Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Birbirimizi çok önemsiyoruz ne güzel
Etkileşimde olduğumuz dostlardan gelen sıcak bir mesaj çok mutlu ediyor. Yoğunluk hayatın telaşı böyle durumları getiriyor olsun gulumsetiyor.
Evet tabiki öyle, herkesin kendine göre yoğunluk, telaşı var, çoğu zaman nefes zor alıyorum gibi zamansızlıktan. Ama o yoğunlukta yine de atıyorum, buraya bakmak, mesaj atmak iyi geliyor.

Kızlar bişey sorucam dün benim çamaşır makinesi bozuldu bugün makine bakıcam da bu kurutmalı çamaşır makineleri var ondan kullanan var mı aranızda kullanan varsa memnun musunuz akşam biraz araştırdım karar veremedim kimi iyi diyor kimi iki özellik bir olunca kalitesiz oluyor diyor arada kaldım
Kurutmasız düz bildiğimiz usul çamaşır makinesi daha mı sağlam olur yoksa teknolojiye uyup hem kurutmalı hem yıkamalı mı almalıyım acaba açıkçası ömürlük bir makine olsun istiyorum bu bozulan 14 yıllıktı evlendiğimde almıştım miladını doldurdu işte ama çok üzüldüm

Evet hava da baya kötü olcak sanirim cok uzak bir yer değil en kötü taksiyle giderimde babam çocukların yanina gelebilecek mi onu düşünüyorum
Ne yaptın haber ver canım.?
Hayırlı sabahlar, cumalar kızlar.
Günaydın maviş tatlı kaptanım.
Günaydınnn.
Bu satte ancak bu kadar
Geçen hafta; 84
Bu hafta; 83.7
Fark; -300
Günaydın. Eksi sonuçta bravo.
Günaydın kızlar
Günaydın güzel kaptanım.
Canım geçmiş olsun bilmiyorum maalesef.
Günaydın kızlar
Günaydın çıtır kuşum.

Günaydın canım zamanında ben de çok araştırdım, ayrı ayrı aldım memnunum ikisi bir arada olunca olumsuz yorum daha çoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…