Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayrim yapilmaz tabi cnm
Ben 2 gelinede baştan söyledim :)) günlük bakamam diye :)

Esinede laf söyletme bence, ona ne oluyorki :)) cok istiyorsa otursun kendi baksin
Bakamicagi cocugu yapmasaydi o zaman :)))
Esimin maasi bol bol yetiyor abla birikimde yapiyoruz cok şükür
Ama oda beraber çalışıp burdanda bir ev alsaydik gelecegimiz daha guzel olurdu deyip duruyor
Bu sene tr den ev aldik zaten
Yaylada arsa var orayi yaptiralim diyor yeni ev aldik biraz bekle diyorum gorumce arsaya ev yaptiriyor bizimkide telasa düştü hep baskalariyla yarista sanki sen gelecegi düşünmüyorsun diyor bazen umursamiyorum artik
Ben cocuklarin okul saatine gore calisiyim diyorum az bir is icin kendini yorduguna degmez diyor
Toruna bakanlari Etrafinda duyunca onlar bakiyor bizimkiler bakmiyor diyor :)

Benim torun olsa bende bakamam ya yiyip icip gezecem cocuklar buyusunde

Annem bende 1gün dayanamazken diger hafta erkek kardesime gitcekmis kalirim 10gun diyor bu neyin kafasi peki iste buna kiziyorum evet biz dogurduk biz bakicaz ama ayrimcilik olursa
Annemde erkek kardesimin ogluna esi calissada calismasada gece gunduz bakarlar Yaslanincada kizin kapisina gelirler

Ben hic recel yapmadim simdiye kdr. Hep kaynanam yapar sagolsun. Yani simdi eziyetini maddi külfetini falan düsününce 1 kavanoza 25 lirayi bile az buldum. Esim bana böyle bisey yapmis olsa bende cok kizardim. Öte yandan esime ben recel yaptim deyip önüne koysam adam şok gecirir heralde. Aliskin degilya

Katiliyorum hep derimde
Annemler Turkiyede bugun gelecekler onlarin evindeyim suan yemek getirdim her konusmamizda yigenimi soruyor onu getir oynasinlar cocuklarla ariyon mu cocuk evde sıkıldı al getir yardim et diye
Erkek kardeşimde korona olmuslar karantinadalar anneme laf anlatamiyorum illaki orda sıkılmıştır getir cocugu oynasinlar onda bisey yokmus diye
Bugun kardesimi aradim hem onlari sormak icin hemde yigenimi getiriyim benim cocuklarla oynasin diye kardesim dedi biz karantinadayiz abla sen anneme bakma sizede bulasir
Annem torun icin bizide korana yapacak hala yigenim icin o iyi deyip duruyor

Esimde kizdi cocuklarin yanina yaklastirma sakin onlar karantinada diye

Karantinadaki aileden cocuk cikartmak olur mu hic. Sizde covit olursunuz. Benim annemde kardesimin kizlarina cok düskündür. Hep onun kizina bende kal diye teklifte bulunur. Benim oglusumda kendi gitmek istese bile kabul etmez. Aksamlari rahat uyumak istiyorm cocuk derdi cekemem der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…