Teşekkür ederim kaptanım. Bugün güzel sonuçla alırız inşallahAfiyet olsun canımharikaaa İ
Günaydın kendi güzel, kalbi güzel kaptanımızGünaydın kızlar
İnşallah canımTeşekkür ederim kaptanım. Bugün güzel sonuçla alırız inşallah
Evet tabiki öyle, herkesin kendine göre yoğunluk, telaşı var, çoğu zaman nefes zor alıyorum gibi zamansızlıktan. Ama o yoğunlukta yine de atıyorum, buraya bakmak, mesaj atmak iyi geliyor.Birbirimizi çok önemsiyoruz ne güzel
Etkileşimde olduğumuz dostlardan gelen sıcak bir mesaj çok mutlu ediyor. Yoğunluk hayatın telaşı böyle durumları getiriyor olsun gulumsetiyor.
Afiyet olsun canim
Simit ve cikolatalari senden uzaklastirmak lazim artık
Hayirli kandiller canim
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Hayirli kandiller canim
Afiyet olsun canim
Hayirli kandiller abla afiyet olsun
Allah kabul etsin.
Afiyet olsun güzel annem.
Hayırlı cumalar günaydın canımHayırlı sabahlar, cumalar kızlar.
Günaydın tebrikler canımGünaydınnn.
Bu satte ancak bu kadar
Geçen hafta; 84
Bu hafta; 83.7
Fark; -300
Günaydın canımGünaydın kendi güzel, kalbi güzel kaptanımız
Günaydın hayırlı cumalar canımGünaydın, hayırlı cumalar kızlarr
Ne yaptın haber ver canım.?Evet hava da baya kötü olcak sanirim cok uzak bir yer değil en kötü taksiyle giderimde babam çocukların yanina gelebilecek mi onu düşünüyorum
Günaydın maviş tatlı kaptanım.Hayırlı sabahlar, cumalar kızlar.
Günaydın. Eksi sonuçta bravo.Günaydınnn.
Bu satte ancak bu kadar
Geçen hafta; 84
Bu hafta; 83.7
Fark; -300
Günaydın güzel kaptanım.Günaydın kızlar
Canım geçmiş olsun bilmiyorum maalesef.Kızlar bişey sorucam dün benim çamaşır makinesi bozuldu bugün makine bakıcam da bu kurutmalı çamaşır makineleri var ondan kullanan var mı aranızda kullanan varsa memnun musunuz akşam biraz araştırdım karar veremedim kimi iyi diyor kimi iki özellik bir olunca kalitesiz oluyor diyor arada kaldım
Kurutmasız düz bildiğimiz usul çamaşır makinesi daha mı sağlam olur yoksa teknolojiye uyup hem kurutmalı hem yıkamalı mı almalıyım acaba açıkçası ömürlük bir makine olsun istiyorum bu bozulan 14 yıllıktı evlendiğimde almıştım miladını doldurdu işte ama çok üzüldüm
Günaydın çıtır kuşum.Günaydın kızlar
Günaydın canım zamanında ben de çok araştırdım, ayrı ayrı aldım memnunum ikisi bir arada olunca olumsuz yorum daha çoktuKızlar bişey sorucam dün benim çamaşır makinesi bozuldu bugün makine bakıcam da bu kurutmalı çamaşır makineleri var ondan kullanan var mı aranızda kullanan varsa memnun musunuz akşam biraz araştırdım karar veremedim kimi iyi diyor kimi iki özellik bir olunca kalitesiz oluyor diyor arada kaldım
Kurutmasız düz bildiğimiz usul çamaşır makinesi daha mı sağlam olur yoksa teknolojiye uyup hem kurutmalı hem yıkamalı mı almalıyım acaba açıkçası ömürlük bir makine olsun istiyorum bu bozulan 14 yıllıktı evlendiğimde almıştım miladını doldurdu işte ama çok üzüldüm
Günaydın canım.Günaydın canım zamanında ben de çok araştırdım, ayrı ayrı aldım memnunum ikisi bir arada olunca olumsuz yorum daha çoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?