- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Aynen cnm bende bayiliyorum. Esimle evi kaldirdik indirdik cok yorulduk ama sonrasindaki tertemiz eve degdi.Bayılir8m pırıl pırıl eve. Eline saglik.
Yürürken tesbih de çekebilirsin kiYürüyorum15 bin adım atacam diye öldüm 15 bin tane tesbih çekseydim cennete yerimi garantilerdim valla
Alıştık artıkIste öyle madam filiz gene ...... bipplendi
Olabilir de ufaklık tesbihi elimde bırakmazYürürken tesbih de çekebilirsin ki
MasterFit Yarışması 3.Etap | 01.10.2021 | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
Kırmızı Takim | |||||||||
| Kırmızı kaptan | 76.9 | |||||||
| kırmızı | 72.6 | |||||||
| kırmızı | 75.0 | |||||||
@Aijoo | kırmızı | 73.9 | |||||||
@Mellemmaltid | kırmızı | 77.1 | |||||||
@aypare- | kırmızı | 62.7 | |||||||
| kırmızı | 68.0 | |||||||
| kırmızı | 67.8 | |||||||
| sarı | ❤ | ❤ | ||||||
@sena zeynep | sarı | ❤ | ❤ | ||||||
Kırmızı Takım ortalaması | |||||||||
Mavi Takım | |||||||||
| Mavi kaptan | 60.1 | |||||||
| mavi | 84.0 | |||||||
@Ayyulduz | mavi | 69.5 | |||||||
K klbk33 | mavi | 53.6 | |||||||
| mavi | 98.8 | |||||||
| mavi | 70.9 | |||||||
| mavi | 108.2 | |||||||
| mavi | 89.2 | |||||||
| sarı | ||||||||
@Elisa83 | sarı | ||||||||
Mavi Takım Ortalamasi | |||||||||
@Brzhuzur | |||||||||
@Ytmz | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
@Tostombalakanne | |||||||||
| |||||||||
Gene 3 carpı var1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 sardunya1038 kırmızı 68.0 Elhan kırmızı 67.8 Cordelia sarı ❤ ❤ @sena zeynep sarı ❤ ❤ Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım Gurbettt42 Mavi kaptan 60.1 askrhpozitif mavi 84.0 @Ayyulduz mavi 69.5 K klbk33 mavi 53.6 fantastikaaa mavi 98.8 bluegreeneyes mavi 70.9 Mefkurem mavi 108.2 Umutumut82 mavi 89.2 Zipzip- sarı @Elisa83 sarı Mavi Takım Ortalamasi @Brzhuzur @Ytmz Fatma__4224 masal3487 @Tostombalakanne prensinin annesi
Onlar takimlarda değil ya onemsiz gelmistir menü yazmakGene 3 carpı var
Illa takimda olmasimi gerekiyorOnlar takimlarda değil ya onemsiz gelmistir menü yazmak
Duzensiz menu yazani almayalim yarismaya
Yoo olmasi gerekmiyoIlla takimda olmasimi gerekiyor
Ozaman yazmaya degmez bileYoo olmasi gerekmiyo
Menu paylasimi yapılırken onlarida not aliyorum kim yazmis diyeOzaman yazmaya degmez bile
Ben seni anliyorum sen beni anliyormusunMenu paylasimi yapılırken onlarida not aliyorum kim yazmis diye
Allah Allah zıkkımın kökünü yesinler...evde kedi mi besliyorlar kendi hanimlari yok mu ...Bugün eşimin bir arkadaşı dışarı da mangal yapalım demiş ailecek hava ya göre karar vereceklerdi bizde siz yapın çocuklari usuturuz ertesi gün okul var banyo Faslı var diye dedik ,onlarda o zaman balık yapalım mangal yapmayacaksak demiş iyi güzel hoş tam pazara cikicam eşim balik yapalım diyorlar dedi iyi dedim onlar damı yapcaz diye sordum bilmiyorum bişey demedi dedi iyi sor öğren cikicam dedim en son arkadaşı davet etmeyip ortada bırakınca benim adam eve buyur etmiş bunu kaç kere yaptılar ya benim ev kokmuyor batmıyor anasını satayim bu gelenleri üst üste kaç kere ağırladım çoğu spontene gelişti ama insan bir der bu seferde bizde yapalım siz gelin esimede saydirdim bir güzel adam haklısın diyor boşver takılma diyor ama haklı olmak istemiyorun ki ben enayi yerine konmuş hissediyorum
Anliyorum galiba biraz uykum geldideBen seni anliyorum sen beni anliyormusun
Allah Allah zıkkımın kökünü yesinler...evde kedi mi besliyorlar kendi hanimlari yok mu ...
Iste ben seni tutuyorum yani degmez diyorumAnliyorum galiba biraz uykum geldide
Maşallah canim adimlari tamamlamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?