yoktu
Valla ben 2sinide ogun bogasim geldi
Kilo bildirimi mi yapsan artikHaftaya sırf spora adıcam kendimi yoksa
Saat gitti elfatiha
Ama spor yapmam lazim artik
Bende mrk ediyorum dogrusu.Kilo bildirimi mi yapsan artik
ŞiştttKilo bildirimi mi yapsan artik
Annemler Turkiyede bugun gelecekler onlarin evindeyim suan yemek getirdim her konusmamizda yigenimi soruyor onu getir oynasinlar cocuklarla ariyon mu cocuk evde sıkıldı al getir yardim et diyeKatiliyorum hep derimde
Bildir gitsin ne olacak ne kilolar gördük simdiye kadar canimŞişttt
Siyah takimda sadece sen mi varsinBen siyaholarak oturuyorum
55.5 kiloyumBende mrk ediyorum dogrusu.
Ben hep tekimSiyah takimda sadece sen mi varsin
Karantinadaki aileden cocuk cikartmak olur mu hic. Sizde covit olursunuz. Benim annemde kardesimin kizlarina cok düskündür. Hep onun kizina bende kal diye teklifte bulunur. Benim oglusumda kendi gitmek istese bile kabul etmez. Aksamlari rahat uyumak istiyorm cocuk derdi cekemem der.Annemler Turkiyede bugun gelecekler onlarin evindeyim suan yemek getirdim her konusmamizda yigenimi soruyor onu getir oynasinlar cocuklarla ariyon mu cocuk evde sıkıldı al getir yardim et diye
Erkek kardeşimde korona olmuslar karantinadalar anneme laf anlatamiyorum illaki orda sıkılmıştır getir cocugu oynasinlar onda bisey yokmus diye
Bugun kardesimi aradim hem onlari sormak icin hemde yigenimi getiriyim benim cocuklarla oynasin diye kardesim dedi biz karantinadayiz abla sen anneme bakma sizede bulasir
Annem torun icin bizide korana yapacak hala yigenim icin o iyi deyip duruyor
Esimde kizdi cocuklarin yanina yaklastirma sakin onlar karantinada diye
M MissHayaLet sari takimda tekken tek basina -2 verdi o zaman aynisini sendende bekliyozBen hep tekimkendi halimde geziyorum ortalikta girmediğim delik yok
Oooo eksi 2 neki benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?